Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    27. Listopad 2017. 19:43

Petraaa

SunnyS

Petraaa

Sunnys evo sad je malo lakse, popustila mucnina barem zasada, ja sam nekako prvo pomislila da mi je mozda tlak malo pao..ne znam ni sama vise. Sto se tice tvojih trakica, meni ti je folikul svjeze pukao, taman sam isla na folikulometriju i prije toga piskila na trakicu i jos je tamna bila i taj dan smo imali odnose a slijedeci dan kad je trakica bila svijetla skroz, gin mi je rekla da nema potrebe za odnosima vise..
    Joj cure bojim se i pomislit na T, tako da definitvno cekam nedjelju ujutro pa cemo vidjet a sutra ujutro cu popiskit lh, njih imam hrpu

Znaci, sto se tice odnosa i LH trakica, tu smo negdje. I to ti je sad ovaj ciklus bilo tako? A kad ste prije toga imali odnos? Koliko dana je proslo od tog zadnjeg i prethodnog?

Nije nije, to mi je prije 3 mjeseca bilo, prvi ciklus kada smo tempirali ovulaciju koju su potvrdili i folikulometrija i trakice.. pokrili smo bili sve dane cak i vise ali eto nista od bebice…od tada je bio jos jedan ciklus, lh poz 14. dc isto nista, sad ovaj zadnji lh poz 13. i 14., znaci dva dana mi je bila skroz tamna trakica, prvi put da je dva dana..pokrili, drzala noge u zraku i sad cekam ali bojim se da ce opet biti razocaranje…

Dva dana ti je bila tamna trakica? Meni je jučerašnja tamna trakica bila jedina koju sam do sada uspjela uloviti. Svaki mjesec sam jednom dnevno radila LH test u periodu plodnih dana. Očito meni to sve puno kraće traje.
    Što se tiče mučnine, mene je danas iza podne baš jako boljela glava. Očito je do tlaka, tj. vremena. Kasnije je prestalo.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

27. Listopad 2017. 19:44

Izvinite ja sam ovdje nova, puno toga nisam procitala, ali voljela bih da me prihvatite i prodjemo sve zajedno kroz sve ovo i uspijemo do cilja. :) 

Petraaa
    27. Listopad 2017. 19:58

Sunny i ja sam se zacudila, inace jedan dan bude samo i poslije toga opet blijedi..ovaj mjesec sam i bolesna bila i vaginalete koristila zbog candide tako da ko zna sta sam poremetila sve...i moja mucnina stala, ocito je do vremena bilo..

Amina dobrodosla! Pratimo se, puno je plusica bilo ovaj mjesec hvala Bogu pa trebamo nastavit tim tempom 😉

mono1111
    27. Listopad 2017. 21:30

Cure,
    Hahah, ako nekome mogu pomoci, vrlo rado !
    Nije odnose dobro imati svaki dan, jer se smanjuje kvaliteta spermija....najbolje je pratiti trakicama O, i imati ciljani odnos...
    Nije svatko isti, netko tko ima odnose i svaki dan ostane T....kod mene je bio jedan jedini ciljani odnos i oplodilo se.....i to dva puta ciljano, prvi put spontano, ovo je 4.put IVF.
    Sunny, 
    Tebi vjerovatno lh pik traje jako kratko, trebala bi inace raditi lh dva puta dnevno, ne bi li uhvatila lh pik.
    Barbara,
    Mozes raditi test ! Ja sam drugi put test radila mislim 27 dc, O mi je bila 17 dc, i bio je poz.
    Treci put sam radila one glupe testove s ebaya, meni uopce nisu pokazali, pa sam 32 ili 33 dc radila Gravignost....isprva je bio neg, ali za cca20 min kad sam pogledala, bila je crtica...iduci dan je beta bila 155...sve ovisi o konc.u urinu. Ali slobodno mozes raditi test.
    Nove cure dobrodosle !

27. Listopad 2017. 22:00

Ja sam kupovala clerblau trakice i potrosila svih 10 a uvijek mi bile negativne. :'( .Radila prvim jutarnjim urinom. Pocela raditi 10 dc. Bas sam baksuz.

27. Listopad 2017. 22:04

Zelim sad nove na Amazon da narucim, ali ne znam kok 10, 20 ili 25 MIU/ml, pomozite :)

mono1111
    27. Listopad 2017. 22:20

Amina123

Zelim sad nove na Amazon da narucim, ali ne znam kok 10, 20 ili 25 MIU/ml, pomozite :)

Naruci preko ebaya, od 25 ml / U. Te sam ja koristila.
    Ove od 20 ml / U su preosjetljive i cesto su mi bile poz...tj.nisam mogla ustanoviti da li je poz.ili nije.

mono1111
    27. Listopad 2017. 22:21

Mozes i preko Amazona, svejedno...te su sve jeftine.

27. Listopad 2017. 22:43
    Ove ?
    Ove ?

To su ove 

wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 22:49

Blossom kolko vi pokusavate?? Mozda sam promasila ako si pisala negdje?
    Mono tvoja bebica je najiscekivanija na ovom forumu.... pitam se di je Luki ta zena se nije javljala... pa ima vise pol godine.. 
    Ma ja znam da kod nas nece ic bez medicinske pomoci al hvala bogu u tom dobu smo kad se svasta postize tako da i nasa beba ce doc. 😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.