Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    02. Listopad 2017. 14:48

Marijetaa

Pila sam * a i malo sam skepticna da bi bas od jednog odnosa odma ostala trudna

ja sam oba puta ostala trudna nakon jednog odnosa. tko zna, mozda si i ti te srece. drzim ti fige 

• Jana
    02. Listopad 2017. 15:01

Cure moje, dobar dan.. Kako ste danas? Kod nas je jako lijepo vrijeme pa sam sva nekako vesela..

K tome, vještica još nije stigla (trebala sam dobiti u subotu).. Test još nisam radila jer konstatno imam bolove kao da ću svaki čas procuriti.. Stalno trčim u wc izvidjeti situaciju međutim ništa.. Strah me raditi test ovako rano (kad sam imala biokemijsku me je ginekolog toliko naribao zbog ranog testa da sam sva prestrašena.. )

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2017. 15:05

Jana

Cure moje, dobar dan.. Kako ste danas? Kod nas je jako lijepo vrijeme pa sam sva nekako vesela..

K tome, vještica još nije stigla (trebala sam dobiti u subotu).. Test još nisam radila jer konstatno imam bolove kao da ću svaki čas procuriti.. Stalno trčim u wc izvidjeti situaciju međutim ništa.. Strah me raditi test ovako rano (kad sam imala biokemijsku me je ginekolog toliko naribao zbog ranog testa da sam sva prestrašena.. )

Zašto ti je ginekolog prigovorio zbog ranog testa? Pa puno cura se testira čak i prije nego im zakasni M!

Jane_Doe
    02. Listopad 2017. 15:09

Jana pa kada je po njemu onda prihvatljivo napraviti test? vec ti kasni 2 dana i po meni je to pravo vrijeme, ne znam dal ti inace zna zakasnit?
    ja sam testove oba puta radila nakon sto mi je kasnila 4,5 dana jer meni inace zna zakasnit dan ili ev. 2 dana..
    razumijem da te strah, ali i da kasnije napravis test ne radi ti neku razliku.. a i ako jesi trudna takvi bolovi su sasvim normalni, ja sam ih imala u prvoj trudnoci i rodila zdravu i pravu curicu. sretno i nadam se plusicu 

• Jana
    02. Listopad 2017. 15:11

I ja sam prošli put prvi test napravila tri dana prije očekivane mjesečnice i bio je pozitivan.. pa sam se nemalo iznenadila kada mi je s tri dana zakašnjena stigla mjesečnica.. Doktor me je samo pitao je li mi i prije  znala koji put zakasniti mjesečnica te mi je na moj potvrdan odogovr održao takvu lekciju da sam posramljeno izašla iz ordinacije (doktor je inače vrhunski i imao je potpuno pravo)..
    Radi se o tome da sam ja dosta teško podnijela biokemijsku trudnoću, psihički mislim.. Jer sam bila uvjerena - to je to -trudna sam i ništa drugo nije postojalo.. A da nisam radila test unaprijed nego da sam sačekala malo bi lijepo bila procurila i ne bi ni znala da sam bila trudna.. shodno tome i šok bi bio minimalan..

• Jana
    02. Listopad 2017. 15:13

On kaže da test ne treba raditi prije nego ti mjesečnica kasni minimalno 5 dana..  a sad budi pametan
    mislim da neću izdržati i da ću ipak napraviti test danas ili sutra.. Ako mi kasni mogu u bilo koje doba dana, je tako?
    Naravno, ako u međuvremenu ne procurim..

• Jana
    02. Listopad 2017. 15:15

Ee i hvala na lijepim željama  Jane_Doe.. Iz tvojh usta u Božje uši, kako bi se reklo :) :)

ikyri
    02. Listopad 2017. 15:24

Jana

Ee i hvala na lijepim željama Jane_Doe.. Iz tvojh usta u Božje uši, kako bi se reklo :) :)

Ma pričekaj još 3 dana i ako ne dođe odi vadit betu. Mislim da ces tako ti bit najmirnija. Taj pritisak kako da ces procurit je normalan. 

Jane_Doe
    02. Listopad 2017. 15:24

Jana mislim da možeš u bilo koje doba dana napravit ako ti kasni, ali ako ti i inace zna zakasnit ja bi na tvom mjestu onda ipak pricekala jos koji dan. ja sam dva testa do sad pozitivna piskila i oba puta je bilo popodne, tako da ako jesi trudna i kasni pokazat ce ti kad god da piskis. ali moj savjet ti je da ako ti inace zna kasnit pricekaj jos da se nebis razocarala ako je nedaj boze negativan 

mamica1985
    02. Listopad 2017. 15:39

Pridružujem se onima koje željno iščekuju NEdolazak vještice ovaj mjesec. Mužek I ja se zaigrali sad za vikend I nadam se da će nam starija curica dobiti bracu ili seku iduće godine. Prvi put išlo isprve, nadam se tako I ovoga puta. Ja sam si zabrijala (a možda I nisam jer smo gađali baš ovulaciju) da imam grčeve I napuhnutost od odnosa, toliko jako si želim drugo dijete, trebalo mi je pune dvije godine da se I gospon odluči na drugo dijete, starija curica već skoro 5 godina ima. Pozdrav svima I nadam se da ću vam za 10ak dana prijaviti pozitivan test na trudnoću I prijaviti se u klub ljetne bebe 2018.- :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.