Teich,
Meni su rekli da pricekam samo jedan ciklus.i to je to, nakon kiretaze. Nije potrebno duze cekati !
Mina,
Naoravi hcg test…ovo je bas poz.trakica, moguce da ti je tek sad O…ako je, onda bi M trebala doci tek 14 dpo.
Ne sjecam se tko je stavio onu lh trakicu, 14 dc, znaci O je bila tada vjerivatno kad je lh poceo blijediti…znaci taj drugi dan.
Prvi dan ako je bila bas tamna kao kontrolna, a iduci ako je pocela blijediti, taj dan je O nastupila.
Znaci tek bi po pravilu trebala dobiti 41 dc. Danas je svijetlija, a 27dc je.

All of God’s grace in one tiny face 💟
I ja uskoro cekam ovulaciju.Danas mi je 12dc danas smo imali odnos, ali meni ovulacija treba tek 17dc doci, ali od danas startamo svaki drugi dan dok trakica ne pokaze da dolazi ovulacija.Kaf pokaze onda cemo ta dva dana lijepo iskoristiti SVAKI DAN. NADAM SE DA JE DOBRA TAKTIKA :)
Kod nas je problem jer radim ja u smjenama a muz takodje, ovih dana kad je O se samo ganjamo :) hahhaha
Moj muzek je na izmaku snaga zadnja 4 dana svaki dan ja ajde ajde jos danas nikako da ga pustim na miru😂😂😂 ne znam kako ce primit vijest da bi i danas trebalo udarit za kraj haha.
Mina,
Po takvoj logici da...ali je jako kasno da ti bude O. Koliko ti inace ciklusi traju??
Cure,
Nije bas ni dobro imati odnose svaki dan. Kvaliteta spermija se gubi....

Mina,
Po takvoj logici da…ali je jako kasno da ti bude O. Koliko ti inace ciklusi traju??
Cure,
Nije bas ni dobro imati odnose svaki dan. Kvaliteta spermija se gubi….
28 dana, s tim da sam pila duphaston. Prosli mj je dosla 32dc. S tim da je po boli i sluzi bila O cini mi se 16 il 17 dc. Ovo mi je prvi mj bez duphastona. Ne znam jel ima to veze.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozz cure nisam dugo pisala nista, cestitam svima na + :))....mi se trudimo vec oko 8mj intezivno i nista, evo prije koji dan urađeni su brisevi i nađena je ureaplazma urealyctikum 10/4 dr kaze da moze i ne mora uzrokovati neplodnost dobila sam antibiotik skupa sa suprugom i rečeno je da mozemo i dalje raditi na bebi ...ima li tko iskustva s tom bakterijom....p.s brisevee sam radila na svoju ruku jer su ginekolozi odbijali i smatrali to nepotrebnim..:/
Lolypop ja sam ju imala dva puta - drugi put sam morala uzet dvije ture terapije jer mi od prve nije prosla...
ljecili smo se i ja i partner - s time da smo oboje isli na bris da budemo sigurni da je nema...
za neplodnost ne znam - no svako ne ljecenje moze dovesti do bilo čega..
bitno je da ste krenuli s terapijom i da se ona ukloni u potpunosti
sretno i pazite i na imunitet ;)
Pozz cure nisam dugo pisala nista, cestitam svima na + :))….mi se trudimo vec oko 8mj intezivno i nista, evo prije koji dan urađeni su brisevi i nađena je ureaplazma urealyctikum 10/4 dr kaze da moze i ne mora uzrokovati neplodnost dobila sam antibiotik skupa sa suprugom i rečeno je da mozemo i dalje raditi na bebi …ima li tko iskustva s tom bakterijom….p.s brisevee sam radila na svoju ruku jer su ginekolozi odbijali i smatrali to nepotrebnim..:/
Hej Lolypop pa mi smo jednom iscekivale zajedno, bas mi je drago cuti te 😚 sto se tice ovih briseva ja sam ti svoju gin pitala da to radimo a ona je odbila pa mi lijepo objasnila zasto je odbila( a stvarno je ok gin, radit cemo druge pretrage a tek 3 mj pokusavamo)..pa ovako kaze..znaci bakterije tipa ureaplasma, eserihija itd. se konstantno nalaze u nasoj rodnici jer rodnica sama po sebi nije sterilno okruzje (isto kao i nasa usta), tako da nalaz ce gotovo uvijek biti pozitivan na te bakterije samo je pitanje u kojoj kolicini, ako kolicina prelazi referentni interval onda se radi o infekciji i potrebno ju je lijeciti antibioticima ALI samo do odredene razine, znaci istrijebiti je u potpunosti nije moguce i nije potrebno a kaze da tu cesto gin grijese i prepisuju antibiotike nepotrebno ili predugo ( muzev pipi isto nije sterilan tako da pri svakom odnosu vam unese takoder bakterija ponovno)... takoder mi je napomenila da pranje nije dezinficiranje, sto znaci da ce bakterije uvijek biti prisutne i jos nesto vazno mi je rekla a to je da te bakterije ureaplasma, eserihija i ne znam sta je jos nabrojala NE sprjecavaju zacece i nemaju nikakve veze s neplodnosti pa cak ni dok su preko refernerntnih intervala, vjerojatno ti je zato rekla da mozete normalno nastaviti raditi na bebi..jesam se raspisala hahaha 😆😆 ali stvarno mi je gin super pa ju volim svasta pitati, objasni sve u detalje pa eto da prenesem 😉 ..mi cekamo nalaz spermiogram, sutra idem po njega pa opet kod gin da vidimo..
meni moj gin nikad nije radio briseve osim mozda jednom u T (sjecam se da je bilo nesto ali nisam sto posto sigurna da je to to) i sad kad sam zavrsila na kiretazi u bolnici mi je doktor rekao da bi bilo dobro napraviti briseve ali da se javim svom gin. jer on to mrzi raditi.. i ja sam isla svom gin. i pitala za briseve pa mi je 15 minuta drzao predavanje da je to beskorisno jer on meni moze uzet briseve koji ce bit uredni al nakon pola sata cu dobit upalu..
ocito su brisevi takav bauk i nitko ih ne voli raditi, ne kuzim zasto, ali ako smatras da je potrebno inzistiraj da ti se uzmu brisevi..
u mom slucaju je gin. imao pravo i brisevi su bili uredni (hvala bogu) ali je uzivao trljat mi to na nos..

kako petraa kaze ne moze se ukloniti u potpunosti
ja sam se tako izrazila - jer kad sam trebala na HSG koje sam imala dogovoreno u zg (za koje moj ginekolog nije bio)
u zg mi je dr. objasnio da sve treba pregledat tj. da nista ne smije biti preko referentnih intervala i dao popis svih briseva sto trebam obaviti
objasnio laički - kad propuhuju da je bitno da je "okolina čista" jer ne zeli nista što ne treba propuhati dublje
zato kazem ukloniti u potpunosti ;) naravno da ni jedan doktor neće dati terapiju ako je nalaz uredan
i rekao je ako brisevi nece bit ok da se suzdrzimo intimnih odnosa bez zastite dok svi nalazi ne budu uredni
meni moj gin nikad nije radio briseve osim mozda jednom u T (sjecam se da je bilo nesto ali nisam sto posto sigurna da je to to) i sad kad sam zavrsila na kiretazi u bolnici mi je doktor rekao da bi bilo dobro napraviti briseve ali da se javim svom gin. jer on to mrzi raditi.. i ja sam isla svom gin. i pitala za briseve pa mi je 15 minuta drzao predavanje da je to beskorisno jer on meni moze uzet briseve koji ce bit uredni al nakon pola sata cu dobit upalu..
ocito su brisevi takav bauk i nitko ih ne voli raditi, ne kuzim zasto, ali ako smatras da je potrebno inzistiraj da ti se uzmu brisevi..
u mom slucaju je gin. imao pravo i brisevi su bili uredni (hvala bogu) ali je uzivao trljat mi to na nos..
ne znam zast je tako tesko ginekolozima uputiti nas na briseve
moj je isao u toliku krajnost da mi je rekao da on nije urolog
tako da sam sa nalazom iz zg, isla kod doktorice opce prakse i ona mi je dala uputnice
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji