Barbaraa cestitaaaam!! 😘
Wannababy isto tako i moj...njemu to nekako valjda i malo lakse padne...mi smo ipak te koje osluskujemo svoje tijelo pa psiha napravi zbrku i onda bum, eto vjestice..mi pokusavamo relativno kratko ,od 6.mj ne pazimo a zadnja 3 pratimo O i ciljano radimo uz sve moguce vitamine, dodatke i ostalo.. i eto nece pa nece..blossom dobro ti savjetuje wannababy lazi dr. i ja sam tako inace nebi ni na folikulometriju me pozvala, ja sam joj smuljala da radimo od prosle Nove godine i te price se drzim i sad u pon cu otici na konzultacije i traziti pretrage, sve hormone i muz spermiogram, nema druge jer njena prica je ma ajde mladi ste (inace 27g) ima vremena a meni kosa na glavi skoci kad to kaze 😠😠 pa zeno bozja ako imam problem bolje da saznam odmah nego da se zavlacim, napravila te pretrage sad ili za god dana koja je razlika osim sto ce meni proc jos jedna godina u brizi i sto cu psihu dovest do kraja..znam da je tu puno cura koje dugo pokusavate i ja vam se divim, spomenik bi vam digla..ja sam toliki zivac da su me i ova 3 mj. izludila i vec sam si 100 bolesti nasla koje bi mogle ometat hahahha
Barbara,
Wauuuu, pa cestitkeeeeeeeee!!!!! Bas mi je dragooooo !!!!!! Dugooo si na ovoj temi, vrijeme je da se maknessss !
I ostale cureeee !
Amina,
Mislim da su ove roze univerzalna osjetljivost, nema za izabrati, ali mislim da su te 25 ml / U.
Ikyri,
Imala si zelene trakice ili roze?? Umjesto testa za T??
narucila sam ove, pa cu probati. :) jedva cekam sledeci mjeces u nove pobjede :)
Petra... da njima(dr) je to najlakse rec. Ja sam sad 23 god. A s 20 sam krenula u borbu. Taman valjda do 30 bumo uspjeli 😂 mene najvise nervira kad stariji ljudi.. da ne kazem babe 😂 dok se par vjenca,jel? Odma a sad prinove sad vrijeme za djecu.. zato se ja necu udavat prije neg beba dode(sve sam samo ne staromodna) 😂😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Amina nadajmo se da ti nece ni trebat.. da odma dode plus
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Petra… da njima(dr) je to najlakse rec. Ja sam sad 23 god. A s 20 sam krenula u borbu. Taman valjda do 30 bumo uspjeli 😂 mene najvise nervira kad stariji ljudi.. da ne kazem babe 😂 dok se par vjenca,jel? Odma a sad prinove sad vrijeme za djecu.. zato se ja necu udavat prije neg beba dode(sve sam samo ne staromodna) 😂😂
Hahahaha bar jedno do 30te..jooj boze najgora su ta pitanja, mi smo u braku pa nonstop..pa sta cekate, kad mislite..popeli su mi se svi na vrh glave s tim pitanjima..jednom ce mi od frustriranosti izletit ne cekam nista skacem svaki dan po muzu i on po meni..jel vas zanimaju i poze?? nakon toga me sigurno vise nebi pitali...a doktori, za njih ne znam sta bi rekla, umjesto da daju uputnice za te neinvazivne pretrage, mislim radi se o doslovno vadenju krvi i spermicima, oni te zavlace tih godinu dana u kojih se situacija moze i pogorsati, pa eto nema nam druge nego muljat iako uredno placam i zdravstveno i dopunsko jos moram i muljat 🙈🙉🙊
Petra… da njima(dr) je to najlakse rec. Ja sam sad 23 god. A s 20 sam krenula u borbu. Taman valjda do 30 bumo uspjeli 😂 mene najvise nervira kad stariji ljudi.. da ne kazem babe 😂 dok se par vjenca,jel? Odma a sad prinove sad vrijeme za djecu.. zato se ja necu udavat prije neg beba dode(sve sam samo ne staromodna) 😂😂
Hahahaha bar jedno do 30te..jooj boze najgora su ta pitanja, mi smo u braku pa nonstop..pa sta cekate, kad mislite..popeli su mi se svi na vrh glave s tim pitanjima..jednom ce mi od frustriranosti izletit ne cekam nista skacem svaki dan po muzu i on po meni..jel vas zanimaju i poze??nakon toga me sigurno vise nebi pitali…a doktori, za njih ne znam sta bi rekla, umjesto da daju uputnice za te neinvazivne pretrage, mislim radi se o doslovno vadenju krvi i spermicima, oni te zavlace tih godinu dana u kojih se situacija moze i pogorsati, pa eto nema nam druge nego muljat iako uredno placam i zdravstveno i dopunsko jos moram i muljat 🙈🙉🙊
Heeheh moja prijateljica je pricala.
Jedna starica ju pitala, zar se jos nisi udala i zar nemas jos djece , ova moja joj odgovorila zar ti jos nisi umrla ? :) Vise jok pukao fil od takvih pitanja 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Al prema tome to vec postaje jedno od nepristojnijih pitanja.. s moje strane. Jer nikad neznas sto se kod nekog dogada i zasto je tako. Mozda netko bas ne zeli djecu.. netko(mi) hocemo a ne mozemo. I tako. Ja bliznjima kazem sto je na stvari.. a ostalima govorim sta vas briga.. ili nije jos vrijeme. 😂
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji