Tajchi2 izmamila si suze radosnice kod mene! Taman sam te se jutros sjetila i reko idem na klokanicu, nek bude plusića! I vidim tvoj! ČESTITAM!!!! :)))))
hvala puno. oćemo još plusića
Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje...Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hvala svima od srca da ne citiram sad svakoga posebno mada najrađe bi, ali na poslu sam pa ne stignem sve
ajme cure, pa ovakve vijesti su mi bas trebale. ovdje je bas lijepo krenulo sad su na redu jana i mina ako se ne varam, i ne znam ko još ima za piskit
friskim trudnicama cestitam od srca
marijana savjet za ubuduce, nemoj se hvatat bas za svaki simptom jer na kraju krajeva simptomi trudnoce i M su isti i nemoguce je znati za T dok ne napravis test. a test je najbolje napraviti kada ti M vec zakasni. znam da je tesko, ali manje ces biti razocarana. sretno
hrabrica da sam na tvom mjestu ja nebi jos radila test, pricekaj bar dan pred M. ako trebas dobit 10. jos ti je malo rano za test..
Nena da mi zajedno odbrojavamo.. evo mi smo za svaki slučaj još jednom jutros utvrdili gradivo . Tako da ... sad je sve u Božjim rukama
.
Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje…Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.
Prije izostanka i to od 9 dana nakon ovulacije prvi plus se pojavio 12 dan nakon ovulacije. A ovi sa slike je od jutros znači 13dpo. A datum za M mi je sutra. Tako da ja ti savjetujem još malo pričekat, ja sam se nasadila na testove jer ih imam ko u priči sa e-baya pa reko što ne. Baš me zanimalo kad će se početi vidjeti. Meni je eto tek 12 dpo i to nisam ni slikat mogla koliko je blijedo bilo jučer
Hvala curke svimaaa! Bas sam sretnaaa 😍😍
Ja sam dosta dugo pila pilule i prestala sam u 4mj, od tada smo prva dva mjeseca malo pazili, a i nikako da mi ciklusi budu redoviti, mislim sa se od proslog mjeseca unormalilo i danas mi kasne 4 dana. Jucer sam radila test. Ugl imala sam u pon svijetlo smedji iscjedak, malo ga je bilo malo ne, i to je to. Simptomi su mi bili kao da cu stvari dobit, al sad vise nema ni toga. I to je to 🤗
Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje…Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.
Prije izostanka i to od 9 dana nakon ovulacije prvi plus se pojavio 12 dan nakon ovulacije. A ovi sa slike je od jutros znači 13dpo. A datum za M mi je sutra. Tako da ja ti savjetujem još malo pričekat, ja sam se nasadila na testove jer ih imam ko u priči sa e-baya pa reko što ne. Baš me zanimalo kad će se početi vidjeti. Meni je eto tek 12 dpo i to nisam ni slikat mogla koliko je blijedo bilo jučer
Ma da, i ja mislim da je rano...malo me primi pa me pusti i tak u krug...niš čekam 10i :)
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
ajme cure, pa ovakve vijesti su mi bas trebale. ovdje je bas lijepo krenulosad su na redu jana i mina ako se ne varam, i ne znam ko još ima za piskit
friskim trudnicama cestitam od srcamarijana savjet za ubuduce, nemoj se hvatat bas za svaki simptom jer na kraju krajeva simptomi trudnoce i M su isti i nemoguce je znati za T dok ne napravis test. a test je najbolje napraviti kada ti M vec zakasni. znam da je tesko, ali manje ces biti razocarana. sretno
hrabrica da sam na tvom mjestu ja nebi jos radila test, pricekaj bar dan pred M. ako trebas dobit 10. jos ti je malo rano za test..
i ja mislim da je još malo rano...ma treba se strpit...možda nas iznenadi :)
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Hvala curke svimaaa! Bas sam sretnaaa 😍😍
Ja sam dosta dugo pila pilule i prestala sam u 4mj, od tada smo prva dva mjeseca malo pazili, a i nikako da mi ciklusi budu redoviti, mislim sa se od proslog mjeseca unormalilo i danas mi kasne 4 dana. Jucer sam radila test. Ugl imala sam u pon svijetlo smedji iscjedak, malo ga je bilo malo ne, i to je to. Simptomi su mi bili kao da cu stvari dobit, al sad vise nema ni toga. I to je to 🤗
PA KOJE JUTRO LJUDI MOJI PA JE LI TO MOGUĆEEEE... Naravno da je ! Čestitke i tebi tommy_girl, I know the feeling
Cure, zdrave i uredne trudnoće vam želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji