Amina nadajmo se da ti nece ni trebat.. da odma dode plus
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Petra… da njima(dr) je to najlakse rec. Ja sam sad 23 god. A s 20 sam krenula u borbu. Taman valjda do 30 bumo uspjeli 😂 mene najvise nervira kad stariji ljudi.. da ne kazem babe 😂 dok se par vjenca,jel? Odma a sad prinove sad vrijeme za djecu.. zato se ja necu udavat prije neg beba dode(sve sam samo ne staromodna) 😂😂
Hahahaha bar jedno do 30te..jooj boze najgora su ta pitanja, mi smo u braku pa nonstop..pa sta cekate, kad mislite..popeli su mi se svi na vrh glave s tim pitanjima..jednom ce mi od frustriranosti izletit ne cekam nista skacem svaki dan po muzu i on po meni..jel vas zanimaju i poze?? nakon toga me sigurno vise nebi pitali...a doktori, za njih ne znam sta bi rekla, umjesto da daju uputnice za te neinvazivne pretrage, mislim radi se o doslovno vadenju krvi i spermicima, oni te zavlace tih godinu dana u kojih se situacija moze i pogorsati, pa eto nema nam druge nego muljat iako uredno placam i zdravstveno i dopunsko jos moram i muljat 🙈🙉🙊
Petra… da njima(dr) je to najlakse rec. Ja sam sad 23 god. A s 20 sam krenula u borbu. Taman valjda do 30 bumo uspjeli 😂 mene najvise nervira kad stariji ljudi.. da ne kazem babe 😂 dok se par vjenca,jel? Odma a sad prinove sad vrijeme za djecu.. zato se ja necu udavat prije neg beba dode(sve sam samo ne staromodna) 😂😂
Hahahaha bar jedno do 30te..jooj boze najgora su ta pitanja, mi smo u braku pa nonstop..pa sta cekate, kad mislite..popeli su mi se svi na vrh glave s tim pitanjima..jednom ce mi od frustriranosti izletit ne cekam nista skacem svaki dan po muzu i on po meni..jel vas zanimaju i poze??nakon toga me sigurno vise nebi pitali…a doktori, za njih ne znam sta bi rekla, umjesto da daju uputnice za te neinvazivne pretrage, mislim radi se o doslovno vadenju krvi i spermicima, oni te zavlace tih godinu dana u kojih se situacija moze i pogorsati, pa eto nema nam druge nego muljat iako uredno placam i zdravstveno i dopunsko jos moram i muljat 🙈🙉🙊
Heeheh moja prijateljica je pricala.
Jedna starica ju pitala, zar se jos nisi udala i zar nemas jos djece , ova moja joj odgovorila zar ti jos nisi umrla ? :) Vise jok pukao fil od takvih pitanja 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Al prema tome to vec postaje jedno od nepristojnijih pitanja.. s moje strane. Jer nikad neznas sto se kod nekog dogada i zasto je tako. Mozda netko bas ne zeli djecu.. netko(mi) hocemo a ne mozemo. I tako. Ja bliznjima kazem sto je na stvari.. a ostalima govorim sta vas briga.. ili nije jos vrijeme. 😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pa da, bas to..krajnje nepristojno..bitno da im jezik radi brze od mozga..ja nisam ni najblizima cak rekla, ako netko pita, ne radimo na bebi..zasto-eto zato, muz i ja smo jedini koji znamo( i vi tu na klokanici ) koje su nam namjere a roditelji znaju da jednog dana zelimo bebu ali ne znaju da radimo na tome trenutacno i tako nam je jednostavno lakse, ne moramo svaki mjesec iznova odgovarati na pitanja zasto nije, kako to da nije itd..kad bude bit ce im lijepo iznenadenje 😁
To vam je ko onaj vic. Bili svatovi i pita baba unuku: jesi ti sljedeca? Unuku to naljutilo. Nesto kasnije bio sprovod neki i pita unuka babu: Jesi ti sljedeca? 😂😂😂
14.06.2015. M
Petraa, jesi ti ponovila test? Cekamo...
Joj, ja sam se naslusala tih pitanja. Mislim, mi smo skupa vise od desetljeca, onda znate koliko je bilo pitanja i prijedloga, a stvarno mi se ne objasnjava svakome koga znam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji