Blossom ma nista, tu smo da se medusobno informiramo kad kad vec ne mozemo svaka od svog gina dobit potpunu informaciju..nazalost ima nas tu sa svakakvim iskustvima ali eto u svakom zlu neko dobro pa barem mozemo jedna drugoj pomoci s iskustvima i informacijama 😉👌
Nego cure jel ima koja nekih naznaka plusica da popravimo ovu frustraciju zbog ginica????? 🤗🤗🤗🤗
A evo dr kaze da u pravilu te bakterije nece omesti oplodnju ali se u ranoj trudnoci svakako naprave brisevi i liječe se....pa ne kuzim sta nije bolje onda prije trudnoce to svakako napraviti nego u trudnoći uzimat antibiotike ...:/
a ginekolozi - svaki svoji politiku vodu
nekad nemas tu bakteriju i mozes ju u trudnoci dobit - prilikom pada imuniteta
kazu da je to spolna bolest, ali i prilikom pada imuniteta se moze pojaviti, također mozes ju i sam prenest na sebe kao i bilo koju drugu
npr. recimo da svi muski peru ruke nakon wc-a
ali koliko njih opere ruke prije - znaci 1-2 kvake prime i onda se prime dolje
i operu ruke - kao paze
ruke treba prati prije neg se primis
svakako je dobro da ste prije otkrili i bude sve ok
Petraa - hvala na informaciji :) …mislila sam da ste u zg radili (promaklo mi)..mi cemo u zg, ali jos ne znam gdje
Nama je dr. Radoncic preporucio u Petrovoj al im tad nije radio taj aparat pa nisu radili spermiograme. Mi smo isli na proljece, mozda su sad vec poceli 😉
A mi smo obavili onda na Vuk Vrhovcu. Jako im je cudan nalaz da je dr morao pitati i drugog dr, al rekli su da je dobar. Sad vidi..privatno ti je oko 500 kn kako je meni receno.
All of God’s grace in one tiny face 💟
meni moj gin nikad nije radio briseve osim mozda jednom u T (sjecam se da je bilo nesto ali nisam sto posto sigurna da je to to) i sad kad sam zavrsila na kiretazi u bolnici mi je doktor rekao da bi bilo dobro napraviti briseve ali da se javim svom gin. jer on to mrzi raditi.. i ja sam isla svom gin. i pitala za briseve pa mi je 15 minuta drzao predavanje da je to beskorisno jer on meni moze uzet briseve koji ce bit uredni al nakon pola sata cu dobit upalu..
ocito su brisevi takav bauk i nitko ih ne voli raditi, ne kuzim zasto, ali ako smatras da je potrebno inzistiraj da ti se uzmu brisevi..
u mom slucaju je gin. imao pravo i brisevi su bili uredni (hvala bogu) ali je uzivao trljat mi to na nos..
ne znam zast je tako tesko ginekolozima uputiti nas na briseve
moj je isao u toliku krajnost da mi je rekao da on nije urolog
tako da sam sa nalazom iz zg, isla kod doktorice opce prakse i ona mi je dala uputnice
ma ja ne kuzim, niti 3 minute posla
jos je meni doktor u bolnici rekao da mu se javim za briseve i kad je vidio ime i prezime na otpusnom listu samo se nasmijao u smislu da mu je uvalio namjerno.. kao da se sprdaju s pacijentima..
Ispada da je onda samo moja bez problema mi to isla raditi..ja nisam cak ni znala nego mi je ona rekla poslije prve M da dodem na briseve.
mina hvala za info
upravo sam dosla sa pregleda
kazem gin. pokrili smo plodne dane - veli ajde penjite se gore - napravio papu i uzv - pokazuje i kaže
cista nema
folikul je u jajniku jos veceras na posao
joooj bas se veselim....bila sam uvjerena da su prosli plodni dani
mina hvala za info
upravo sam dosla sa pregleda
kazem gin. pokrili smo plodne dane - veli ajde penjite se gore - napravio papu i uzv - pokazuje i kaže
cista nema
folikul je u jajniku jos veceras na posao
joooj bas se veselim….bila sam uvjerena da su prosli plodni dani
Super..drzim fige da se primi 😉🤞
blossom sretno, nadam se plusicu uskoro
mene kao nesto pocelo bolit, ali sluzi skoro pa nista nema.. nisam navikla na suhocu jer inace uvijek imam neki iscjedak koji se pojaca kad je O i tako nastavi do sljedece M..
skroz mi se sve poremetilo i to mi se nikako ne svidja
Cure, uhvatila me prehlada,a radimo na bebi. Kupila sam si Lupocet flu forte u ljekarni i u uputama piše da nije primjereno za trudnice i osobe koje planiraju trudnoću. Jel znate možda nešto drugo za prehladu,a da se smije uzimati? Najrađe bi popila jer se zbilja loše osjećam ali ne želim riskirati.
💖 Nikol -12.08.2018💖
blossom sretno, nadam se plusicu uskoro
mene kao nesto pocelo bolit, ali sluzi skoro pa nista nema.. nisam navikla na suhocu jer inace uvijek imam neki iscjedak koji se pojaca kad je O i tako nastavi do sljedece M..
skroz mi se sve poremetilo i to mi se nikako ne svidja
Znam draga, tako je i meni. Meni jos uvijek sve sluzavo i kad piskim osjecam tu sluz. Sad me malo bole jajnici kad sjedam ne znam zasto. Nemam pojma ni kad da ocekujem M 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji