Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:54

Petraaa

Jessy sretno na prvom pregledu da vidis svoju bubicu prvi put!

Hvala, ali tek sam narucena za 2 i pol tjedna tako da cu se nacekati do tada 😐
    Stalno nesto cekamo...

blossom
    27. Listopad 2017. 14:03

wannababysomuch i SunnyS
    budemo opusteno uz cokoladicu 

drago mi je jer vidim da nekima kasni ili imaju +, sretno!!

Jane_Doe
    27. Listopad 2017. 14:11

petra svaka zena je sama po sebi jedinstvena i posebna, a tako i T. i tri trudnoce kod iste zene budu sasvim razlicite, tako da nije nuzno da moras imati neke simptome. moze ti svih 9 mj proc bez ikakvih simptoma osim sto ti trbuh naraste. tako da se nemoj ravnat po simptomima i pricekaj ponedjeljak ili utorak i ponovi test!
    meni to sto si napisala mirise na T  a test nije pokazao jer trebas sacekat da zakasni..
    sretno 

mono1111
    27. Listopad 2017. 14:12

Petraa,
    Meni je taj test iz Mullera za 13 kn jako pouzdan !
    Nema ni sjene nikakve?? Taj smedji iscjedak moze biti implantacijsko krvarenje, ajde pricekaj pa napravi test sutra opet ! Taj iz Mullera je jako osjetljiv, 25 ml / U.
    A za lh poz.trakicu, ne znam sto bi rekla.
    Bas je jucer slicnu stvar imala Bornastra....
    Meni je bila poz.lh trakica u prirodnoj T....ovaj put se nisam testirala pa ne znam....
    Hm.....ponovi test svakkao !
    Sunny,
    To ti je poz.lh. Meni lh pik traje dva dana isto. O bi trebala biti cca 36 h od porasta lh pika...e sad, ne znas da li si ti taman ulovila pik u rastu ili je bio poz.nekih par h. Znaci O ce ti po meni, tako je bar meni bilo, ili jucer navecer ili dns tokom jutra...taj lh test je od jucer?? Ili od dns?? Sad sam se izgubila skroz....ako si dns radila ovaj lh, onda ce ti O vjerovatno biti dns tokom noci, moze i predvecer ili sutra ujutro....testiraj se opet, i kada lh bude u opadanju, tad je O ili bila ili se upravo desava... odnose najbolje imati danas !
    Wannababy,
    Dajjjjjj napravii test ! Ne znam kako mozes izdrzati, hahaha

Petraaa
    27. Listopad 2017. 14:19

Jane Doe i to sto kazes, sto zena sto razlicitih simptoma ili nesimptoma, samo da jos ne krenem umisljat hhh

Mono ni sjena sjenine sjene, bas nista..a lh trakica izgleda isto kao kod Sunny i roza i zelena mi je ostala jos koja pa sam i na nju pisnila i ona isto pozitivna..eto di ces veceg baksuza od mene, pozitivne sve osim one koja treba bit, tjesim se jedino da je rano (10-11dpo) pa da je mozda zato hcg neg..koji dan si ti radila taj mullerov..kad je kasnila i prije?

darliv
    27. Listopad 2017. 15:00

Wannababy ja ti se divim 😂 hajde razveseli nas s plusicem, brzo po test 😉

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Petraaa
    27. Listopad 2017. 15:01

I jos nesto, upravo prije 10ak min sam isla povracat i dalje mi stoji mucnina ali ne mogu povratit..nesto gadno se ocito dogada a nemam pojma sto..mogla bi na hitnu veceras 

wannababysomuch
    27. Listopad 2017. 16:31

Evo da vas razveselim... haha salim se.. nije trebao test.. gospa lagano dosetala na vrata.. 😋 znala sam da nis od tog jer temp nije bila bas toliko kolko je inace za t povisena.. .. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

blossom
    27. Listopad 2017. 16:47

wannababysomuch this time next month ;)

SunnyS
    27. Listopad 2017. 16:55

,mono1111

Petraa,
    Meni je taj test iz Mullera za 13 kn jako pouzdan !
    Nema ni sjene nikakve?? Taj smedji iscjedak moze biti implantacijsko krvarenje, ajde pricekaj pa napravi test sutra opet ! Taj iz Mullera je jako osjetljiv, 25 ml / U.
    A za lh poz.trakicu, ne znam sto bi rekla.
    Bas je jucer slicnu stvar imala Bornastra….
    Meni je bila poz.lh trakica u prirodnoj T….ovaj put se nisam testirala pa ne znam….
    Hm…..ponovi test svakkao !
    Sunny,
    To ti je poz.lh. Meni lh pik traje dva dana isto. O bi trebala biti cca 36 h od porasta lh pika…e sad, ne znas da li si ti taman ulovila pik u rastu ili je bio poz.nekih par h. Znaci O ce ti po meni, tako je bar meni bilo, ili jucer navecer ili dns tokom jutra…taj lh test je od jucer?? Ili od dns?? Sad sam se izgubila skroz….ako si dns radila ovaj lh, onda ce ti O vjerovatno biti dns tokom noci, moze i predvecer ili sutra ujutro….testiraj se opet, i kada lh bude u opadanju, tad je O ili bila ili se upravo desava… odnose najbolje imati danas !
    Wannababy,
    Dajjjjjj napravii test ! Ne znam kako mozes izdrzati, hahaha

Ta trakica je od jucer cca 18 h. Prva slika je sa crtom cim se pokazala, a druga slika je ista trakica, ali par min kasnije. Danas rano ujutro smo jos jednom pokrili. Imam u planu i veceras napraviti jos jedan LH testic.
    Ako smo ujutro, je li to dovoljno da uhvatim ovulaciju? Pretpostavljam da je, s obzirom da spermici prezive i do par dana unutra..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.