Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 14:20

mina04

Ovo je od danas oko 12h. 26 dc 😐

si vec ulovila O ovaj ciklus?

mina04
    06. Studeni 2017. 14:26

Jane_Doe

mina04

Nisam..

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 14:30

mina04

Jane_Doe

mina04

Nisam..

znaci to ti je taj lh pik?
    si jos s muzem?

Petraaa
    06. Studeni 2017. 14:40

mina04

Minaaa piski hgc ako je trakica ovako tamna radi trudnoce, mislim da bi se i na hcg testu barem sjena sjenine sjene trebala vidjet🤗🤗🤗 iako, ne bih te htjela obeshrabrit ali bas sam pisala nedavno, moja je bila takva 23dc i 24dc a hgc neg i 26dc dobila M, tocna ko sat bila...blago je rec da sam ostala zbunjena do dana danasnjeg i dalje ne znam sto je to znacilo jer O mi je bila 13dc...aj sad budi pametan 

Petraaa
    06. Studeni 2017. 14:44

Mina zanemari, ja mislila da trudnocu testiras 😊 ako nije T onda je ovo definitivno lh pik...onda pod dekicu i u akciju 😉

Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 14:52

mina ne znam dali si pratila cijelo vrijeme trakicama, mozda je bila O ali ju ti nisi ulovila pa ti je mozda crta tako tamna sad radi T.. ne znam ali iskreno se nadam da je tako 

wannababysomuch
    06. Studeni 2017. 14:58

Mina je u akciji trenutno 😂😂😂 pa kako je kod nas kisno za nista ni nije neg za zavuc se u krevetac i malo grijat s dragim. Haha jos da nije radni dan.. i ajmo nazad u stvarnost 😋😋😋

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mina04
    06. Studeni 2017. 15:02

Bi da nije jucer otisao u Austriju 😭😭
    Mozda od vikenda jedan mali se zavukao pa odradi 😆
    Ma vazno da ju imam, vec sam mislila da nemam.
    A Jane_Doe ipak se potajno nadam da se tvoje nade za mene ostvare 😗

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    06. Studeni 2017. 15:12

mina04

Bi da nije jucer otisao u Austriju 😭😭
    Mozda od vikenda jedan mali se zavukao pa odradi 😆
    Ma vazno da ju imam, vec sam mislila da nemam.
    A Jane_Doe ipak se potajno nadam da se tvoje nade za mene ostvare 😗

a mina moja, ja sam ostala trudna iz jednog odnosa 2 dana prije O. i tocno se sjecam da sam bila totalni nevjernik da je to to jer nisam mogla zamislit da smo pogodili..
    nista nije nemoguce, samo se nadam da je ovaj ciklus tvoj dobitan 

wannababysomuch
    06. Studeni 2017. 15:15

Mina mi cemo sve slat pozitivne vibre da se mali plivac zadrzi negdi tamo.. na toplom.. iducih 9 mj 😂😂😉😉

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.