Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    27. Listopad 2017. 13:16

Drage zenice bokic...nije me bilo neko vrijeme pa citam sad unazad i ne mogu sve pohvatati ali vidim da je bilo jos plusica pa vam cestitam od srca!! 
    Mene ovaj mjesec nesto totalno drugacije muci pa ako je neka imala slicno iskustvo, pomagajte..dakle, M treba doci sad 29.10., ciljanje odnose imali kada su lh trakice polazale O i par dana prije iii onda 10-11 dpo (jucer) na gacicama smedi iscjedak, drugog dana opet  ali ovaj puta dosta svjetliji, nesto izmedu tamno zutog i svjetlosmedeg, preksutra trebam dobiti, test negativan a lh trakica vec dva dana full pozitivna..

Mono kupila sam sad one roza trakice po tvom savjetu, cisto eto da vidim jel ima razlike..jedino sto me sada zbunjuje je zasto je lh bas pozitivna a dva dana do menge i ovulacija mi je bila uredna na 13dc, uhvatila ju lijepo, poslije trakice blijedile i sad sta ovo predstavlja? Izludit cu do kraja 

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:21

Petraaa meni su lh trakice bile pozitivne kad i test na trudnoću. A da probas jos jedan test na trudnocu?

Petraaa
    27. Listopad 2017. 13:29

Jessy2009

Petraaa meni su lh trakice bile pozitivne kad i test na trudnoću. A da probas jos jedan test na trudnocu?

Jooj toliko sam se nasekirala jutros kad sam napravila ovaj, neki Duchesse iz Mullera a ono bijela trakica ko snijeg a kupila ga jucer usput uz uloske jer su me leda dolje otkidala i popiskim opet lh a ono tamne obje crte, osim toga nemam bas niti jedan simptom, mozda malo napuhana ali to je klasika pred M, grudi nesto malo ma dodir bolne i to je to..strah me radit opet test, pustit cu da vidim hoce zakasnit, u nedjelju treba doc, inace je tocna pa bumo vidli..

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:40

Ja sam isto taj radila iz Mullera i dobila +, ali tada mi je bila kasnila vec par dana. Mozda nije dovoljno osjetljiv za ranije. Inace nisam imala niti jedan simptom i bas sam tu pisala curama kako sam 100% sigurna da nista od toga za ovaj mjesec 😁😁

wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 13:45

Meni kasni 10 dana vec a stalno su simptomi pred m.. temp mi stalno ista.. e sad neznam malo je visa neg inace.. lh trakica je bila s 2 crte podjednako se vidjele.. i to sam radila prije nekih 4 dana. Na test necu ni pomislit.. cekam ja tu M znala me posteno zeznut ono kasni kasni.. napravim test negativan je i onda gospa dode elegantno.. hahaha tak da bolje da ni ne radim testove.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Petraaa
    27. Listopad 2017. 13:47

Pa ne znam sto da mislim iskreno..pise da ga se radi tek od izostale M a ja sam ga radila 3 dana prije i jos su moji ciklusi 25-26 dana a O je bila 13-14 dan, moguce da sam ga stvarno prerano radila, zovem gin da pitam za isjedak i poz lh ali nula bodova zavrsila im smjena tako da ne gine mi cekanje i piskanje na lh i sutra da vidim hoce posvjetlit ili ostati tamne...mislim stvarno ne daj boze da kod.mene nesto jednostavno bude  kako tvoja trudnoca sad, jel sve ok?

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:47

10 dana?? Pa to je definitivno za test!!

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:49

Ja sam tek nedavno saznala da sam T tako da nema nekih velikih promjena za sada, cekam 1. pregled...

Petraaa
    27. Listopad 2017. 13:50

wannababysomuch

Meni kasni 10 dana vec a stalno su simptomi pred m.. temp mi stalno ista.. e sad neznam malo je visa neg inace.. lh trakica je bila s 2 crte podjednako se vidjele.. i to sam radila prije nekih 4 dana. Na test necu ni pomislit.. cekam ja tu M znala me posteno zeznut ono kasni kasni.. napravim test negativan je i onda gospa dode elegantno.. hahaha tak da bolje da ni ne radim testove.

Hahaha ja ne znam sta me vise ubija cekanje M ili odupiranje da napravim test ranije ( a naravno da sam ga napravila i da je veliki debeli -) a na temp sam i zaboravila, trenutacno 37.4...dobro ti i izdrzis cekat 10 dana..meni da kasni 10 dana na hitnu bi vec isla 

Petraaa
    27. Listopad 2017. 13:51

Jessy sretno na prvom pregledu da vidis svoju bubicu prvi put! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.