I moj savjet je isto da pričekaš, ja sam do sada svaki put čekala. Inače mi ne kasni, ali baš u to vrijeme čekanja mi je znala i po 5-6 dana kasniti i na kraju ništa... Sigurno bi se kao i ti razočarala da sam ranije radila test :(
Pila sam * a i malo sam skepticna da bi bas od jednog odnosa odma ostala trudna
ja sam oba puta ostala trudna nakon jednog odnosa. tko zna, mozda si i ti te srece. drzim ti fige
A nadam se taman je potrefilo u poldne dane al kazu da su za to male sanse pa se previse ne nadam
imam i ja pitanje
dali koja od vas zna dal se brisevi sta placaju ako nemam dopunsko? danas idem radit briseve a dpunsko mi vrijedi tek od preksutra, a bris zdrijela sam platila 50kn. cisto da znam, hvala
To su brisevi poslije kiretaze il si njih vec radila? Zaboravila sam 😔
to su ti brisevi. nisam ih jos radila tek cu danas. vec mi je muka, samo kad se sjetim da ce mi opet pametovat kako je bespotrebno…a prvu M nakon kiretaze sam dobila 13.9. i bila je jako obilna i bolna i nakon sto je zavrsila meni se stalno javljaju nekakvi menstrualni bolovi, odu pa dodji i tako stalno.. tako da mislim da ce se na kraju ispostavit neka upala
Mene je dr napravila briseve odmah poslije prve menstruacija, meni nije ni bila obilna cak samo onako kad se obrises pa krvi ima. Ja ju zvala ona kaze da je M. Ni poslije kiretaze nisam puno krvarila. Odo ja s teme 😅 ja ti briseve nisam platila bar mislim jer sam se vodila jos uvijek kao trudnica.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Da li netko zna ,kazu da je prvi pokazatelj trudnoxe povisena temperatura ali ja imam normalnu temperaturu jel to znaci da nisam trudna
Cure napravila sam sada test i pojavila se jedna crtica, menga mi je tek za 3 dana al ja nisam mogla izdržati...sta bi ovo trebalo znaciti??
Cure napravila sam sada test i pojavila se jedna crtica, menga mi je tek za 3 dana al ja nisam mogla izdržati…sta bi ovo trebalo znaciti??
Ako je jedna onda je negativan test..al ne mora znaciti odmah da nisi trudna mozda je jos rano. Pricekaj hoce ti doci menstruacija
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mene su pocele bolit sise ali samo sastrane Bradavice su mi normalne i ne bole me i nisu tamnije
Jane,
Trebala bi po dijagnozi nakon spontanog imati sve besplatno !! Znaci sve pretrage koje radis nakon spontanog ne placas nista ! Ja nisam nista platila, nit su me trazili dopunsko, i govorili mi da sam oslobodjena po dijagnozi...nadam se da briseve nisi platila???
Petra,
Ja sam uzimala u Bio Bio, jako je skup bio, mislim da 100 kn 125 g...
Jane,
Trebala bi po dijagnozi nakon spontanog imati sve besplatno !! Znaci sve pretrage koje radis nakon spontanog ne placas nista ! Ja nisam nista platila, nit su me trazili dopunsko, i govorili mi da sam oslobodjena po dijagnozi…nadam se da briseve nisi platila???
Petra,
Ja sam uzimala u Bio Bio, jako je skup bio, mislim da 100 kn 125 g…
Meni isto prvi bris nakon kiretaže zbog posteljice nije koštao ništa. Naplatit ce ti samo ako ti ginekolog stavi krivu dg.
Cure,
Samo jos nesto ! Ne znam zasto su gin.takbi protivnici da radite test ranije...inace, neki put je vazno i dokazati biokemijsku T...da znate da li do implantacije dolazi ! Znam da se vecina cura razveselili i onda kod biokem.se jako razocara ali super je to sto je uopce doslo do bilo kakve T...a jos i bolje da ako nesto nije u redu s plodom, da se tako rano dogodi biokemijska (mali spontani ) nego kasnije...a najcesce kazu da je kod biokem.krom.greska i, plod ubrzo odumire...
Zelim reci, da bolje prije nego kasnije...ako nesto vec ne stima
Sortiraj odgovore
Najstariji