Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    02. Listopad 2017. 21:47

Curke, probada me oko lijevog jajnika. 21 dc mi je..jel koju isto tako zna? Sta bi moglo biti, da nije neka upala?

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ninnach
    02. Listopad 2017. 22:21

mina04

Curke, probada me oko lijevog jajnika. 21 dc mi je..jel koju isto tako zna? Sta bi moglo biti, da nije neka upala?

Haha, tako sam i ja mislila svašta jer me vrlo brzo počeo trbuh boliti i probadati jajnici. Još sam bila sigurna da je neka upala, a kad ono za 10 ak dana plusić!! Sretnooo mina:) 

mina04
    02. Listopad 2017. 22:25

Ninochka

mina04

Haha, tako sam i ja mislila svašta jer me vrlo brzo počeo trbuh boliti i probadati jajnici. Još sam bila sigurna da je neka upala, a kad ono za 10 ak dana plusić!! Sretnooo mina:)

Joj ne zelim se nadati..🤗 
    Al hvala draga na takvom odgovoru 😙😙

Lunaa
    03. Listopad 2017. 08:42

Curke ovako. Bila sam na folikulometriji jučer na 13 dc. Debljina endometrija 11.2mm a folikul 16.5 mm. Pa ako neko zna koliko dnevno raste folikul i na koliko mm puca ? 

Jane_Doe
    03. Listopad 2017. 08:49

ikyri i mono ne znam sta je stavio pod dg, ali nisam ništa platila. dopunsko mi vrijedi tek od sutra, rekla mi je setra da sacekam da vidi dal trebam sta, ali na kraju nisam nista trebala platit. 16.10. me narucila, ne kuzim zasto? sta nije da samo trebam doci po nalaze??? jer ja cu, nadam se, 16. imat vec M pa ne znam dal ce me gledat?

mina vec sam to bila pisala, ja sam ti sad u drugoj T, nakon O imala takva probadanja i jos sam se salila sa muzem da cu mu dic spomenik ako nam je uspjelo iz prve jer nisam vjerovala da hoce. i na kraju stvarno bio +, zavrsilo se kako se zavrsilo ali to ne znaci nista. u svakom slucaju drzim ti fige  kad ju ne ocekujes??

nena27
    03. Listopad 2017. 09:02

Curke moja lh trakica jučer već pozitivna 10dc mi je bio, postoji mogućnost da je stvarno jer znala sam imati O 11dc to mi se desilo u 7mj ali sad kad sam naručila lh trakice rozne stigle su rozne (izvana) a unutra su neki ljubičasto rozne uglavnom mi smo u akciji od 9dc pa ćemo vidjeti danas očekujem da će isto biti pozitivna jer obično 2 dana uhvatim a vidjet ćemo

Petraaa
    03. Listopad 2017. 09:05

Mono otisla ja jucer u bio bio i sokirala se kad sam vidjela da to malo pakovanje toliko kosta 🤤🤤 kupila  onu sto je Ninochka pila iz Tvornice zdrave hrane za 99kn 500g!  Ali budala nisam pitala glavno pitanje, kako se pije? Da krenem vec danas na prvi dc, sto bi znacilo da ju pijem i pod mengom i dokad ju pijem samo do O ili nastavljam i poslije O? Ne znam da li steti ukoliko dode do trudnoce? 

P.S. kako tvoja trudnoća, jel se smirila situacija? 😉

Ninnach
    03. Listopad 2017. 09:12

Petraaa

Mono otisla ja jucer u bio bio i sokirala se kad sam vidjela da to malo pakovanje toliko kosta 🤤🤤kupila onu sto je Ninochka pila iz Tvornice zdrave hrane za 99kn 500g! Ali budala nisam pitala glavno pitanje, kako se pije? Da krenem vec danas na prvi dc, sto bi znacilo da ju pijem i pod mengom i dokad ju pijem samo do O ili nastavljam i poslije O? Ne znam da li steti ukoliko dode do trudnoce?

P.S. kako tvoja trudnoća, jel se smirila situacija? 😉

Ej petraa, da ti kažem kako sam ja pila... Bila taj mjesec na duphastonu pa sam čekajući M pila maca prah usporedno s duphastonom i onda kad mi je došla sam pila i pod M sve do O, onda sam stala jer mi je mono tako savjetovala. Pa sad nek ti još mono kaže kako je ona, a eto ja pila ovako. Sretnoo

mina04
    03. Listopad 2017. 09:20

Jane_Doe

ikyri i mono ne znam sta je stavio pod dg, ali nisam ništa platila. dopunsko mi vrijedi tek od sutra, rekla mi je setra da sacekam da vidi dal trebam sta, ali na kraju nisam nista trebala platit. 16.10. me narucila, ne kuzim zasto? sta nije da samo trebam doci po nalaze??? jer ja cu, nadam se, 16. imat vec M pa ne znam dal ce me gledat?

mina vec sam to bila pisala, ja sam ti sad u drugoj T, nakon O imala takva probadanja i jos sam se salila sa muzem da cu mu dic spomenik ako nam je uspjelo iz prve jer nisam vjerovala da hoce. i na kraju stvarno bio +, zavrsilo se kako se zavrsilo ali to ne znaci nista. u svakom slucaju drzim ti figekad ju ne ocekujes??

9.10 ju NE ocekujem 😉
    Joj nadam se da ce takav slucaj biti i kod mene 🤗

Honey
    03. Listopad 2017. 09:27

Mina i ostale cure da vam svima dođe plusić sada u listopadu!!! Petra nadam se da ćeš se pokajati što si kupila bezveze pola kg mace i da ćeš ju piti samo taj prvi mjesec ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.