Curke, probada me oko lijevog jajnika. 21 dc mi je..jel koju isto tako zna? Sta bi moglo biti, da nije neka upala?
Haha, tako sam i ja mislila svašta jer me vrlo brzo počeo trbuh boliti i probadati jajnici. Još sam bila sigurna da je neka upala, a kad ono za 10 ak dana plusić!! Sretnooo mina:)
Ninichka, identicno tak je i meni, znaci da se nadam i dalje 🤞😀
Znači, točno se sjećam da sam legla u krevet i požalila se mm da me boli kao da trebam dobiti a još nije vrijeme. Dr dan ujutro sam ustala, pila kavu i probadao me lijevi jajnik i opet me bolilo kao da trebam dobit, a to mi se inače nije prije dešavalo u ciklusima. Za par dana počeo me zatezati donji dio leđa, bila sam sigurna da sam navukla neku upalu ili nešto. Ali zapravo se dogodilo nešto najljepše-beba:)) Ne želim nikome davati lažne nade, ali eto to je moj slučaj. Stvarno vam svima koje čekate od srca želim plusić u listopadu:))) sretnoo
Ninochka i Mono evo cekam ju da dode pa krecemo i muz i ja bit, isto cemo po jednu zlicicu da ne zezamo hormone previse 🤗🤗🤗
Honey jooj dao Bog da mi ne bude trebalo pola kile, sta je ta psiha podsvjesno kad te natjera na pesimizam pa kupis vece pakiranje, zlu ne trebalo heheh 😆
Mi smo se ovaj mjesec baš iscrpili haha
Sad pauza i čekanje...
cure, ja samo cekam da se jos koja od vas javi sa plusicem da prezivim ovo iscekivanje nekako.. imam osjecaj da nikad necu docekati M, pa nalaze briseva.. i kad napokon docekam, bojim se da nam bas ovaj put nece uspjeti odmah kao i prva dva puta. a zelja za jos jednom bebicom je u medjuvremenu narasla toliko da me boli.
jucer je bas bio jedan od onih dana kad moja velika beba nje htjela spavati pa smo se svi skupa mazili u krevetu i smijali smo se njenim izjavavama i jedva cekam imat jos jednu takvu, ako ne i dvije
cure imam tamniju kontrolu od testne.. ja mislim da je to to. Znači sad akcija 😂 jane razumijem te potpuno tako je i nama doma. Jedva čekamo još jednog bisera ili biserčicu 😊😍
Da jessy test za O 😊 ajme a ja sretna ko da je test za T.. ajde nek nam svima ovaj mjesec bude ovakav test ali za T
Evo cure meni ovaj vikend treba doći menstr a nadam se da nece,grudi me ne bole nesto extra kao inače a puno me boli donji dio leda i probada me,a stalno imam osjećaj da mi nesto ispada..tako da ne znam sve se nadam a nezelim se puno nadati,puno cura kaze da su im isti simptomi bili 😏😓
Ja i mm pijemo maca prah svako jutro jednu cajnu zlicicu na casu vode i to je to,a kupit cu jos i one centrum for men vitamine
Sortiraj odgovore
Najstariji