Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet. Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ukoliko ima ili je imala problema s policisticnim jajnicima isto zna bit tak trakica tamna.. tako da najbolje test uzet. Mina.. ajde ti draga test kupi i cekaj 9 i odma ujutro radi i salji. Heheh
Zar to nije neko "pravilo" da je LH pozitivna zbog T?
Ja sam odustala od svoje T cim sam vidjela da mi LH postaje sve svjetlija. Bas me jajnici rasturaju danas. Valjda od promjene vremena..,,
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐
Mina, ne ocekuje M 9.11.?
Nije O u pitanju? Ako je tako, nadala bih se pozitivnoj beti. Bar prema iskustvu Jessy i ostalih cura. Ali opet, ima i drugih iskustava. Imas kakvih simptoma? Kako se osjecas?
Da, 8.11. Po kalendaru. Nemam nikakvih simptoma. Samo me malo lijevi jajnik boli i imam puno sluzi. Nije mi se nikad ovako dogodila. Inace bude do 20dc sigurno.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Sunny moze a ne mora bit.. moja prosli mj je bila tako. I ja se nadala da idem u ljetnice... m kasnila 10 dana reko ma to je to. Temp povisena sve po ps-u reko ma jos da test potvrdi. Kad ono boom eto moje nesrece od vjestice. I idem kasnije citati. I pise za te lh ako je bas zena 100 % zdrava da onda moze pokazati T. Al ukoliko je bilo tih policisticnih jajnika... msm da cak i miomi i svasta se nabraja. Onda su hormoni zbrkani i onda svakak pokazuje. I to je ono od zene do zene. Msm da bar Mina uhvati pravo i jos test pozitivan.. pa da je u njenom slucaju ovo tocno. Hehe
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok curke pridruzujem se forumu i citanju 😀 ja i mm sm
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Naravno da sam krivo stisnula nesto i poslala nedovrsen kom 🤣 ja i mm smo od proslog mjeseca poceli raditi na bebi, prosli mjesec sam zakasnila uhvatiti plodne dane ali smo isto pokusali pa sto bude- bude... ovaj mjesec sam ga hvatala po kuci i najavljivala mu danima kojeg datuma krecemo u akciju 🤣🤣 pa cemo vidjeti sto ce biti.. nadamo se najboljemu. Ovulacija je prosla, max smo je iskoristili, menga treba doci iduci tjedan
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Maybebaby vec vidim da tvoja m nece doc 😂😉
14.06.2015. M
Kazem ja sada gotova je ovulacija sad cu te malo pustiti na miru, kaze mm da mu se cini po iscjetku da jos traje, ohooo kazem ja, super, hajmo onda 🤣🤣🤣
Najbolje je to kad oboje suradujete 😂
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji