Čestitam curama!!!!
Imam osjećaj da ću ostati sama na temi, nemojte me napustiti
Ne brini, i ja sam tu. Profiltriralo se dosta, ali ima nas, bar u pozadini dok smisljamo i isprobavamo.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Znaci sad mi se na poslu dignuo zeludac i morala sam otrcati povratiti jer kolegica do mene jede salatu od hobotnice i od mirisa mi je pozlilo. Recimo da je oplodnja bila u nedjelju, pa kaj to tak brzo mogu neki znakovi krenuti? Uz ovo sto vec osjecam od same oplodnje, ta probadanja i neugodu oko maternice i jajnika, jos i ova muka.
Čestitam curama!!!!
Imam osjećaj da ću ostati sama na temi, nemojte me napustiti
Ne brini, i ja sam tu. Profiltriralo se dosta, ali ima nas, bar u pozadini dok smisljamo i isprobavamo.
Samo dijelite sva smišljanja i isprobavanja, sve ideje su dobrodošle :)
Ja sam ovaj mjesec pokušala ono s podizanjem nogu pa ćemo vidjeti :D
Mamica1985, mislim da ne mogu biti tako rano znakovi jer još se ne bi stiglo ni implantirati, ali opet - neka iskusnije cure kažu!
Mamica1985, mislim da ne mogu biti tako rano znakovi jer još se ne bi stiglo ni implantirati, ali opet - neka iskusnije cure kažu!
Pa i meni je prerano da se ista jos pokaze, racunala sam tek tamo oko 8-10 DPO, znaci oko 9.10. najranije da bi nekaj moglo krenuti id mogucih simptoma.
Bok, meni je danas 19. dan ciklusa. O mi je bila 13- ti dan. Pokrili smo dan prije i dan poslje ( i jos jednom nakon toga). Sad me vec par dana cice bole ko vrag (što inace nije slucaj toliko prije m). Za sad drugih simptoma nemam. M ocekujem 12.og. Mislim da je rano za simptome ali ipak se nadam.
P.s. Čestitam na novim plusićima :)
Wow, zene! Cestitam svima! :) Ovaj topic je postao "Proljetne bebe", a ne vise "Planiranje".. :)) Pa da se vratimo na temu, nemojte mi zamjeriti.. Naime, imala sam cikluse po 47 dana, pila sam Maca prah i M je dosla 29. dan ciklusa. Onda mi je ponestalo praha, otisla na put, itd. i od tad ne pijem prah. U medjuvremenu dosle LH trakice, O je bila oko 18.9., tj. 13. DC. Nismo ga pokrili. Prema O, meni danas kasni 2 dana. Jucer sam radila test - negativan. Znate li koliko je normalno da se produlji luteinska faza? Da li da nastavim s Macom?
Ja bi na tvom mjestu pila macu, ali tek kad budem 100% sigurna da nije trudnoća, znači čekaj da procuriš a ako ne procuriš sutra ponovi test.
Zar je moguce da zlicica praha dnevno nakon 3 tjedna smanji ciklus za 18 dana? Nisam pazila na ovulaciju jer nisam imala trakica tada, a inace ovulaciju ni ne primjetim. Cini mi se opasno krenuti opet s prahom nakon sto M dodje. Mozda nisam trebala ni prestajati.. Mislim, sto mi se moze dogoditi ako ne nastavim i ako nastavim?
A gle sve je moguće. Cure koje piju macu su rekle da ju piju od početka M do ovulacije, NIKAKO za vrijeme O. I onda ako ne uspije, ponovno od M, pa do ovulacije. Mislim da ti maca nije štetna ako ju piješ, a ako ne želiš možeš uvijek doktoru da ti da nešto da ti se uredove ciklusi.
Znaci sad mi se na poslu dignuo zeludac i morala sam otrcati povratiti jer kolegica do mene jede salatu od hobotnice i od mirisa mi je pozlilo. Recimo da je oplodnja bila u nedjelju, pa kaj to tak brzo mogu neki znakovi krenuti? Uz ovo sto vec osjecam od same oplodnje, ta probadanja i neugodu oko maternice i jajnika, jos i ova muka.
Definitivno prerano. Ne želim te razočarati ali ja sam si jedan mjesec sve simptome umislila. Baš sve! Sad kad sam ostala trudna skoro pa i nisam imala neke, osim sisa koje su mi buknule puno prije nego uobičajeno. Ali ne znači da niste uspjeli, samo ćete se morati ipak strpiti još...
Bok, meni je danas 19. dan ciklusa. O mi je bila 13- ti dan. Pokrili smo dan prije i dan poslje ( i jos jednom nakon toga). Sad me vec par dana cice bole ko vrag (što inace nije slucaj toliko prije m). Za sad drugih simptoma nemam. M ocekujem 12.og. Mislim da je rano za simptome ali ipak se nadam.
P.s. Čestitam na novim plusićima :)
Ne želim ti davati lažne nade, ali ja sam imala istu priču i onda dočekala plus! Uostalom nada nas i gura dalje i ne treba prestati nadati se i misliti pozitivno! Od srca se nadam da ćete sve uskoro ugledati plusiće!!!!
cure, ja u zadnjih 2 mj skoro svaki dan saznam da mi je neka poznanica trudna. svi koje znam su trudni imam osjecaj da za koji mj, kad krenem u grad samo trbuhe cu vidjat hahah, na proljece i ljeto ce pun grad beba bit
valjda cemo i mi uskoro u klub
Sortiraj odgovore
Najstariji