Meni moja ginekologica nakon kiretaze nije radila nikakve pretrage.Samo 7 dana nakon kiretaze ultrazvucni pregled i briseve.Sve bilo uredu i sad nakon 6 mjeseci jos jedna kontrola.Pa cemo vidjeti dalje.
Ja i dalje pijen folnu i ostale vitamine uz to zdravo se hranim i pijem macinu travu i vrkutu. Ali sam se udebljala 5 kg.
Nije ni meni moj. Napravila sam samo briseve i uzv i sve savrseno kaze koda nista nije bilo… I sad nakon 3 mens. radim na bebi aktivno😁 Hranim se isto ko i prije samo sta vec skoro 2ipp mjeseca pijem folnu skoro svaki dan.. Nadam se da ce bit sve ok.
Nestrpljiva da li se se od folne i vitamina nesto udebljala ili nista kao prije?
Nestrpljiva da li se se od folne i vitamina nesto udebljala ili nista kao prije?
Sve isto nisam se udebljala nista posebno..
Ja sam najmanje 5 do 6 kg se udebljala. Ne znam da li je od toga ili nesto drugo :'(
SunnyS zao mi je zbog testica ali jos ima sanse, rano je jos, pricekaj da vidis hoce kasniti M 😉 ma ti ginosi stede na tim pretragama kao da iz njihovog dzepa ide...kupis si solagarovu folnu i pijes a gina mijenjaj ako mozes jer je jako nerazuman ili mono se izrazila bolje od mene, preuvelicaj sve kad mu pricas, kukaj, jadikuj ako ni to ne pali, mijenjaj gina...svakom danom smo samo stariji i manje plodniji tako da cekanje do besvijesti nema smisla 😉😘
Nestrpljiva i mateja..cure drzim fige da se sto krace druzite tu s nama iako mozete ostat i ako pluseki dodu, sta bi mi jadni da nam je Mono otisla 🤗🤗
Ja sam najmanje 5 do 6 kg se udebljala. Ne znam da li je od toga ili nesto drugo :'(
Pa mozda si puno papala 😁
SunnyS zao mi je zbog testica ali jos ima sanse, rano je jos, pricekaj da vidis hoce kasniti M 😉 ma ti ginosi stede na tim pretragama kao da iz njihovog dzepa ide…kupis si solagarovu folnu i pijes a gina mijenjaj ako mozes jer je jako nerazuman ili mono se izrazila bolje od mene, preuvelicaj sve kad mu pricas, kukaj, jadikuj ako ni to ne pali, mijenjaj gina…svakom danom smo samo stariji i manje plodniji tako da cekanje do besvijesti nema smisla 😉😘
Nestrpljiva i mateja..cure drzim fige da se sto krace druzite tu s nama iako mozete ostat i ako pluseki dodu, sta bi mi jadni da nam je Mono otisla 🤗🤗
I ja se nadam vidit cemo za 15 dana 😝😁
Jesse,
Meni su spontani bili oko 7 tt recimo, prvi u 6 + 6, drugi sluzbeno 9 tt ali plod je prestao s razvojom u 7 + 2, treci sluzbeno 8 tt ali od pocetka je sve kasnilo s razvitkom...
Uvijek je srce kucalo.
Nemoj se bojati ! Sve ce biti ok.
Mina,
Ooo bila si kod R.??? Sto je rekao?? Sto te slao vaditi??
Jesse,
Meni su spontani bili oko 7 tt recimo, prvi u 6 + 6, drugi sluzbeno 9 tt ali plod je prestao s razvojom u 7 + 2, treci sluzbeno 8 tt ali od pocetka je sve kasnilo s razvitkom…
Uvijek je srce kucalo.
Mina,
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jesse,
Meni su spontani bili oko 7 tt recimo, prvi u 6 + 6, drugi sluzbeno 9 tt ali plod je prestao s razvojom u 7 + 2, treci sluzbeno 8 tt ali od pocetka je sve kasnilo s razvitkom…
Uvijek je srce kucalo.
Mina,
Aha, ti si u 5 mjesecu bila...mislila sam da si bila sad.
Znaci hcg moras napraviti samo??
Sortiraj odgovore
Najstariji