Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    27. Listopad 2017. 16:59

Petraaa

I jos nesto, upravo prije 10ak min sam isla povracat i dalje mi stoji mucnina ali ne mogu povratit..nesto gadno se ocito dogada a nemam pojma sto..mogla bi na hitnu veceras

Nadam se da se samo bebac dogadja u tebi. Tako je meni bilo prvi put. Od mucnina je proslo oko tjedan dana dok nije bilo pozitivno..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    27. Listopad 2017. 17:35

Sunny,
    Mislim da je dovoljno odnosa. Dns ponovi lh...
    Petraa,
    Ja sam test radila 6 dpt, sto bi bilo 11 dpo, jer su embriji bilo strari 5 dana...ali ne pokaze svima....mozda.je kod tebe kasnija implantacija.
    Ugl.ja bi na tvom mjestu ponovila test i sutra...
    Wannababy,
    Jojjjjj😢😢😢😢

SunnyS
    27. Listopad 2017. 17:43

mono1111

Sunny,
    Mislim da je dovoljno odnosa. Dns ponovi lh…
    Petraa,
    Ja sam test radila 6 dpt, sto bi bilo 11 dpo, jer su embriji bilo strari 5 dana…ali ne pokaze svima….mozda.je kod tebe kasnija implantacija.
    Ugl.ja bi na tvom mjestu ponovila test i sutra…
    Wannababy,
    Jojjjjj😢😢😢😢

Ponovila trakicu, svjetla je. To znaci da se ovulacija dogadja? Hoce li uspjeti mali repasi do nje? Bar jedan.. :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    27. Listopad 2017. 17:45

SunnyS

mono1111

Sunny,
    Mislim da je dovoljno odnosa. Dns ponovi lh…
    Petraa,
    Ja sam test radila 6 dpt, sto bi bilo 11 dpo, jer su embriji bilo strari 5 dana…ali ne pokaze svima….mozda.je kod tebe kasnija implantacija.
    Ugl.ja bi na tvom mjestu ponovila test i sutra…
    Wannababy,
    Jojjjjj😢😢😢😢

Ponovila trakicu, svjetla je. To znaci da se ovulacija dogadja? Hoce li uspjeti mali repasi do nje? Bar jedan.. :)

Tako je, ili je O vec bila...znaci imali ste odnos i dns ujutro i sigurno ste pokriveni !
    Drzim figeee

mono1111
    27. Listopad 2017. 17:46

Sunny,
    Imali ste.odnos i jucer??

Petraaa
    27. Listopad 2017. 17:52

Sunnys evo sad je malo lakse, popustila mucnina barem zasada, ja sam nekako prvo pomislila da mi je mozda tlak malo pao..ne znam ni sama vise. Sto se tice tvojih trakica, meni ti je folikul svjeze pukao, taman sam isla na folikulometriju i prije toga piskila na trakicu i jos je tamna bila i taj dan smo imali odnose a slijedeci dan kad je trakica bila svijetla skroz, gin mi je rekla da nema potrebe za odnosima vise..
    Joj cure bojim se i pomislit na T, tako da definitvno cekam nedjelju ujutro pa cemo vidjet a sutra  ujutro cu popiskit lh, njih imam hrpu 

SunnyS
    27. Listopad 2017. 17:54

mono1111

Sunny,

Nismo jucer, imali smo danas ujutro i u utorak navecer. Racunam si je li to u redu. Cak i da sam jucer dobila onu trakicu neposredno nakon  LH pika (ipak je svjetlija crtica), ovulacija bi bila recimo od danas podne pa do sada (ugrubo govorim). Onda bi ipak s danasnjim odnosom ulovili stanicu? Ovo je sad vec visa matematika.. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    27. Listopad 2017. 17:58

SunnyS

mono1111

Sunny,

Nismo jucer, imali smo danas ujutro i u utorak navecer. Racunam si je li to u redu. Cak i da sam jucer dobila onu trakicu neposredno nakon LH pika (ipak je svjetlija crtica), ovulacija bi bila recimo od danas podne pa do sada (ugrubo govorim). Onda bi ipak s danasnjim odnosom ulovili stanicu? Ovo je sad vec visa matematika..

J.s.je oplodiva 12 do 24 h nakon pucanja folikula...ali treba uzeti u obzir i spermije koji moraju doplivati do nje.
    Po tome bi mozda i bilo prekasno dns opet imati.odnose....jer je O vec mozda bila....mislim da je dovoljmo taj jedan odnos sto ste imali....ovaj odnos koji ste imali u uto je mislim prestar...ali nikad ne znas...u optimalnim uvjetima spermiji prezivljavaju do 72 h....znaci po meni je ovaj odnos ujutro dovoljan....

SunnyS
    27. Listopad 2017. 18:00

Petraaa

Sunnys evo sad je malo lakse, popustila mucnina barem zasada, ja sam nekako prvo pomislila da mi je mozda tlak malo pao..ne znam ni sama vise. Sto se tice tvojih trakica, meni ti je folikul svjeze pukao, taman sam isla na folikulometriju i prije toga piskila na trakicu i jos je tamna bila i taj dan smo imali odnose a slijedeci dan kad je trakica bila svijetla skroz, gin mi je rekla da nema potrebe za odnosima vise..
    Joj cure bojim se i pomislit na T, tako da definitvno cekam nedjelju ujutro pa cemo vidjet a sutra ujutro cu popiskit lh, njih imam hrpu

Znaci, sto se tice odnosa i LH trakica, tu smo negdje. I to ti je sad ovaj ciklus bilo tako? A kad ste prije toga imali odnos? Koliko dana je proslo od tog zadnjeg i prethodnog?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    27. Listopad 2017. 18:09

::2mono1111

SunnyS

mono1111

Sunny,

Nismo jucer, imali smo danas ujutro i u utorak navecer. Racunam si je li to u redu. Cak i da sam jucer dobila onu trakicu neposredno nakon LH pika (ipak je svjetlija crtica), ovulacija bi bila recimo od danas podne pa do sada (ugrubo govorim). Onda bi ipak s danasnjim odnosom ulovili stanicu? Ovo je sad vec visa matematika..

J.s.je oplodiva 12 do 24 h nakon pucanja folikula...ali treba uzeti u obzir i spermije koji moraju doplivati do nje.
    Po tome bi mozda i bilo prekasno dns opet imati.odnose....jer je O vec mozda bila....mislim da je dovoljmo taj jedan odnos sto ste imali....ovaj odnos koji ste imali u uto je mislim prestar...ali nikad ne znas...u optimalnim uvjetima spermiji prezivljavaju do 72 h....znaci po meni je ovaj odnos ujutro dovoljan....

I meni se cini da nas danasnji spasava. Citam da je spermiju potrebno desetak min da nakon ejakulacije dodje u jajovod. U idealnim uvjetima prezivi 3 dana, a j.s. je spremna za oplodnju samo 24 h nakon ovulacije. A valjda ce se sresti.. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.