Curke cestitaam! Joj kako sam vesela kad vidim ove plusiće..💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Čestitam curama!!!!
Imam osjećaj da ću ostati sama na temi, nemojte me napustiti :)
ISKRENE ČESTITKE NOVIM MAMICAMA!!! Želim vam uredne I školeske trudnoće!!!
Ja sam u iščekivanju NEdolaska vještice za 9 dana, sve me nešto boli I zateže dolje, napuhana sam I užasno me smeta roba oko donjeg dijela trbuha. A sinoć sam zaspala valjda u 21h čim sam legla, muž nije mogao vjerovati. I užasno sam nestrpljiva.... Kad će vise taj 13.10.
Wow, zene! Cestitam svima! :) Ovaj topic je postao "Proljetne bebe", a ne vise "Planiranje".. :)) Pa da se vratimo na temu, nemojte mi zamjeriti.. Naime, imala sam cikluse po 47 dana, pila sam Maca prah i M je dosla 29. dan ciklusa. Onda mi je ponestalo praha, otisla na put, itd. i od tad ne pijem prah. U medjuvremenu dosle LH trakice, O je bila oko 18.9., tj. 13. DC. Nismo ga pokrili. Prema O, meni danas kasni 2 dana. Jucer sam radila test - negativan. Znate li koliko je normalno da se produlji luteinska faza? Da li da nastavim s Macom?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ja sam u iščekivanju NEdolaska vještice za 9 dana, sve me nešto boli I zateže dolje, napuhana sam I užasno me smeta roba oko donjeg dijela trbuha. A sinoć sam zaspala valjda u 21h čim sam legla, muž nije mogao vjerovati.I užasno sam nestrpljiva…. Kad će vise taj 13.10.
Ja ju ne ocekujem za 5 dana..znaci sve sto si opisala tako se i ja osjecam. Sad samo cekanje..nadam se da ce nam biti sretno 😊
ajmeeeeeeee...pa cure cestitam od srca!!! Prije tocno tjedan dana sam se i ja osjecala kao vi kad sam saznala...
Wow, zene! Cestitam svima! :) Ovaj topic je postao "Proljetne bebe", a ne vise "Planiranje".. :)) Pa da se vratimo na temu, nemojte mi zamjeriti.. Naime, imala sam cikluse po 47 dana, pila sam Maca prah i M je dosla 29. dan ciklusa. Onda mi je ponestalo praha, otisla na put, itd. i od tad ne pijem prah. U medjuvremenu dosle LH trakice, O je bila oko 18.9., tj. 13. DC. Nismo ga pokrili. Prema O, meni danas kasni 2 dana. Jucer sam radila test - negativan. Znate li koliko je normalno da se produlji luteinska faza? Da li da nastavim s Macom?
Ja bi na tvom mjestu pila macu, ali tek kad budem 100% sigurna da nije trudnoća, znači čekaj da procuriš a ako ne procuriš sutra ponovi test.
Ja bi na tvom mjestu pila macu, ali tek kad budem 100% sigurna da nije trudnoća, znači čekaj da procuriš a ako ne procuriš sutra ponovi test.
Zar je moguce da zlicica praha dnevno nakon 3 tjedna smanji ciklus za 18 dana? Nisam pazila na ovulaciju jer nisam imala trakica tada, a inace ovulaciju ni ne primjetim. Cini mi se opasno krenuti opet s prahom nakon sto M dodje. Mozda nisam trebala ni prestajati.. Mislim, sto mi se moze dogoditi ako ne nastavim i ako nastavim?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ja sam u iščekivanju NEdolaska vještice za 9 dana, sve me nešto boli I zateže dolje, napuhana sam I užasno me smeta roba oko donjeg dijela trbuha. A sinoć sam zaspala valjda u 21h čim sam legla, muž nije mogao vjerovati.I užasno sam nestrpljiva…. Kad će vise taj 13.10.
Ja ju ne ocekujem za 5 dana..znaci sve sto si opisala tako se i ja osjecam. Sad samo cekanje..nadam se da ce nam biti sretno 😊
Mogle bismo biti terminuse 😁
Mogle bismo biti terminuse 😁
Ooo nadam se! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji