I ja sam prošli put prvi test napravila tri dana prije očekivane mjesečnice i bio je pozitivan.. pa sam se nemalo iznenadila kada mi je s tri dana zakašnjena stigla mjesečnica.. Doktor me je samo pitao je li mi i prije znala koji put zakasniti mjesečnica te mi je na moj potvrdan odogovr održao takvu lekciju da sam posramljeno izašla iz ordinacije (doktor je inače vrhunski i imao je potpuno pravo)..
Radi se o tome da sam ja dosta teško podnijela biokemijsku trudnoću, psihički mislim.. Jer sam bila uvjerena - to je to -trudna sam i ništa drugo nije postojalo.. A da nisam radila test unaprijed nego da sam sačekala malo bi lijepo bila procurila i ne bi ni znala da sam bila trudna.. shodno tome i šok bi bio minimalan..
On kaže da test ne treba raditi prije nego ti mjesečnica kasni minimalno 5 dana.. a sad budi pametan
mislim da neću izdržati i da ću ipak napraviti test danas ili sutra.. Ako mi kasni mogu u bilo koje doba dana, je tako?
Naravno, ako u međuvremenu ne procurim..
Ee i hvala na lijepim željama Jane_Doe.. Iz tvojh usta u Božje uši, kako bi se reklo :) :)
Ee i hvala na lijepim željama Jane_Doe.. Iz tvojh usta u Božje uši, kako bi se reklo :) :)
Ma pričekaj još 3 dana i ako ne dođe odi vadit betu. Mislim da ces tako ti bit najmirnija. Taj pritisak kako da ces procurit je normalan.
Jana mislim da možeš u bilo koje doba dana napravit ako ti kasni, ali ako ti i inace zna zakasnit ja bi na tvom mjestu onda ipak pricekala jos koji dan. ja sam dva testa do sad pozitivna piskila i oba puta je bilo popodne, tako da ako jesi trudna i kasni pokazat ce ti kad god da piskis. ali moj savjet ti je da ako ti inace zna kasnit pricekaj jos da se nebis razocarala ako je nedaj boze negativan

Pridružujem se onima koje željno iščekuju NEdolazak vještice ovaj mjesec. Mužek I ja se zaigrali sad za vikend I nadam se da će nam starija curica dobiti bracu ili seku iduće godine. Prvi put išlo isprve, nadam se tako I ovoga puta. Ja sam si zabrijala (a možda I nisam jer smo gađali baš ovulaciju) da imam grčeve I napuhnutost od odnosa, toliko jako si želim drugo dijete, trebalo mi je pune dvije godine da se I gospon odluči na drugo dijete, starija curica već skoro 5 godina ima. Pozdrav svima I nadam se da ću vam za 10ak dana prijaviti pozitivan test na trudnoću I prijaviti se u klub ljetne bebe 2018.- :)

I moj savjet je isto da pričekaš, ja sam do sada svaki put čekala. Inače mi ne kasni, ali baš u to vrijeme čekanja mi je znala i po 5-6 dana kasniti i na kraju ništa... Sigurno bi se kao i ti razočarala da sam ranije radila test :(

Pila sam * a i malo sam skepticna da bi bas od jednog odnosa odma ostala trudna
ja sam oba puta ostala trudna nakon jednog odnosa. tko zna, mozda si i ti te srece. drzim ti fige
A nadam se taman je potrefilo u poldne dane al kazu da su za to male sanse pa se previse ne nadam
imam i ja pitanje
dali koja od vas zna dal se brisevi sta placaju ako nemam dopunsko? danas idem radit briseve a dpunsko mi vrijedi tek od preksutra, a bris zdrijela sam platila 50kn. cisto da znam, hvala
To su brisevi poslije kiretaze il si njih vec radila? Zaboravila sam 😔
to su ti brisevi. nisam ih jos radila tek cu danas. vec mi je muka, samo kad se sjetim da ce mi opet pametovat kako je bespotrebno…a prvu M nakon kiretaze sam dobila 13.9. i bila je jako obilna i bolna i nakon sto je zavrsila meni se stalno javljaju nekakvi menstrualni bolovi, odu pa dodji i tako stalno.. tako da mislim da ce se na kraju ispostavit neka upala
Mene je dr napravila briseve odmah poslije prve menstruacija, meni nije ni bila obilna cak samo onako kad se obrises pa krvi ima. Ja ju zvala ona kaze da je M. Ni poslije kiretaze nisam puno krvarila. Odo ja s teme 😅 ja ti briseve nisam platila bar mislim jer sam se vodila jos uvijek kao trudnica.

All of God’s grace in one tiny face 💟
Da li netko zna ,kazu da je prvi pokazatelj trudnoxe povisena temperatura ali ja imam normalnu temperaturu jel to znaci da nisam trudna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji