Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2017. 22:00

Ja sam kupovala clerblau trakice i potrosila svih 10 a uvijek mi bile negativne. :'( .Radila prvim jutarnjim urinom. Pocela raditi 10 dc. Bas sam baksuz.

27. Listopad 2017. 22:04

Zelim sad nove na Amazon da narucim, ali ne znam kok 10, 20 ili 25 MIU/ml, pomozite :)

mono1111
    27. Listopad 2017. 22:20

Amina123

Zelim sad nove na Amazon da narucim, ali ne znam kok 10, 20 ili 25 MIU/ml, pomozite :)

Naruci preko ebaya, od 25 ml / U. Te sam ja koristila.
    Ove od 20 ml / U su preosjetljive i cesto su mi bile poz...tj.nisam mogla ustanoviti da li je poz.ili nije.

mono1111
    27. Listopad 2017. 22:21

Mozes i preko Amazona, svejedno...te su sve jeftine.

27. Listopad 2017. 22:43
    Ove ?
    Ove ?

To su ove 

wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 22:49

Blossom kolko vi pokusavate?? Mozda sam promasila ako si pisala negdje?
    Mono tvoja bebica je najiscekivanija na ovom forumu.... pitam se di je Luki ta zena se nije javljala... pa ima vise pol godine.. 
    Ma ja znam da kod nas nece ic bez medicinske pomoci al hvala bogu u tom dobu smo kad se svasta postize tako da i nasa beba ce doc. 😁

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 22:50

Amina draga bez ocajavanja... no stress samo sex 😂😂😂😂 i doce beba

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

27. Listopad 2017. 23:00

wannababysomuch

Amina draga bez ocajavanja… no stress samo sex 😂😂😂😂 i doce beba

hehhehe, problem je sto se igramo svaki dan, a beba ne dolazi hehehehheheheheeh

mono1111
    27. Listopad 2017. 23:10

Wannababy,
    Haha, ja je dugooo cekam, vrijeme je da dodje ovaj put !!!!
    Amina,
    Ja nisam imala te....ove koje ti sad prilazem sam imala. Ali mozda mozes i.ove naruciti...probaj.

27. Listopad 2017. 23:23

ali ne mogu da nadjem osjetljivost ove su jedine na amazonu :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani