Meni kasni 10 dana vec a stalno su simptomi pred m.. temp mi stalno ista.. e sad neznam malo je visa neg inace.. lh trakica je bila s 2 crte podjednako se vidjele.. i to sam radila prije nekih 4 dana. Na test necu ni pomislit.. cekam ja tu M znala me posteno zeznut ono kasni kasni.. napravim test negativan je i onda gospa dode elegantno.. hahaha tak da bolje da ni ne radim testove.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pa ne znam sto da mislim iskreno..pise da ga se radi tek od izostale M a ja sam ga radila 3 dana prije i jos su moji ciklusi 25-26 dana a O je bila 13-14 dan, moguce da sam ga stvarno prerano radila, zovem gin da pitam za isjedak i poz lh ali nula bodova zavrsila im smjena tako da ne gine mi cekanje i piskanje na lh i sutra da vidim hoce posvjetlit ili ostati tamne...mislim stvarno ne daj boze da kod.mene nesto jednostavno bude kako tvoja trudnoca sad, jel sve ok?
Ja sam tek nedavno saznala da sam T tako da nema nekih velikih promjena za sada, cekam 1. pregled...

Meni kasni 10 dana vec a stalno su simptomi pred m.. temp mi stalno ista.. e sad neznam malo je visa neg inace.. lh trakica je bila s 2 crte podjednako se vidjele.. i to sam radila prije nekih 4 dana. Na test necu ni pomislit.. cekam ja tu M znala me posteno zeznut ono kasni kasni.. napravim test negativan je i onda gospa dode elegantno.. hahaha tak da bolje da ni ne radim testove.
Hahaha ja ne znam sta me vise ubija cekanje M ili odupiranje da napravim test ranije ( a naravno da sam ga napravila i da je veliki debeli -) a na temp sam i zaboravila, trenutacno 37.4...dobro ti i izdrzis cekat 10 dana..meni da kasni 10 dana na hitnu bi vec isla
Jessy sretno na prvom pregledu da vidis svoju bubicu prvi put!
Hvala, ali tek sam narucena za 2 i pol tjedna tako da cu se nacekati do tada 😐
Stalno nesto cekamo...

wannababysomuch i SunnyS
budemo opusteno uz cokoladicu
drago mi je jer vidim da nekima kasni ili imaju +, sretno!!
petra svaka zena je sama po sebi jedinstvena i posebna, a tako i T. i tri trudnoce kod iste zene budu sasvim razlicite, tako da nije nuzno da moras imati neke simptome. moze ti svih 9 mj proc bez ikakvih simptoma osim sto ti trbuh naraste. tako da se nemoj ravnat po simptomima i pricekaj ponedjeljak ili utorak i ponovi test!
meni to sto si napisala mirise na T a test nije pokazao jer trebas sacekat da zakasni..
sretno

Petraa,
Meni je taj test iz Mullera za 13 kn jako pouzdan !
Nema ni sjene nikakve?? Taj smedji iscjedak moze biti implantacijsko krvarenje, ajde pricekaj pa napravi test sutra opet ! Taj iz Mullera je jako osjetljiv, 25 ml / U.
A za lh poz.trakicu, ne znam sto bi rekla.
Bas je jucer slicnu stvar imala Bornastra....
Meni je bila poz.lh trakica u prirodnoj T....ovaj put se nisam testirala pa ne znam....
Hm.....ponovi test svakkao !
Sunny,
To ti je poz.lh. Meni lh pik traje dva dana isto. O bi trebala biti cca 36 h od porasta lh pika...e sad, ne znas da li si ti taman ulovila pik u rastu ili je bio poz.nekih par h. Znaci O ce ti po meni, tako je bar meni bilo, ili jucer navecer ili dns tokom jutra...taj lh test je od jucer?? Ili od dns?? Sad sam se izgubila skroz....ako si dns radila ovaj lh, onda ce ti O vjerovatno biti dns tokom noci, moze i predvecer ili sutra ujutro....testiraj se opet, i kada lh bude u opadanju, tad je O ili bila ili se upravo desava... odnose najbolje imati danas !
Wannababy,
Dajjjjjj napravii test ! Ne znam kako mozes izdrzati, hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji