Tajchi2 izmamila si suze radosnice kod mene! Taman sam te se jutros sjetila i reko idem na klokanicu, nek bude plusića! I vidim tvoj! ČESTITAM!!!! :)))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Tommy_girl čeeestitaaaaaaam!!!! Koje divno jutro! Koji je užitak vidjeti vaše druge crtice! :))))
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Curkeee, evo da i ja podijelim vijest. Jucer sam radila dva i sve je bilo nesto blijedunjavo, daanas sam isla na prvu mokracu: 🙉🙈
Čestitaaaam!
Tommy i Tajchi pa čestitaaaaaaaaaaam!! Bas lijepo jutro... odmah mi da elana za dalje!!! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Curkeee, evo da i ja podijelim vijest. Jucer sam radila dva i sve je bilo nesto blijedunjavo, daanas sam isla na prvu mokracu: 🙉🙈
Terminušo moja .. Čestitam od srca

Jutro tommy i tajchi e baš ste me razveselile pa čestitam imamo nove dvije bebice dobrodošle mrvice male

Tajchi2 izmamila si suze radosnice kod mene! Taman sam te se jutros sjetila i reko idem na klokanicu, nek bude plusića! I vidim tvoj! ČESTITAM!!!! :)))))
hvala puno. oćemo još plusića

Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje...Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.
Hvala svima od srca da ne citiram sad svakoga posebno mada najrađe bi, ali na poslu sam pa ne stignem sve

ajme cure, pa ovakve vijesti su mi bas trebale. ovdje je bas lijepo krenulo sad su na redu jana i mina ako se ne varam, i ne znam ko još ima za piskit
friskim trudnicama cestitam od srca
marijana savjet za ubuduce, nemoj se hvatat bas za svaki simptom jer na kraju krajeva simptomi trudnoce i M su isti i nemoguce je znati za T dok ne napravis test. a test je najbolje napraviti kada ti M vec zakasni. znam da je tesko, ali manje ces biti razocarana. sretno
hrabrica da sam na tvom mjestu ja nebi jos radila test, pricekaj bar dan pred M. ako trebas dobit 10. jos ti je malo rano za test..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji