Ja sam uhvatila pik s lh trakicama, u nedjelju navečer je trakica počela tamniti, jučer je bila baš jako tamna, a danas već ide prema svjetlijem. Ako smo to radili u subotu pa opet jučer, nadam se da smo pokrili te dane....
Mono, da, slažem se s tobom... Baš sam jutros o tome razmišljala kako uopće u stvari ne znam je li kod mene ikada došlo do trudnoće, čak ni biokemijske pa možda je i to neki pokazatelj.
Mina
Mene su nesto na pocetku zigali jajnici, tj.lijevi ali bas neka nelagoda, to je trajalo svega par dana...moze znaciti i T ali znas i sama da ne mora !
Jane,
Super za briseve. Pa sumnjam da ce te gledati pod M...vidjeti ces i sama...ali mislim da ce ipak cekati da prodje ako bas zele raditi uzv.
Petra,
Ja sam ju pocela piti neovisno o dc, ne sjecam se, ali nisam pocela s 1 dc, sumnjam...pila sam jednu cajnu zlicicu pomijesanu s, vodom ili sokom. Ujutro, nataste. Mislim da sam ju pila do O i kasnije ne....znaci do O ju pij...inace pise da se moze cak do 3 zlicice pomijesati, ali ja sam s obzirom na bolest stitnjace ipak uzimala minimalnu...oprez ako imate povisen tsh ili kakvu bolest stitnjace.
Ja sam prvenstveno to kupila radi MM, jer Maca prah poboljsava spermio...ali sam i ja pila...
Nena,
Drzim figeeee kao i ostalim curama !
Jucer me pola dana drzala mucnina ali bas uzasna na rubu povracanja pa sam jutros radila test onaj one step sa ebay-a. Danas je 12 dpo, M ne ocekujem 5.10 i imala sam drugi crticu ali bas jako jako jako jako blijedu.
Sutra ujutro ponavljam da vidim jesu me oci privarile. Jel mogu sutra ili da pricekam drugi dan. Imam dosta tih testova pa mi nije da je trosak neki sad dodatni.
Ako smo uspjeli uspjeli smo sa lh trakicama koje sam koristila prvi put i uhvatili smo pik 😄
Onaj podatak da čak i ako pokriješ sve dane imaš samo oko 20% šanse u ciklusu da zatrudniš me bacio u depresiju! Pa tim tempom mogu ovako još godinama pokušavati...
Jucer me pola dana drzala mucnina ali bas uzasna na rubu povracanja pa sam jutros radila test onaj one step sa ebay-a. Danas je 12 dpo, M ne ocekujem 5.10 i imala sam drugi crticu ali bas jako jako jako jako blijedu.
Sutra ujutro ponavljam da vidim jesu me oci privarile. Jel mogu sutra ili da pricekam drugi dan. Imam dosta tih testova pa mi nije da je trosak neki sad dodatni.
Ako smo uspjeli uspjeli smo sa lh trakicama koje sam koristila prvi put i uhvatili smo pik 😄
Ja sam isto prvi test radila s one step s ebaya... Te trakice nikad nisu dale lažno pozitivan rezultat ja sam ih napravila 100 ... imala sam nepravilne cikluse nakon poroda pa sam se bojala trudnoce i sl. Kad sam bila trudna mi se jako rano pojavila crtica koju sam samo ja vidjela. Tako da ja njima vjerujem!
Ja sam isto prvi test radila s one step s ebaya… Te trakice nikad nisu dale lažno pozitivan rezultat ja sam ih napravila 100 … imala sam nepravilne cikluse nakon poroda pa sam se bojala trudnoce i sl. Kad sam bila trudna mi se jako rano pojavila crtica koju sam samo ja vidjela. Tako da ja njima vjerujem!
Ali doslovno sam vidjela crticu izdaleka dok sam se približavala kao sjenu neku a izbliza se skoro ništa nije vidjelo. Pa sam s lampom od mobitela svjetlila ispod i skoro rastavila test... Iduci dan sam kupila clearblue digitalni pa je on pokazao + pa sam citala da i oni znaju lažni plus dat pa sam kupila sve što postoji...
Ja sam isto prvi test radila s one step s ebaya… Te trakice nikad nisu dale lažno pozitivan rezultat ja sam ih napravila 100 … imala sam nepravilne cikluse nakon poroda pa sam se bojala trudnoce i sl. Kad sam bila trudna mi se jako rano pojavila crtica koju sam samo ja vidjela. Tako da ja njima vjerujem!
Ali doslovno sam vidjela crticu izdaleka dok sam se približavala kao sjenu neku a izbliza se skoro ništa nije vidjelo. Pa sam s lampom od mobitela svjetlila ispod i skoro rastavila test… Iduci dan sam kupila clearblue digitalni pa je on pokazao + pa sam citala da i oni znaju lažni plus dat pa sam kupila sve što postoji…
E tako i ja . skoro sam ga isla bacit kad je proslo pet minuti od testiranja kad ono nesto se vidi. I onda gledanje iz sto kutova ali uvik se nesto vidi. Al bas ka sta si rekla ne skroz izbliza.
Necu nista jos novoga uzimat imam dosta ovih testova pa cu vidit sutra onda sta ce bit 😄
Ali doslovno sam vidjela crticu izdaleka dok sam se približavala kao sjenu neku a izbliza se skoro ništa nije vidjelo. Pa sam s lampom od mobitela svjetlila ispod i skoro rastavila test… Iduci dan sam kupila clearblue digitalni pa je on pokazao + pa sam citala da i oni znaju lažni plus dat pa sam kupila sve što postoji…
E tako i ja . skoro sam ga isla bacit kad je proslo pet minuti od testiranja kad ono nesto se vidi. I onda gledanje iz sto kutova ali uvik se nesto vidi. Al bas ka sta si rekla ne skroz izbliza.
Necu nista jos novoga uzimat imam dosta ovih testova pa cu vidit sutra onda sta ce bit 😄
Samo nemoj bacit ovaj...ostavi za usporedbu. Me i omi nikad nisu dali lažno pozitivan mi 2dana nakon...
Curke, probada me oko lijevog jajnika. 21 dc mi je..jel koju isto tako zna? Sta bi moglo biti, da nije neka upala?
Haha, tako sam i ja mislila svašta jer me vrlo brzo počeo trbuh boliti i probadati jajnici. Još sam bila sigurna da je neka upala, a kad ono za 10 ak dana plusić!! Sretnooo mina:)
Ninichka, identicno tak je i meni, znaci da se nadam i dalje 🤞😀
Sortiraj odgovore
Najstariji