Drage trudilice, trudnice i mame
već neko vrijeme pratim forum, vaša iskustva i savijete koji su mi pomogli i informirali...hvala vam na tome
Imam policistične jajnike i od svoje 16 sam pila terapiju - redovitim pregledima i liječenjem sve je pod kontrolom i 1 godinu sam bez terapije i doktor je dao zeleno svijetlo.
Naravno ja sam ga iz neznanja i priča sa strane od cura koje su to radile odmah kao "za poboljšanje" pitala oko propuhivanja jajnika
- na što je on rekao ni čut - kaže on
"nije to samo kao da popravite frizuru, osim toga za bebu je potrebno dvoje…
prvo vi pokušavajte, ak ne bude išlo pratit ćemo - i vaš dragi će napraviti testove - ne dam ja da vas propuhuju bez razloga"
- naravno ja sam se i smijala i plakala u isto vrijeme jer bi ja sve odmah, čovjek me morao tješiti
Uglavnom od tada se ne pazimo (ja sam samo znala škicnuti kalendar da vidim jel bio pogođen dan)
I nije me to zabrinjavalo do nedavno - jer zadnjih 6 mjeseci baš sam pratila kalendar, pogodimo i ništa
znala M kasnit 5-6 dana, taman da ću kupit test i evo crvenog ferrarija...uff
Ovaj mjesec pogodili dan - sva se razveselila i nadala - kad ono opet ferrari - 2 u jednom mjesecu
Odmah sam se naručila kod ginekologa čim prođe da baci pogled i odlučila sam pratiti bazalnu temperaturu (to sam trebala odavno)- jučer kupila toplomjer, pa ćemo probat tako pogodit dane (i uz lH trakice) i vidjeti što će ginekolog reći.
p.s. ginekolog je rekao da ne trebam piti folnu - no ja sam ju na svoju ruku kupila i pijem ju
Jedino što jutros sam se makinalno ustala da isključim alarm - tako da od sutra mjerim (znam da nije početak ciklusa, al nek se ima zabilježeno)
Svim trudilicama želim + što prije...sretno
Drage trudilice, trudnice i mame
već neko vrijeme pratim forum, vaša iskustva i savijete koji su mi pomogli i informirali…hvala vam na tome
Imam policistične jajnike i od svoje 16 sam pila terapiju - redovitim pregledima i liječenjem sve je pod kontrolom i 1 godinusam bez terapije i doktor je dao zeleno svijetlo.
Naravno ja sam ga iz neznanja i priča sa strane od cura koje su to radile odmah kao "za poboljšanje" pitala oko propuhivanja jajnika
- na što je on rekao ni čut - kaže on
"nije to samo kao da popravite frizuru, osim toga za bebu je potrebno dvoje…prvo vi pokušavajte, ak ne bude išlo pratit ćemo - i vaš dragi će napraviti testove - ne dam ja da vas propuhuju bez razloga"
- naravno ja sam se i smijala i plakala u isto vrijeme jer bi ja sve odmah, čovjek me morao tješiti
Uglavnom od tada se ne pazimo (ja sam samo znala škicnuti kalendar da vidim jel bio pogođen dan)
I nije me to zabrinjavalo do nedavno - jer zadnjih 6 mjeseci baš sam pratila kalendar, pogodimo i ništa
znala M kasnit 5-6 dana, taman da ću kupit test i evo crvenog ferrarija…uff
Ovaj mjesec pogodili dan - sva se razveselila i nadala - kad ono opet ferrari - 2 u jednom mjesecu
Odmah sam se naručila kod ginekologa čim prođe da baci pogled i odlučila sam pratiti bazalnu temperaturu (to sam trebala odavno)- jučer kupila toplomjer, pa ćemo probat tako pogodit dane (i uz lH trakice) i vidjeti što će ginekolog reći.
p.s. ginekolog je rekao da ne trebam piti folnu - no ja sam ju na svoju ruku kupila i pijem ju
Jedino što jutros sam se makinalno ustala da isključim alarm - tako da od sutra mjerim (znam da nije početak ciklusa, al nek se ima zabilježeno)
Svim trudilicama želim + što prije…sretno
Blossom hah a ti sve na brzinu.. e nazalost nekad neide tako. Samo se oboruzaj strpljenjem to je najjace oruzje. Ajde da ja sad napisem dobru staru mantru. Opustite se. Doci ce i vasa beba. 😚😚
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
To je kao i ona poznata spasonosna "Nemoj misliti na cokoladicu"... Mislim da bi moj gin. mene izbacio iz ordinacije da mu kazem da zelim HSG jer nije jos proslo "10 godina" od pocetka pokusavanja. Kao da smo svi zdravi i sve super, samo je pitanje bebe kada zeli doci.. Mi smo pokrili plodne dane. Necu nista prognozirati, nadam se lijepim novostima za par dana.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav trudilicama :) Mi se "družimo"ovaj mjesec skoro svaki drugi dan od završetka M, ali problem je kaj uopće nisam imala osjećaj da imam ovulaciju ovaj mjesec - ni tipični bolovi, ni sluz ni ništa. Inače je ne pratim ni ne mjerim jer imam jake bolove tih dana I tipičnu sluz, ali ovaj mjesec ništa. Ne želim se odmah prepustiti tuzi I mislima da nisam ni imala O ovaj mjesec, čekat ću datum iduće M (8.11.) pa ćemo vidjeti. Inače imam cikluse od prosječno 26 dana pa mi je taj dan potencijalne O već prošao, ako gledamo očekivani datum iduće M. jedino kaj osjećam je da sam toplija unazad 3 dana više nego inače.

Hrabrica ja sam imala cistu 3cm na jajniku kad sam bila u 5mj na kontroli privatno.
Rekao mi je da dođem nakon TRI ciklusa ponovno na kontrolu između 3. i 8. dana mc, da vidimo jel pukla ili ćemo morat vidjet dalje šta je. Rekao je da bi bilo bolje da nema ničega, ali da ne smeta i ako ostanem trudna. I tako ja nisam otišla jer nisam mogla dobiti termin u 9.mj. U međuvremenu ostala trudna, a cista je pukla, bila je obična vodena, i znam kad je pukla, kod menstruacije u 8mj, jer me trbuh bolio mislila sam da ću umrijet, a bogme mislio je i moj muž. To je moje iskustvo, nadam se da je i tebi samo vodena i da će prsnuti kod slijedeće ovulacije ili menstruacije.

Cure, drzim figu svima koje sad (ne)ocekuju M da nam se sto prije pridruze na ljetnim bebama 😊😊😊

Drage zenice bokic...nije me bilo neko vrijeme pa citam sad unazad i ne mogu sve pohvatati ali vidim da je bilo jos plusica pa vam cestitam od srca!!
Mene ovaj mjesec nesto totalno drugacije muci pa ako je neka imala slicno iskustvo, pomagajte..dakle, M treba doci sad 29.10., ciljanje odnose imali kada su lh trakice polazale O i par dana prije iii onda 10-11 dpo (jucer) na gacicama smedi iscjedak, drugog dana opet ali ovaj puta dosta svjetliji, nesto izmedu tamno zutog i svjetlosmedeg, preksutra trebam dobiti, test negativan a lh trakica vec dva dana full pozitivna..
Mono kupila sam sad one roza trakice po tvom savjetu, cisto eto da vidim jel ima razlike..jedino sto me sada zbunjuje je zasto je lh bas pozitivna a dva dana do menge i ovulacija mi je bila uredna na 13dc, uhvatila ju lijepo, poslije trakice blijedile i sad sta ovo predstavlja? Izludit cu do kraja
Petraaa meni su lh trakice bile pozitivne kad i test na trudnoću. A da probas jos jedan test na trudnocu?

Petraaa meni su lh trakice bile pozitivne kad i test na trudnoću. A da probas jos jedan test na trudnocu?
Jooj toliko sam se nasekirala jutros kad sam napravila ovaj, neki Duchesse iz Mullera a ono bijela trakica ko snijeg a kupila ga jucer usput uz uloske jer su me leda dolje otkidala i popiskim opet lh a ono tamne obje crte, osim toga nemam bas niti jedan simptom, mozda malo napuhana ali to je klasika pred M, grudi nesto malo ma dodir bolne i to je to..strah me radit opet test, pustit cu da vidim hoce zakasnit, u nedjelju treba doc, inace je tocna pa bumo vidli..
Ja sam isto taj radila iz Mullera i dobila +, ali tada mi je bila kasnila vec par dana. Mozda nije dovoljno osjetljiv za ranije. Inace nisam imala niti jedan simptom i bas sam tu pisala curama kako sam 100% sigurna da nista od toga za ovaj mjesec 😁😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji