Luna mi zajedno odbrojavamo
Bože dragi nadam se da će ovako izgledat moji testovi za trudnoću za 14 dana
cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije
Dobro si rekla Jane..vec me i boli ta zelja 😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja sutra imam velika očekivanja od ove grupe. Očekujem barem 3 plusa. Zato molim lijepo...kupite testove i hocu vidjet te plusiće ujutro.
Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit
Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit
Imaš dvije opcije: a) trudna si
b) dobit ces stvari
Nema treće! Smeđi iscjedak moze bit staro implantacijsko ili početak M.
Moze li se znat kako razlikovat
Da sutra ujutro ceš ili prokrvarit i kupi test i napravi ga!!!!!!!!!!!!
Moze li se znat kako razlikovat
Da sutra ujutro ceš ili prokrvarit i kupi test i napravi ga!!!!!!!!!!!!
Dakle ili ce se pojavit krvarenje i menstruacija ili kupi test i napravi ga. Nemože se ništa razlikovat sad.
Ja neznam kako izdrzis a da ne kupis test i napravis.
Samo se mucis ovako.
Jel ti inace ciklus uredan ili kasni. Ako ti je inace uredna i redovna nemas sta cekati za test.
Ja svoj ponavljam ujutro 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji