Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    02. Listopad 2017. 12:49

Jane_Doe

imam i ja pitanje
    dali koja od vas zna dal se brisevi sta placaju ako nemam dopunsko? danas idem radit briseve a dpunsko mi vrijedi tek od preksutra, a bris zdrijela sam platila 50kn. cisto da znam, hvala

To su brisevi poslije kiretaze il si njih vec radila? Zaboravila sam 😔

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ninnach
    02. Listopad 2017. 12:53

Petraaa

Opaaa lijepa beta Ninochka!! Samo polako sad 😉..mi smo 2 puta pokusali nije se uhvatilo i sad ovaj mjesec smo pazili zbog posla pa cemo sad cim M prode opet pokusat uz dodatak tog praha pa sta bude 🤞🤞🤞🤞

Ja sam ti miješala 1 čajnu žličicu s nekim sokom i pila sa začepljenim nosom haha bila mi je baš grozna, i meni i mom mužu. Ali pili smo, svako jutro uz doručak! Još je mm pio cink i c vitamin, već sam pisala o tome i 3.put nam se posrećilo, treća sreća :) Nemoj zaboravit noge držati u zraku nakon akcije jer i to pomaže. Ej, petraa, je li tebi ono bila pozitivna lh trakica neki dan? Sretnooo vam! Uskoro ćeš se i ti seliti na dr temu:)) 

• Marijetaa
    02. Listopad 2017. 13:29

Evo jedan dan kasni da li uvijel u trudnoci mora biti bol kao kad trebate dobiti

ikyri
    02. Listopad 2017. 13:32

Marijetaa

Evo jedan dan kasni da li uvijel u trudnoci mora biti bol kao kad trebate dobiti

Ništa nije uvijek u trudnoci...osim što je beba u trbuhu i što trbuh naraste i mora se rodit  ... ostalo se sve može i ne mora.Napravi test!

Honey
    02. Listopad 2017. 13:34

Opa Ninochka moja, čestitam na lijepoj beti! Ja još čekam nalaz, nadam se da će biti isto dobra. Sad se opusti i uživaj do pregleda :)
    Marijetaa mene ništa nije bolilo, skoro pa nisam imala simptome. Napravi test !!! :)

• Marijetaa
    02. Listopad 2017. 13:42

Sacekat cu jos dva dana jer jutros i sinoc me je bolilo pa prestalo bila sam onaj cefalaksin mozda mi je to moglo malo poremetit???

• Marijetaa
    02. Listopad 2017. 13:44

Pila sam * a i malo sam skepticna da bi bas od jednog odnosa odma ostala trudna

Petraaa
    02. Listopad 2017. 13:52

Ninochka

Petraaa

Opaaa lijepa beta Ninochka!! Samo polako sad 😉..mi smo 2 puta pokusali nije se uhvatilo i sad ovaj mjesec smo pazili zbog posla pa cemo sad cim M prode opet pokusat uz dodatak tog praha pa sta bude 🤞🤞🤞🤞

Ja sam ti miješala 1 čajnu žličicu s nekim sokom i pila sa začepljenim nosom haha bila mi je baš grozna, i meni i mom mužu. Ali pili smo, svako jutro uz doručak! Još je mm pio cink i c vitamin, već sam pisala o tome i 3.put nam se posrećilo, treća sreća :) Nemoj zaboravit noge držati u zraku nakon akcije jer i to pomaže. Ej, petraa, je li tebi ono bila pozitivna lh trakica neki dan? Sretnooo vam! Uskoro ćeš se i ti seliti na dr temu:))

Hvala Ninochka! nama ce ovo sad bit treci put, valjda ce biti treca sreca!!! 😃 je, meni je bila ta druga crta na lh trakici ali iduci dan nista samo kontrolna ali nisam previse tuzna jer je neki poslic iskocio pa taman mi pase da nisam trenutno trudna 😉...sutra mi pocinje M pa cemo krenit s tim prahom, vitamin c pijemo svakako, muz selen i cink i ja pijem evine kapi jos uz macu, noge ce ic u zrak dok mi krv u glavu ne udari pa sta bude, nadam se da ce nas obradovat do Nove godine! 🤗🤗🤗🤗🤗

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2017. 14:38

Joj i ja se nadam da će biti nešto do Nove godine, nikako dočekati...

Jane_Doe
    02. Listopad 2017. 14:46

mina04

Jane_Doe

imam i ja pitanje
    dali koja od vas zna dal se brisevi sta placaju ako nemam dopunsko? danas idem radit briseve a dpunsko mi vrijedi tek od preksutra, a bris zdrijela sam platila 50kn. cisto da znam, hvala

To su brisevi poslije kiretaze il si njih vec radila? Zaboravila sam 😔

to su ti brisevi. nisam ih jos radila tek cu danas. vec mi je muka, samo kad se sjetim da ce mi opet pametovat kako je bespotrebno...a prvu M nakon kiretaze sam dobila 13.9. i bila je jako obilna i bolna i nakon sto je zavrsila meni se stalno javljaju nekakvi menstrualni bolovi, odu pa dodji i  tako stalno.. tako da mislim da ce se na kraju ispostavit neka upala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.