Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    03. Listopad 2017. 17:41
    Tek je 10dc tj 11dc ali pozitivne su sutra je O večeras akcija
    Tek je 10dc tj 11dc ali pozitivne su sutra je O večeras akcija

Luna mi zajedno odbrojavamo
    Bože dragi nadam se da će ovako izgledat moji testovi za trudnoću za 14 dana

mina04
    03. Listopad 2017. 18:43

Jane_Doe

cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
    jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije

Dobro si rekla Jane..vec me i boli ta zelja 😓

All of God’s grace in one tiny face 💟

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:09

Ja sutra imam velika očekivanja od ove grupe. Očekujem barem 3 plusa. Zato molim lijepo...kupite testove i hocu vidjet te plusiće ujutro.

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 19:14

Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:24

Marijetaa

Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit

Imaš dvije opcije: a) trudna si
                                    b) dobit ces stvari
    Nema treće! Smeđi iscjedak moze bit staro implantacijsko ili početak M. 

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 19:27

Koja je razlika

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 19:28

Moze li se znat kako razlikovat

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:30

Marijetaa

Da sutra ujutro ceš ili prokrvarit i kupi test i napravi ga!!!!!!!!!!!!

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:31

ikyri

Marijetaa

Da sutra ujutro ceš ili prokrvarit i kupi test i napravi ga!!!!!!!!!!!!

Dakle ili ce se pojavit krvarenje i menstruacija ili kupi test i napravi ga. Nemože se ništa razlikovat sad. 

Tajchi2
    03. Listopad 2017. 19:33

Marijetaa

Ja neznam kako izdrzis a da ne kupis test i napravis.
    Samo se mucis ovako. 
    Jel ti inace ciklus uredan ili kasni. Ako ti je inace uredna i redovna nemas sta cekati za test.
    Ja svoj ponavljam ujutro 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.