Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tajchi2
    04. Listopad 2017. 09:15

Hrabrica

Tajchi2 izmamila si suze radosnice kod mene! Taman sam te se jutros sjetila i reko idem na klokanicu, nek bude plusića! I vidim tvoj! ČESTITAM!!!! :)))))

hvala puno. oćemo još plusića 

Hrabrica
    04. Listopad 2017. 09:17

Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje...Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Tajchi2
    04. Listopad 2017. 09:22

Hvala svima od srca da ne citiram sad svakoga posebno mada najrađe bi, ali na poslu sam pa ne stignem sve 

Jane_Doe
    04. Listopad 2017. 09:26

ajme cure, pa ovakve vijesti su mi bas trebale. ovdje je bas lijepo krenulo  sad su na redu jana i mina ako se ne varam, i ne znam ko još ima za piskit  
    friskim trudnicama cestitam od srca 
    marijana savjet za ubuduce, nemoj se hvatat bas za svaki simptom jer na kraju krajeva simptomi trudnoce i M su isti i nemoguce je znati za T dok ne napravis test. a test je najbolje napraviti kada ti M vec zakasni. znam da je tesko, ali manje ces biti razocarana. sretno 
    hrabrica da sam na tvom mjestu ja nebi jos radila test, pricekaj bar dan pred M. ako trebas  dobit 10. jos ti je malo rano za test..

Lunaa
    04. Listopad 2017. 09:29

Nena da mi zajedno odbrojavamo.. evo mi smo za svaki slučaj još jednom jutros utvrdili gradivo . Tako da ... sad je sve u Božjim rukama 

Tajchi2
    04. Listopad 2017. 09:33

Hrabrica

Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje…Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.

Prije izostanka i to od 9 dana nakon ovulacije prvi plus se pojavio 12 dan nakon ovulacije. A ovi sa slike je od jutros znači 13dpo. A datum za M mi je sutra. Tako da ja ti savjetujem još malo pričekat, ja sam se nasadila na testove jer ih imam ko u priči sa e-baya pa reko što ne. Baš me zanimalo kad će se početi vidjeti. Meni je eto tek 12 dpo i to nisam ni slikat mogla koliko je blijedo bilo jučer

tommy_girl
    04. Listopad 2017. 09:36

Hvala curke svimaaa! Bas sam sretnaaa 😍😍

Ja sam dosta dugo pila pilule i prestala sam u 4mj, od tada smo prva dva mjeseca malo pazili, a i nikako da mi ciklusi budu redoviti, mislim sa se od proslog mjeseca unormalilo i danas mi kasne 4 dana. Jucer sam radila test. Ugl imala sam u pon svijetlo smedji iscjedak, malo ga je bilo malo ne, i to je to. Simptomi su mi bili kao da cu stvari dobit, al sad vise nema ni toga. I to je to 🤗

Hrabrica
    04. Listopad 2017. 09:37

Tajchi2

Hrabrica

Tajchi2 i Tommy_girl jeste radile test nakon izostanka il ranije? Pitam jer je meni baš borba u glavi..M (ne)treba doći 10og a kak smo ulovili pik luuuuuda sam od znatiželje…Frendica me pila da ga već sad napravim a meni je nekako rano.

Prije izostanka i to od 9 dana nakon ovulacije prvi plus se pojavio 12 dan nakon ovulacije. A ovi sa slike je od jutros znači 13dpo. A datum za M mi je sutra. Tako da ja ti savjetujem još malo pričekat, ja sam se nasadila na testove jer ih imam ko u priči sa e-baya pa reko što ne. Baš me zanimalo kad će se početi vidjeti. Meni je eto tek 12 dpo i to nisam ni slikat mogla koliko je blijedo bilo jučer

Ma da, i ja mislim da je rano...malo me primi pa me pusti i tak u krug...niš čekam 10i :) 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    04. Listopad 2017. 09:38

Jane_Doe

ajme cure, pa ovakve vijesti su mi bas trebale. ovdje je bas lijepo krenulosad su na redu jana i mina ako se ne varam, i ne znam ko još ima za piskit
    friskim trudnicama cestitam od srcamarijana savjet za ubuduce, nemoj se hvatat bas za svaki simptom jer na kraju krajeva simptomi trudnoce i M su isti i nemoguce je znati za T dok ne napravis test. a test je najbolje napraviti kada ti M vec zakasni. znam da je tesko, ali manje ces biti razocarana. sretnohrabrica da sam na tvom mjestu ja nebi jos radila test, pricekaj bar dan pred M. ako trebas dobit 10. jos ti je malo rano za test..

i ja mislim da je još malo rano...ma treba se strpit...možda nas iznenadi :)

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Honey
    04. Listopad 2017. 09:40

tommy_girl

Hvala curke svimaaa! Bas sam sretnaaa 😍😍

Ja sam dosta dugo pila pilule i prestala sam u 4mj, od tada smo prva dva mjeseca malo pazili, a i nikako da mi ciklusi budu redoviti, mislim sa se od proslog mjeseca unormalilo i danas mi kasne 4 dana. Jucer sam radila test. Ugl imala sam u pon svijetlo smedji iscjedak, malo ga je bilo malo ne, i to je to. Simptomi su mi bili kao da cu stvari dobit, al sad vise nema ni toga. I to je to 🤗

PA KOJE JUTRO LJUDI MOJI PA JE LI TO MOGUĆEEEE... Naravno da je ! Čestitke i tebi tommy_girl, I know the feeling  Cure, zdrave i uredne trudnoće vam želim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.