Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich14
    05. Studeni 2017. 22:31

Curke pozdrav,ja sam imala kiretazu prije mj dana u 7tj T,bila sam 5 dana u bolnici jer su sumnjali na vanmater.trudnocu..svaki tj sam usla na kontrolu i sada je sve okei..vi koje ste imale iskustva nazalost,kada vam je ginekolog dao zeleno svjetlo za sljedecu trudnocu?:)

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

05. Studeni 2017. 22:35

Evo ja sam u 8. Mjesecu imala kiretazu i sada radim na bebi. Dakle nakon 3 miseca.

mina04
    05. Studeni 2017. 23:38

mono1111

mina04

mono1111

Jesse,
    Meni su spontani bili oko 7 tt recimo, prvi u 6 + 6, drugi sluzbeno 9 tt ali plod je prestao s razvojom u 7 + 2, treci sluzbeno 8 tt ali od pocetka je sve kasnilo s razvitkom…
    Uvijek je srce kucalo.
    Nemoj se bojati ! Sve ce biti ok.
    Mina,
    Ooo bila si kod R.??? Sto je rekao?? Sto te slao vaditi??

Aha, ti si u 5 mjesecu bila…mislila sam da si bila sad.
    Znaci hcg moras napraviti samo??

Da..nadala sam se da ce mi duphaston popraviti ciklus pa da necu morati. Sad cemo vidjeti..
    Upravo me jajnik jako boli ko kad imam O, a 25dc je. Radila sam trakicu i skoro pa je isto tamna i druga crtica 🤔

All of God’s grace in one tiny face 💟

SunnyS
    06. Studeni 2017. 07:56

mina04

mono1111

mina04

mono1111

Jesse,
    Meni su spontani bili oko 7 tt recimo, prvi u 6 + 6, drugi sluzbeno 9 tt ali plod je prestao s razvojom u 7 + 2, treci sluzbeno 8 tt ali od pocetka je sve kasnilo s razvitkom…
    Uvijek je srce kucalo.
    Nemoj se bojati ! Sve ce biti ok.
    Mina,
    Ooo bila si kod R.??? Sto je rekao?? Sto te slao vaditi??

Aha, ti si u 5 mjesecu bila…mislila sam da si bila sad.
    Znaci hcg moras napraviti samo??

Da..nadala sam se da ce mi duphaston popraviti ciklus pa da necu morati. Sad cemo vidjeti..
    Upravo me jajnik jako boli ko kad imam O, a 25dc je. Radila sam trakicu i skoro pa je isto tamna i druga crtica 🤔

Juhu, to je dobra vijest! Tome sam se je nadala, ali ipak neki drugi put.. Javljam nam novosti da se veselimo! :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Ariana246
    06. Studeni 2017. 08:27

Bok mame i buduce mame :) 
    Muz i ja imamo plantazu ljesnjaka i razmisljamo krenuti u proizvodnju ulja. Ono sto mislim da bi vama ovdje bilo korisno znati da je odlicno u borbi protiv strija. Napravili smo anketu da saznamo gdje bismo mogli prodavati, kome i po kojoj cijeni. Pa ako imate volje i vremena bila bih vam vrlo zahvalana. Anketa je anonimna. 
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUJePHqKOWKBGoV3NO_Dr-wxhBVHbVhuBWUnlvaEAYtPfDMw/viewform?usp=sf_link

Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 11:35

pozdrav cure, mi smo vikend pokrili i O mi je trebala biti jucer ali jos nista..
    sve me nesto bolucka mengasto ali ni blizu uobicajenim bolovima pred O. nadam se samo da nece izostat.
    cure koje ocekujete ovaj tjedan, nadam se plusevima za vikend 

mamica1985
    06. Studeni 2017. 11:43

Mene jucer navecer bolilo u lijevom jajniku i nisko kod maternice bas jako, kao da cu dobiti M, danas je ok, ali mi je zlo od jutra, ne znam je li gore kad nekaj pojedem ili kad sam gladna. Pogotovo mi voda dize zeludac.

ikyri
    06. Studeni 2017. 11:47

Jane_Doe

pozdrav cure, mi smo vikend pokrili i O mi je trebala biti jucer ali jos nista..
    sve me nesto bolucka mengasto ali ni blizu uobicajenim bolovima pred O. nadam se samo da nece izostat.
    cure koje ocekujete ovaj tjedan, nadam se plusevimaza vikend

Hahaha šta sam ja rekla ...naradit cete se vi. Si vadila hormone štitnjače?

Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 11:52

ikyri

Jane_Doe

cure koje ocekujete ovaj tjedan, nadam se plusevimaza vikend

Hahaha šta sam ja rekla …naradit cete se vi. Si vadila hormone štitnjače?

ej, cijelo vrijeme si mislim kako si mi predvidjela hahahaha
    jesam, vadila svasta nesto i sve je ok. i stitnjaca i zeljezo i komplet krvna slika... sad nista, samo cekat..
    vidim vi rastete, sad vec imas trbuh jelda?  

mina04
    06. Studeni 2017. 14:14

Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.