Jessy uh dugo je to 😂

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jessy nisam jos, jucer mi je tlak bio 90/70, zbog toga mi je pozlilo a nekako imam osjecaj da menga samo sto nije, taj svjetlosmedi ili tamnozuti iscjedak, ne znam odredit boju, se kolicinski smanjio i mislim da ce ujutro krenit krv tj. M a vec sam ubedirana od jucerasnjeg testa a ni nemam testova vise kod kuce i jos sutra trebam na neki kratki put a svakako u pon idem kod svoje gin po uputnice za hormone pa cu pricekat ako zakasni koji dan, jer mi je inace tocna u sat a sutra ju trebam dobiti, nekako nemam onaj osjecaj da sam trudna kao sto cure kazu da imaju..ali dobro cekam M pa novi ciklus s rezultatima hormona...
Jessy uh dugo je to 😂
Ja sam sama sebe utjesila pa sam pojela bobi flips, kokice i cokoladni puding, kad je dragi na poslu moram se snaci sama hahahahahah😁😁😁
Jessy nisam jos, jucer mi je tlak bio 90/70, zbog toga mi je pozlilo a nekako imam osjecaj da menga samo sto nije, taj svjetlosmedi ili tamnozuti iscjedak, ne znam odredit boju, se kolicinski smanjio i mislim da ce ujutro krenit krv tj. M a vec sam ubedirana od jucerasnjeg testa a ni nemam testova vise kod kuce i jos sutra trebam na neki kratki put a svakako u pon idem kod svoje gin po uputnice za hormone pa cu pricekat ako zakasni koji dan, jer mi je inace tocna u sat a sutra ju trebam dobiti, nekako nemam onaj osjecaj da sam trudna kao sto cure kazu da imaju..ali dobro cekam M pa novi ciklus s rezultatima hormona…
Petra to i mene muci niski tlak. Meni je jutros pozlilo.. a m je u tijeku. Mozda prvo od tog moramo krenut da stabiliziramo..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sve je moguce, spomenut cu to dr u pon..inace mi je tlak cca 110/70 i na taj sam navikla..e sad zasto je uopce pao, zbog vremena ili neceg drugog pojma nemam..ovaj mjesec mi je sav neki sucmuc, prehlada, candida, tlak i sad ovaj iscjedak kakav nikad nisam imala...luda i zbunjena ali nikako normalna ovaj mj 😂
Danas frendica objavila sliku nas tri frendice i s bebacem od kolegice jedne. Nasa bivsa profa napisala komentar joj jel to kao Marinin(moj) mali mis. Cure moje ko da mi ne netko iscupao dusu i gazi po njoj. Sve bi dala da mogu napisati je je moj je!!!
I jos sam danas isla kupiti sogorici onaj jastuk trokut za nosenje bebe..i sad samo gledam u njega i zamisljam 😓😔
Barbara cestitam!!! To je to..malo po malo svi s ovog foruma u ljetne bebe 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟
Petra jel si pocela nesto uzimat pa ti tako ili.. mene sve od promjene vremena. Zato mi i kasnila vjerovatno.
Mina znam kako ti je. To ubije u pojam.
14.06.2015. M
Mina uzas a sta cemo, jedino da si na celo napisemo da se trudimo ali ne ide...
Wannababy nisam uzimala nista sto nisam i prije, od O pa nadalje samo folna a prije Maca prah, jedino ako mi je on nesto zeznuo..slijedeci ciklus prekidam sa svime, necu nista pit..
cure hvala na savjetima, naravno da cu inzistirati na dodatnim pretragama...zakorcila sam u 30-te, svasta mi se mota po glavi i ne ceka mi se, ako treba i muljati cu - sad mi je u planu pregled i zamolit gin. da me ultrazvucno prati - pa cemo vidjeti dalje
Petraaa jel vas zanimaju i poze?? bas sam se nasmijala
ta pitanja zadovoljstva znatizelje - mene ubiju u pojam - odgovarala sam sa "a kako ste vi danas?" :)
pristojno i kratko preskočila bi temu i jos me nitko nije dva puta za redom pitao isto
no u zadnje vrijeme - odmah mi se nakupe suze i moram se skulirat...sva sreca moji nas ne pilaju toliko - svjesni su i razumiju
od kada ciljamo, dragi mi svaki mjesec pripise neki simptom - cim kazem da me bole sise, umorna sam, muka mi, opet kasni ili pitam ima li ti ovo cudan okus.....on puca trudna si i onda i mene povuce i vjerojatno umislim jos simptoma i na kraju M...no uvijek bacimo neku zezanciju za iduci put pa nam tako bude lakse
Petra moguce
Blossom... o da da treba krenut..a simptome. Ja ih ignoriram dojadili mi vec hah
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji