cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije

cure imam tamniju kontrolu od testne.. ja mislim da je to to. Znači sad akcija 😂 jane razumijem te potpuno tako je i nama doma. Jedva čekamo još jednog bisera ili biserčicu 😊😍

Da jessy test za O 😊 ajme a ja sretna ko da je test za T.. ajde nek nam svima ovaj mjesec bude ovakav test ali za T

Evo cure meni ovaj vikend treba doći menstr a nadam se da nece,grudi me ne bole nesto extra kao inače a puno me boli donji dio leda i probada me,a stalno imam osjećaj da mi nesto ispada..tako da ne znam sve se nadam a nezelim se puno nadati,puno cura kaze da su im isti simptomi bili 😏😓
Ja i mm pijemo maca prah svako jutro jednu cajnu zlicicu na casu vode i to je to,a kupit cu jos i one centrum for men vitamine

Luna mi zajedno odbrojavamo
Bože dragi nadam se da će ovako izgledat moji testovi za trudnoću za 14 dana

cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije
Dobro si rekla Jane..vec me i boli ta zelja 😓

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja sutra imam velika očekivanja od ove grupe. Očekujem barem 3 plusa. Zato molim lijepo...kupite testove i hocu vidjet te plusiće ujutro.
Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji