Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    28. Listopad 2017. 15:46

Petra jel si pocela nesto uzimat pa ti tako ili.. mene sve od promjene vremena. Zato mi i kasnila vjerovatno. 
    Mina znam kako ti je. To ubije u pojam.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Petraaa
    28. Listopad 2017. 15:54

Mina uzas a sta cemo, jedino da si na celo napisemo da se trudimo ali ne ide...
    Wannababy nisam uzimala nista sto nisam i prije, od O pa nadalje samo folna a prije Maca prah, jedino ako mi je on nesto zeznuo..slijedeci ciklus prekidam sa svime, necu nista pit..

blossom
    28. Listopad 2017. 17:10

cure hvala na savjetima, naravno da cu inzistirati na dodatnim pretragama...zakorcila sam u 30-te, svasta mi se mota po glavi i ne ceka mi se, ako treba i muljati cu - sad mi je u planu pregled i zamolit gin. da me ultrazvucno prati - pa cemo vidjeti dalje

Petraaa jel vas zanimaju i poze?? bas sam se nasmijala

ta pitanja zadovoljstva znatizelje - mene ubiju u pojam - odgovarala sam sa "a kako ste vi danas?" :) 
    pristojno i kratko preskočila bi temu i jos me nitko nije dva puta za redom pitao isto
    no u zadnje vrijeme - odmah mi se nakupe suze i moram se skulirat...sva sreca moji nas ne pilaju toliko - svjesni su i razumiju

od kada ciljamo, dragi mi svaki mjesec pripise neki simptom - cim kazem da me bole sise, umorna sam, muka mi, opet kasni ili pitam ima li ti ovo cudan okus.....on puca trudna si i onda i mene povuce i vjerojatno umislim jos simptoma i na kraju M...no uvijek bacimo neku zezanciju za iduci put pa nam tako bude lakse

wannababysomuch
    28. Listopad 2017. 18:24

Petra moguce
    Blossom... o da da  treba krenut..a simptome. Ja ih ignoriram dojadili mi vec hah

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Petraaa
    28. Listopad 2017. 19:16

Blossom smisli neku dobru laz i drzi je se 😉😂 
    Evo moj izvjestaj..ovaj moj kvazi iscjedak "svjetlosmedezuti", danas do nekih 17h sam bila kod kuce i vise manje mirovala i bilo ga je jako malo, svega 1cm na ulosku e ali onda sam otisla u soping i setala i malo podizala teze stvari i sad dodem kuc i ima ga puno vise na ulosku..i jos gledam apsolutno niti malo bojom ne izgleda onako kao normalni tamnijesmedi iscjedak koje prijede u krv kad menstruacija pocne, sutra trebam dobit a on je i dalje jako svjetlo smedi ili tamnije zut...i temp 37.4...ko je tu lud sad 😣😣😣

28. Listopad 2017. 22:19

Cure da li je neko koristio Maca Prah, iskustva i da öi je to isti Maca Prah koji reklamiraju za potenciju? 

Ja cesto pijem macinu travu caj, ali upravo sam cula za taj neki prah :) 

baarbaraa29
    28. Listopad 2017. 22:46

Hvala cure! 
    Mono bome jesam, ali mislim da cu se tesko maknut s ove teme 
    Petra evo vidis s cim je moj iscj.rezultirao! Sretno

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Petraaa
    29. Listopad 2017. 07:10

Barbaraa evo moj ipak nece rezultirat bebicom nazalost, dosla koza tocno na vrijeme, nije ni sat zakasnila da se bar malo ponadam...😭😭😭😭

darliv
    29. Listopad 2017. 07:58

Petraaa ima li promjena?? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Jane_Doe
    29. Listopad 2017. 08:47

petra stigla M?
    barbara cestitaaaaaaaaaaaam 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.