Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    04. Listopad 2017. 14:41

Joj, ja sam znala imati sve moguće simptome do dolaska M, makar sam bila svjesna da je prerano. Sad nemam apsolutno nikakve, samo čekam M. Kad je uopće normalno dobiti prve simptome? Neke cure su pričale da jako dugo nisu ništa osjećale, moja jedna prijateljica je već bila prošla i prve ultrazvuke i sve i nije imala nekih posebnih simptoma.
    Inače, danas sam otvorila članak koji sve preparati mogu uzrokovati neplodnost i tu su nabrojeni valjda apsolutno svi... Čudo da itko ostaje trudan uz to sve :D

Jane_Doe
    04. Listopad 2017. 14:46

a to za simtome, znaci kad smo prvi put ostali trudni ja sam imala sve moguce simptome i nisam ni posumnjala na T dok nisam skuzila da mi kasni 5 dana.. doslovno sve simptome kojih se mozete sjetiti (i to one najgore).. pizza mi se toliko gadila da kad bi samo cula rijec pizza dizao mi se zeludac..
    zato kazem, ne pouzdajte se previse u simptome 

Hrabrica
    04. Listopad 2017. 15:08

Čitam sve vaše komentare i  smijem se ko budala :D Kak si mi znamo umislit te simptome to je čudo jedno :D ja ovaj mjesec ako nešto i osjetim nađem neko logično objašnjenje da samu sebe malo prizemljim :D A opet vrag neda mira i mogla bi stalno čitati o vašim simptomima :D Evo jedina stvar koju si stvarno nisam umislila je taj da mi se ovaj mj još nisu pojavili prištići iliti ne izgledam ko prištić party što je uuuuuvijek slučaj kod mene prije M!  :D  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

mina04
    04. Listopad 2017. 15:43

Ja sam u prvoj imala puno simptoma samo nisam znala da su to simptomi trudnoće. Kako sam imala cudne cikluse, znala sam par mj ni ne imati M i kako nije dosla. Reko o ne opet sad moram doktorici,nije dosla. A ono moja mrvica bila u trbuhu. Tek kad je sogorica primjetila da idem svako malo na wc nagovorila me da napravim test. A ja sam mislila da sam se samo prehladila. I naravno nije mi bila muka dok nisam saznala da sam trudna 😂😂 sta rec, luda zenska glava 😅
    Sad kad vratim film par tjedana me mucilo nesto slicno zgaravici, kao da mi stoji u grlu i muci me. Tako je i ostalo dok nisam zavrsila u bolnici. Puno toga moze a i ne mora biti simptom.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    04. Listopad 2017. 15:44

hrabrica kad si ti na redu za piskit na testic? tesko mi vas je sve popamtit, treba nam neka tabela 

• Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 15:46

Vauuuu,kolikooo plusica u zadnje vrijemee..tako mi je drago da je krenuloo..cestitam novim mamicama i zelim vam svima lijepe i uredne trudnoce i da nam se pridruzite na proljetnim bebama 😀😀😀

• ancicaa
    04. Listopad 2017. 16:16

Cao cure, nova sam na forumu, MM i ja već par mjeseci radimo na bebici, ali još ništaa. Trebala bih (ne) dobit 12. 10., malo me grudi bole.. Nadam se da će ovaj mjesec biti +.. pozz

• Jana
    04. Listopad 2017. 16:53

Cure drage, meni vještica kasni 4 dana.. Prije par min sam napravila test (clearblue digitalni) i bio je negativan..  nema veze što je popodne (je tako?) nakon četiri dana kašnjenja mislim da bi + trebao biti vidljiv u svako doba 

ikyri
    04. Listopad 2017. 17:02

Jana

Cure drage, meni vještica kasni 4 dana.. Prije par min sam napravila test (clearblue digitalni) i bio je negativan..nema veze što je popodne (je tako?) nakon četiri dana kašnjenja mislim da bi + trebao biti vidljiv u svako doba

Pa nije baš dobar znak. Meni je bio pozitivan par dana prije nego sam očekivala menstruaciju. A probaj s jutarnjim s jeftinijim testom. Nada umire zadnja! Pogledaj rok trajanja digitalnog.

Honey
    04. Listopad 2017. 17:10

Jana

Cure drage, meni vještica kasni 4 dana.. Prije par min sam napravila test (clearblue digitalni) i bio je negativan..nema veze što je popodne (je tako?) nakon četiri dana kašnjenja mislim da bi + trebao biti vidljiv u svako doba

Jana, uvijek moze biti lazno negativan! Probaj ujutro ponovno sa jeftinijim kako kaze ikyri. Recimo gravignost mini trakice. Cim je nesto na bateriju ja sam odmah sumnjicava. Ja se nadam da ce ipak biti +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.