Sunnys evo sad je malo lakse, popustila mucnina barem zasada, ja sam nekako prvo pomislila da mi je mozda tlak malo pao..ne znam ni sama vise. Sto se tice tvojih trakica, meni ti je folikul svjeze pukao, taman sam isla na folikulometriju i prije toga piskila na trakicu i jos je tamna bila i taj dan smo imali odnose a slijedeci dan kad je trakica bila svijetla skroz, gin mi je rekla da nema potrebe za odnosima vise..
Joj cure bojim se i pomislit na T, tako da definitvno cekam nedjelju ujutro pa cemo vidjet a sutra ujutro cu popiskit lh, njih imam hrpu
Znaci, sto se tice odnosa i LH trakica, tu smo negdje. I to ti je sad ovaj ciklus bilo tako? A kad ste prije toga imali odnos? Koliko dana je proslo od tog zadnjeg i prethodnog?
Nije nije, to mi je prije 3 mjeseca bilo, prvi ciklus kada smo tempirali ovulaciju koju su potvrdili i folikulometrija i trakice.. pokrili smo bili sve dane cak i vise ali eto nista od bebice...od tada je bio jos jedan ciklus, lh poz 14. dc isto nista, sad ovaj zadnji lh poz 13. i 14., znaci dva dana mi je bila skroz tamna trakica, prvi put da je dva dana..pokrili, drzala noge u zraku i sad cekam ali bojim se da ce opet biti razocaranje...
Blossom tak je next month vec 2 i po godine. Tak da sam navikla vec...
Petra jel to neki plusic na vidiku..
I za kraj dr. Mono 😂 hvala ti na svakom savjetu 😘😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Blossom tak je next month vec 2 i po godine. Tak da sam navikla vec…
Hahahaha plusic kao i svaki mjesec dok nas minusic ne dotuce, pocet cemo ga crtat na testovima
Mono mislim da je vrijeme da ti dodijelimo neku Klokanica diplomu Dr. humane reprodukcije i prirodno i potpomognuto Mono koliko nam pomazes s informacijama 👌👏💗
Meni nije jasno.Muz i ja evo dva mjeseca od kraja menstruacije pa do pocetka iduceg krvarenja, svaki dan smo imali odnose i opet nista. :(
Meni nije jasno.Muz i ja evo dva mjeseca od kraja menstruacije pa do pocetka iduceg krvarenja, svaki dan smo imali odnose i opet nista. :(
Nekada nije dobro ni previse odnosa moze imati kontra efekt, pogotovo ako muz ima nesto losiji spermiogram..mi smo pokusali svakako..svaki dan, svaki drugi dan i sad zadnje apstinencija 3 dana pred ovulaciju i da, svaki mjesec uredno ovuliram pa opet nista..ocito nece bebica kad mi hocemo nego kad ona hoce..probajte promijeniti malo taktiku, ne svaki nego svaki 2-3 dan..mi sad razmatramo kako cemo slijedeci mjesec hehe 😉
Koliko je vjerodostojno pravit test nakon samo jednog dana kasnjenja?
To bi meni bilo sutra ako u medjuvremenu ne dodje, ali nebi uopce to gledala kao da kasni da mi spotting koji inace imam cca.3 dana prije M danas vec nije napunio 7 dana!!
Zapravo puno vise ga nema nego ima pogotovo zadnja 2 dana i svih tih dana ga nebi mozda ni primjetila da ne proucavam i detektiram sve moguce nijanse od svijetlo smedje do zute! I to sto je bilo sve je skoro primjetno samo kod brisanja!
Proucavala sam svoje biljeske oko M i do sada je samo 2x bilo da tako duuuugo traje tako da je vrlo lako moguce da ce i sada jednostavno doci, ali ono sto je ovaj puta bilo uvjerljivo drugacije nego inace je to sto kad se pojavio mislila sam da je M jer je bila bas krv,a inace uvijek bude klasican smedji spotting! Luda bez dijagnoze!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nekada nije dobro ni previse odnosa moze imati kontra efekt, pogotovo ako muz ima nesto losiji spermiogram..mi smo pokusali svakako..svaki dan, svaki drugi dan i sad zadnje apstinencija 3 dana pred ovulaciju i da, svaki mjesec uredno ovuliram pa opet nista..ocito nece bebica kad mi hocemo nego kad ona hoce..probajte promijeniti malo taktiku, ne svaki nego svaki 2-3 dan..mi sad razmatramo kako cemo slijedeci mjesec hehe 😉
Mozda bi i to bilo dobro.Mi kada smo prvi mjesec pokusali da ostanemo trudni i imali odnos svaki dan i od prvi put ostala trudna, uspjeli smo, ali nazalos u 9tt pobacaj i kiretaza.I sad pokusavamo 5 mjeseci poslije isti nacin i nista.
Ciklus mi je 31,32 ili 33 dan. Ali poslije kiretaze mi je poceo smesji iscjedak tri sata prije nego sto trebam dobiti i uplasila sam se i imam dugotrajni smedji iscjedak poslije.Ukupno mi krvarenje i smedjin iscjedkom traje 10 dana.
15dc ovaj zadnji ciklus kad sam dobila bijeli i vodenasti iscjedak mislila ovulacija.ali 20dc me zabolio jajnik bez iscjedka i ginek. mi rekla ovulacija
Totalno sam zbunjena i umislila sam da nemam ovulaciju. I da imam neredovne cikluse.Zbunjena sam.
Blossom tak je next month vec 2 i po godine. Tak da sam navikla vec…
2,5 godine, ali ne treba gubiti nadu :)
moji roditelji su točno toliko pokušavali - a to je bilo prije 35 godina i uspjeli su ;)
tada nije bilo toliko mogućnosti kao danas, tako da vjerujem da ćemo i mi svi uspjeti na bilo koji način
Amina123
samo hrabro naprijed
odnose kao je petraa rekla najbolje apstinencija prije ovulacije i onda svaki 2 dan
ako nisi sigurna za ovulaciju - koristiti lH trakice, pratiti bazalnu i ciljati - i ako ti je ginekologica pri ruci možeš svratit da te pregleda taman prije ovulacije
barem cu ja tako dok ne skupim podatke bazalne i dok mi ne dođu trakice - jer obaj mjesec kak su bile dvije M više ne znam gdje sam :)
sretno!!
Hvala,
Ja vjerujem da cemo uskoro sve koje cekamo ugledati plusic, ja svako krvarenje padnem u depresiju dva dana, ali opet krenem ponovo. Osjecam se tako manje vaznom ispred muza, on je zapravo divan i pun razumjevanja i sudjeluje u svim mojim pokusima :)Ali jednostavno poslije kiretaze i ovo sad cekanje samo me rastuzuje :'(
Sortiraj odgovore
Najstariji