Pa da, bas to..krajnje nepristojno..bitno da im jezik radi brze od mozga..ja nisam ni najblizima cak rekla, ako netko pita, ne radimo na bebi..zasto-eto zato, muz i ja smo jedini koji znamo( i vi tu na klokanici ) koje su nam namjere a roditelji znaju da jednog dana zelimo bebu ali ne znaju da radimo na tome trenutacno i tako nam je jednostavno lakse, ne moramo svaki mjesec iznova odgovarati na pitanja zasto nije, kako to da nije itd..kad bude bit ce im lijepo iznenadenje 😁
To vam je ko onaj vic. Bili svatovi i pita baba unuku: jesi ti sljedeca? Unuku to naljutilo. Nesto kasnije bio sprovod neki i pita unuka babu: Jesi ti sljedeca? 😂😂😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Petraa, jesi ti ponovila test? Cekamo...
Joj, ja sam se naslusala tih pitanja. Mislim, mi smo skupa vise od desetljeca, onda znate koliko je bilo pitanja i prijedloga, a stvarno mi se ne objasnjava svakome koga znam.
Jessy uh dugo je to 😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jessy nisam jos, jucer mi je tlak bio 90/70, zbog toga mi je pozlilo a nekako imam osjecaj da menga samo sto nije, taj svjetlosmedi ili tamnozuti iscjedak, ne znam odredit boju, se kolicinski smanjio i mislim da ce ujutro krenit krv tj. M a vec sam ubedirana od jucerasnjeg testa a ni nemam testova vise kod kuce i jos sutra trebam na neki kratki put a svakako u pon idem kod svoje gin po uputnice za hormone pa cu pricekat ako zakasni koji dan, jer mi je inace tocna u sat a sutra ju trebam dobiti, nekako nemam onaj osjecaj da sam trudna kao sto cure kazu da imaju..ali dobro cekam M pa novi ciklus s rezultatima hormona...
Jessy uh dugo je to 😂
Ja sam sama sebe utjesila pa sam pojela bobi flips, kokice i cokoladni puding, kad je dragi na poslu moram se snaci sama hahahahahah😁😁😁
Jessy nisam jos, jucer mi je tlak bio 90/70, zbog toga mi je pozlilo a nekako imam osjecaj da menga samo sto nije, taj svjetlosmedi ili tamnozuti iscjedak, ne znam odredit boju, se kolicinski smanjio i mislim da ce ujutro krenit krv tj. M a vec sam ubedirana od jucerasnjeg testa a ni nemam testova vise kod kuce i jos sutra trebam na neki kratki put a svakako u pon idem kod svoje gin po uputnice za hormone pa cu pricekat ako zakasni koji dan, jer mi je inace tocna u sat a sutra ju trebam dobiti, nekako nemam onaj osjecaj da sam trudna kao sto cure kazu da imaju..ali dobro cekam M pa novi ciklus s rezultatima hormona…
Petra to i mene muci niski tlak. Meni je jutros pozlilo.. a m je u tijeku. Mozda prvo od tog moramo krenut da stabiliziramo..
14.06.2015. M
Sve je moguce, spomenut cu to dr u pon..inace mi je tlak cca 110/70 i na taj sam navikla..e sad zasto je uopce pao, zbog vremena ili neceg drugog pojma nemam..ovaj mjesec mi je sav neki sucmuc, prehlada, candida, tlak i sad ovaj iscjedak kakav nikad nisam imala...luda i zbunjena ali nikako normalna ovaj mj 😂
Danas frendica objavila sliku nas tri frendice i s bebacem od kolegice jedne. Nasa bivsa profa napisala komentar joj jel to kao Marinin(moj) mali mis. Cure moje ko da mi ne netko iscupao dusu i gazi po njoj. Sve bi dala da mogu napisati je je moj je!!!
I jos sam danas isla kupiti sogorici onaj jastuk trokut za nosenje bebe..i sad samo gledam u njega i zamisljam 😓😔
Barbara cestitam!!! To je to..malo po malo svi s ovog foruma u ljetne bebe 😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji