Plusići moji dragi pa čestitam vam.....ja evo nisam navratila par dana i toliko lijepih vijesti.........kod mene je danas 9 dc pa se radi jel....ovaj mjesec sam odlučila opušteno, no stres...pokrivamo svaki drugi dan i što bude..😊
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Mina04 i ja sam si prvih tri ciklusa zabrijavala takve gluposti da to nisu istine..kao muka mi bilo (al nema veze što sam se prije tog napucala hranom ) il ono..probudim se po noći piškit i odma op simptom al nema veze kaj sam navečer strusila pol lubenice :D sad sam malo pametnija...NOT
jane_doe M očekujem, tj nikako ne očekujem 10og . sutra mi počinje ono kritično razdoblje jer me par dana prije počne obično žigat trbuh..pofremeno al kad zašerafi onda je to na sva zvona
Stvarno se nadam da je moooožda ovaj mj dobitan kad smo ulovili taj famozni pik na trakicama..
ancicaa dobrodošla na forum :D i ja sam donekle novajlija tu i vjeruj mi da su me ove cure nadahnule i utješile kad mi je to najviše trebalo! Mislim da bi izludila da nema ovog foruma...al stvarno I naravno držim fige za tvoj plusić!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Najgore od svega sto svaki "simptom" moze a i ne mora biti znas. Uzaaaas!! Da bar ima nesto po cem znas e to je to 😂
All of God’s grace in one tiny face 💟
e točno to! ovak je ni vrit ni mimo! Mene baš buni kad cura napiše da je imala iste simptome kao i pred M, jel se to odnosi i na bol kao pred mengu? kaj je i jačina bola ista samo u konačnici ne dođe M nego plus?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
e točno to! ovak je ni vrit ni mimo!Mene baš buni kad cura napiše da je imala iste simptome kao i pred M, jel se to odnosi i na bol kao pred mengu? kaj je i jačina bola ista samo u konačnici ne dođe M nego plus?
Evo ja ti mogu odg iz svog iskustva... Mene inače nije bolio trbuh prije nego sam trebala dobiti M, uvijek su bile bezbolne, eventualno 1.dan kad bi došla mi se javljala neka tupa bol u donjem dijelu trbuha nekako srednjeg intenziteta i ja ni tabletu za to nisam pila, prošlo za par sati. Ali kad sam ostala trudna, 10 dana prije očekivane M me počeo tupo boliti trbuh kao da sam taj dan dobila, a naravno nisam. I ta bol se nastavila idućih dana, plus jedno jutro probadanje lijevog jajnika, plus još nešto kasnije bol u leđima. I da, temperaturu sam imala stalno 37 i nije padala. Zbog tih bolova i temp sam mislila da sam se razbolila. Sise su me počele boliti tek nakon što sam već saznala da sam trudna.
Hrabricaa hvala ti punoo, zelim ti da ovaj mjesec ugledas svoj plusic
e točno to! ovak je ni vrit ni mimo!Mene baš buni kad cura napiše da je imala iste simptome kao i pred M, jel se to odnosi i na bol kao pred mengu? kaj je i jačina bola ista samo u konačnici ne dođe M nego plus?
Mene je bolilo s prvom..jos sam i brufene pila 😣
Mene su sise bolile dosta jace nego pred M. Tri dana prije M sam imala pola dana uzasnu mucninu. Trbuh me boluckao vec dan dva nakon ovulacije adista zategnuta i malo drugacija bol nego pred M.
To je sad od simptoma dok u prvoj T nisam imala simptome sve otprilike do tjedan dana nakon datuma ocekivane M.
Tako da ja imam dva razlicita iskustva
Sunny,
Pa osobno mislim da Maca prah ne utjece tako na hormone...ne bi bas tako smjelo poremetiti ciklus...tj.luteinska faza bi uvijek trebala trajati 14 dana cca....ja sam Macu prah pila do O, poslije O nisam...
Cureeeeeee, cestitkeeee na plusicima ! Pa ovo je stvarno super !!!!!
Ostale cure,
Sto se tice simptoma....to je sve individualno, ali ovo je meni 4.T i nikad neke posebne simptome nisam imala tako rano...cicke su me boljele, ali to je i znak da M dolazi, mene uvijek nesto probada tako da nisam to pridodavala simptomima T....i mozda najbolje da se toliko ne fokusirate na simptome, puno puta umislite.....a simptomi pms i T su vrlo slicni...najbolje napraviti test 12 dpo...jer sigurna sam da ste po simptomima mnoge od vas bile kao T :)
Treba sad docekati ponedjeljak..joj da mi je samo vise strpljenja 😧
Sortiraj odgovore
Najstariji