Tajchi cestitammmm!!!! 😍 Ajmo sada i ostali plusici-crtice, po redu!
Hvala 😍😍😍 drago mi je da je vidi jos netko osim mene. Vec sam se debelo zamislila da je samo mojim ocima vidljiva 😄😄
Hvala 😍😍😍 drago mi je da je vidi jos netko osim mene. Vec sam se debelo zamislila da je samo mojim ocima vidljiva 😄😄
Heeeej, pa čestitam ti Tajchi2! Vidi se, baš se vidi. To je to! Dobrodošla među trudnice:)
Heeeej, pa čestitam ti Tajchi2! Vidi se, baš se vidi. To je to! Dobrodošla među trudnice:)
hvala puno. odma mi je lakše kad i drugi vide . baš sam sretna. Računam sad termin i ispada mi na dan kad mi sin ima rođendan . hahahaha pravo smo ko planirano štimali
Curkeee, evo da i ja podijelim vijest. Jucer sam radila dva i sve je bilo nesto blijedunjavo, daanas sam isla na prvu mokracu: 🙉🙈
Tajchi2 izmamila si suze radosnice kod mene! Taman sam te se jutros sjetila i reko idem na klokanicu, nek bude plusića! I vidim tvoj! ČESTITAM!!!! :)))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Tommy_girl čeeestitaaaaaaam!!!! Koje divno jutro! Koji je užitak vidjeti vaše druge crtice! :))))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Curkeee, evo da i ja podijelim vijest. Jucer sam radila dva i sve je bilo nesto blijedunjavo, daanas sam isla na prvu mokracu: 🙉🙈
Čestitaaaam!
Tommy i Tajchi pa čestitaaaaaaaaaaam!! Bas lijepo jutro... odmah mi da elana za dalje!!! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Terminušo moja .. Čestitam od srca
Jutro tommy i tajchi e baš ste me razveselile pa čestitam imamo nove dvije bebice dobrodošle mrvice male
Sortiraj odgovore
Najstariji