Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    03. Listopad 2017. 15:49

cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
    jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije 

Lunaa
    03. Listopad 2017. 16:00
    14dc
    14dc

cure imam tamniju kontrolu od testne.. ja mislim da je to to. Znači sad akcija 😂 jane razumijem te potpuno tako je i nama doma. Jedva čekamo još jednog bisera ili biserčicu 😊😍

Ana_Marija_2019
    03. Listopad 2017. 16:02

Lunaa je li to test za O? Onda akcija! :D

Lunaa
    03. Listopad 2017. 16:06

Da jessy test za O 😊 ajme a ja sretna ko da je test za T.. ajde nek nam svima ovaj mjesec bude ovakav test ali za T   

• riri5
    03. Listopad 2017. 16:31

Evo cure meni ovaj vikend treba doći menstr a nadam se da nece,grudi me ne bole nesto extra kao inače a puno me boli donji dio leda i probada me,a stalno imam osjećaj da mi nesto ispada..tako da ne znam sve se nadam a nezelim se puno nadati,puno cura kaze da su im isti simptomi bili 😏😓

• riri5
    03. Listopad 2017. 16:38

Ja i mm pijemo maca prah svako jutro jednu cajnu zlicicu na casu vode i to je to,a kupit cu jos i one centrum for men vitamine

nena27
    03. Listopad 2017. 17:41
    Tek je 10dc tj 11dc ali pozitivne su sutra je O večeras akcija
    Tek je 10dc tj 11dc ali pozitivne su sutra je O večeras akcija

Luna mi zajedno odbrojavamo
    Bože dragi nadam se da će ovako izgledat moji testovi za trudnoću za 14 dana

mina04
    03. Listopad 2017. 18:43

Jane_Doe

cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
    jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije

Dobro si rekla Jane..vec me i boli ta zelja 😓

All of God’s grace in one tiny face 💟

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:09

Ja sutra imam velika očekivanja od ove grupe. Očekujem barem 3 plusa. Zato molim lijepo...kupite testove i hocu vidjet te plusiće ujutro.

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 19:14

Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani