Naravno da sam krivo stisnula nesto i poslala nedovrsen kom 🤣 ja i mm smo od proslog mjeseca poceli raditi na bebi, prosli mjesec sam zakasnila uhvatiti plodne dane ali smo isto pokusali pa sto bude- bude... ovaj mjesec sam ga hvatala po kuci i najavljivala mu danima kojeg datuma krecemo u akciju 🤣🤣 pa cemo vidjeti sto ce biti.. nadamo se najboljemu. Ovulacija je prosla, max smo je iskoristili, menga treba doci iduci tjedan
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Maybebaby vec vidim da tvoja m nece doc 😂😉
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Kazem ja sada gotova je ovulacija sad cu te malo pustiti na miru, kaze mm da mu se cini po iscjetku da jos traje, ohooo kazem ja, super, hajmo onda 🤣🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Najbolje je to kad oboje suradujete 😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
mina mozemo mi sad nagadjat, ali ti najbolje znas.. vjerojatno ti je O zakasnila i od tuda lh pik. drzim fige da su plivaci dovoljno izdrzljivi i da je barem jedan sacekao O, ali ne ocajavaj doci ce i vasih 5 minuta slave
ja jos cekam svoju O...
cak sam razmisljala da kupim te lh trakice, ali mislim da mi je sad kasno da pocnem pratiti ili? jedino od sljedeceg ciklusa ako nam ne uspije ovaj..
mina mozemo mi sad nagadjat, ali ti najbolje znas.. vjerojatno ti je O zakasnila i od tuda lh pik. drzim fige da su plivaci dovoljno izdrzljivi i da je barem jedan sacekao O, ali ne ocajavaj doci ce i vasih 5 minuta slave
ja jos cekam svoju O…
Mislim da je ipak to sto si rekla..vidit cemo. Samo ne znam kad sad ocekivati M. Koji si ono dan ciklusa?
All of God’s grace in one tiny face 💟
ja jos cekam svoju O…
Mislim da je ipak to sto si rekla..vidit cemo. Samo ne znam kad sad ocekivati M. Koji si ono dan ciklusa?
19dc sam danas, a inace mi je O 17 ili 18dc, a prosli mj je bila 18dc i svejedno mi kasnila 8 dana M.. tako da eto, ne znam sta mislit..stres i samo stres
ja jos cekam svoju O…
19dc sam danas, a inace mi je O 17 ili 18dc, a prosli mj je bila 18dc i svejedno mi kasnila 8 dana M.. tako da eto, ne znam sta mislit..stres i samo stres
Tocno to..tako je i meni prosli mj. Ako ste pokrili mozda te i iznenadi. Nadam se da hoce. Kazu da si poslije spontanog najplodnija tih prvih par mj zbog hormona. Sve bi dala na svijetu da mogu malo i mozak i srce iskljuciti i ne misliti o tome samo uzivati. Al ne moguuu!! 😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
ja jos cekam svoju O…
Tocno to..tako je i meni prosli mj. Ako ste pokrili mozda te i iznenadi. Nadam se da hoce. Kazu da si poslije spontanog najplodnija tih prvih par mj zbog hormona. Sve bi dala na svijetu da mogu malo i mozak i srce iskljuciti i ne misliti o tome samo uzivati. Al ne moguuu!! 😓
ma pokrit cemo mi jos nego eto..
znam kako ti je, tako se i ja osjecam.. ono, tjesis druge da se samo trebaju opustiti a ni sama se ne mozes opustiti.. totalno te kuzim
Sortiraj odgovore
Najstariji