Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 22:50

Amina draga bez ocajavanja... no stress samo sex 😂😂😂😂 i doce beba

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

27. Listopad 2017. 23:00

wannababysomuch

Amina draga bez ocajavanja… no stress samo sex 😂😂😂😂 i doce beba

hehhehe, problem je sto se igramo svaki dan, a beba ne dolazi hehehehheheheheeh

mono1111
    27. Listopad 2017. 23:10

Wannababy,
    Haha, ja je dugooo cekam, vrijeme je da dodje ovaj put !!!!
    Amina,
    Ja nisam imala te....ove koje ti sad prilazem sam imala. Ali mozda mozes i.ove naruciti...probaj.

27. Listopad 2017. 23:23

ali ne mogu da nadjem osjetljivost ove su jedine na amazonu :(

baarbaraa29
    28. Listopad 2017. 06:08
    Mi jos strepimo i spremamo se na put kuci😊😊
    Mi jos strepimo i spremamo se na put kuci😊😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

blossom
    28. Listopad 2017. 08:29

wannababysomuch mi zadnjih godinu dana ne pazimo, no zadnjih 6 mjeseci bas ciljamo plodne dane (koliko mogu ciljat samo sa kalendarom) i nista
    sad sam odlucila zapeti da bas ciljamo pa ćemo vidjeti 3-4 mjeseca, ako ne uspijemo idemo dalje sta god bude potrebno...
    no prvo pregled da provjerim da se ciste nisu vratile

amina123 bitno da je tvoj dragi uz tebe i vjeruj on sigurno misli da si najhrabrija 
    malo sam pronjuškala evo link na amazon sa 25 - 
    https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_3_18?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=ovulationstest+25miu+ml&sprefix=Ovulationstest+25m%2Caps%2C165&crid=4XZV45FOS4K2&rh=i%3Aaps%2Ck%3Aovulationstest+25miu+ml
    ja sam narucila kao mono111 kako je ranije savjetovala curama osjetljivije i sa ebaya

baarbaraa29 pa to je crtica  čestitam!

ikyri
    28. Listopad 2017. 08:36

Čestitam barbara!

ikyri
    28. Listopad 2017. 08:40

mono1111

Wannababy,
    Haha, ja je dugooo cekam, vrijeme je da dodje ovaj put !!!!
    Amina,
    Ja nisam imala te….ove koje ti sad prilazem sam imala. Ali mozda mozes i.ove naruciti…probaj.

Meni su ti bili pozitivni stalno... u ovulaciji i 5 dana prije jednako. Ja sam slučajno ih naručila umjesto ovih one step za trudnoću. Mislim da ima jeftinijih istih tih paketa na e-bayu.

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2017. 09:59

Barbara, cestitam!!!! 😊😊😊😊
    Dodi nam na ljetne bebe 😊

wannababysomuch
    28. Listopad 2017. 11:03

Barbara cestitam ti. 
    Mono mogu si mislit. Ovaj put je to to beba stiza. Dao joj bog zdravlja... ako netko to zasluzuje to si ti. Koliko si se borila i patila vrijeme je da se sad sve ti smiri.
    Bloosom... najbolje je i kad odes dr lazi da i puno duze pokusavate jer oni su malo zakazali. Nemaju nikakve volje bas da ce se pokrenut moras sama na svakoj pretrazi inzistirat. 
    Jucer me tako dragi nasmijao... bas je sladak bio... haha ja kazem kao a dosla nesreca.. a ona onak tuzno a jbmu... i kaze... kolko parova se veseli i odahnu kad menga dode,jedino mi smo tizni kad dode.. 

Jel vasi tak reagiraju? Msm vjerovatno se nekoja od vas slomi uz suze.. kako sam i sama prije. Al vjerujte dode opet  vrijeme kad ste smirene i znate da valjda tak mora bit. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.