Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    03. Listopad 2017. 19:34

Tajchi2

Marijetaa

Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit

Ja neznam kako izdrzis a da ne kupis test i napravis.
    Samo se mucis ovako.
    Jel ti inace ciklus uredan ili kasni. Ako ti je inace uredna i redovna nemas sta cekati za test.
    Ja svoj ponavljam ujutro 😄

Ja bi te jeftine 3x vec napravila danas da sam ti. I to bi se jadna dehidrirala da urin bude gust a onda bi skočila po najskuplji test...

Tajchi2
    03. Listopad 2017. 19:42

ikyri

Tajchi2

Marijetaa

Curke imam pitanje sva iskustva bi pomogla trebala sam dobit 1.10ali nisam danas me bolilo ko da cu dobit i sise su me jucer pocele bolit,ali danas sam imala osjecaj cijeli dan da cu dobit ali samo kratko neki smedi iscjedak i to je sta .Sta bi to moglo znacit

Samo se mucis ovako.
    Jel ti inace ciklus uredan ili kasni. Ako ti je inace uredna i redovna nemas sta cekati za test.

Ja bi te jeftine 3x vec napravila danas da sam ti. I to bi se jadna dehidrirala da urin bude gust a onda bi skočila po najskuplji test…

😂😂😂😂😂😂 koja kraljica 😂😂😂 radila sam doma kad sam dosla s posla blijeda druga je i dalje tu nije mi se jutros nista pricinilo. Al neda se uhvatit kamerom od mob-a . nadam se da sutra lijepim ujutro ovdje jedan test 😄😄😍

ikyri
    03. Listopad 2017. 19:55

Čestitam i čekam slikicu!

Honey
    03. Listopad 2017. 20:07

ikyri

Tajchi2

Marijetaa

Samo se mucis ovako.

Ja bi te jeftine 3x vec napravila danas da sam ti. I to bi se jadna dehidrirala da urin bude gust a onda bi skočila po najskuplji test…

Koliko ja znam napravila ga je prije dva dana pa je bio negativan. Pricekaj ti Marijetaa jos dan-dva. 

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 20:14

Ja isto mislom pricekat dva dana jer mislim da je taj iscjedak znak da cu dobiti

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 20:16

Tajchi2

ikyri

Tajchi2

Marijetaa

Samo se mucis ovako.

😂😂😂😂😂😂 koja kraljica 😂😂😂 radila sam doma kad sam dosla s posla blijeda druga je i dalje tu nije mi se jutros nista pricinilo. Al neda se uhvatit kamerom od mob-a . nadam se da sutra lijepim ujutro ovdje jedan test 😄😄😍

Tajchi jesi li ti imala simptome ikakve i jesi li imala osjecaj da ces dobit

• Marijetaa
    03. Listopad 2017. 20:22

Evo taman procurila

ikyri
    03. Listopad 2017. 20:34

Marijetaa

Evo taman procurila

eto sad znaš. Više sreće idući ciklus...

Tajchi2
    04. Listopad 2017. 06:01
    Evo blijedunjava crtica je tu. Jucer se nije dala slikat danas sam ju uspjela uhvatiti 😍😍😍😍😍😍
    Evo blijedunjava crtica je tu. Jucer se nije dala slikat danas sam ju uspjela uhvatiti 😍😍😍😍😍😍

Honey
    04. Listopad 2017. 06:23

Tajchi cestitammmm!!!! 😍 Ajmo sada i ostali plusici-crtice, po redu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.