Barbara,
Sto su rekli na konz dns??
Mina,
Duphastone moze sprijeciti O tako da se ne bi smio piti prije O…nego tek nakon. To ti nije poz.lh trakica, mora bas ta testna crta biti iste jacine kao kontrolna. Ili bar mrvicu svijetlija, ali ovo nije jos poz.
Ninochka,
Javiii sutra betu ! Navijam ta dobru brojku !
Nista posebno, klasika. Zvat prvi dan M i vadit krv, muz spermiogram i ako je dobar ja na hsg. Obzirom da sam danas dobila u pon.idem odma vadit krv, on je jucer napravio termin za sebe u sri.i nadam se da ce bit brzo gotov i da cu u ovom ciklusu stic na hsg odmah, a to bi onda bilo krajem tjedna!
Nadam se da cemo onda biti pametniji! Jedva cekam rezultate
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure nista od nase bebe za ovaj ciklus..ne samo da sam odradila test jutros koji je bio negativan..gle cuda😢 nego sam za 5 min dobila M..na 24. Dan..ja se malo brinem za svoju psihu..i koliko to utjece na mene..dođe mi da izbrisem i onu aplikaciju i pobacam trakice..i da uopce ne razmisljam..
Babyloading, žao mi je, ali bar ćemo skupa čekati idući mjesec :)
Meni je isto tako s psihom, samu sebe sam izludila od razmišljanja haha
Babyloading, žao mi je, ali nemoj odustati. Tako sam i ja govorila sebi da mi se neda sve to iako smo tek pravo bili počeli pratiti sve s trakicama i držati noge u zraku i eksperimentirati s svakojakim dodacima. Bit će i tvoj plusić uskoro ovdje na forumu!
U međuvremenu, stigao je moj nalaz bete... Sa početnih 73,6 popeo se na 367! Je li to sad konačno ok?
ajme, od jucer ste 10 stranica uspjele napisati
nisam sve čitala sam uspjela pohvatati da je i Honey piskila + cetitam od srca i zelim ti super urednu trudnocu
babyloading ne znam koliko dugo pokusavate, sori ali tesko mi je sve vas popamtiti. zao mi je sto niste uspjeli ali nemoj odustati. tesko je, ali probaj biti pozitivna i opustena. zelim ti srecu
ninochka to je beta u 2 dana razlike? po meni je to ok.. koliko si tjedana po ZM?
Babyloading,nemoj odustati..bit ce...ceka nas i vas sve mala mrvica da nam uljepsa zivote,doci ce i na tebe red! Svaki mjesec je nova prilika!
Ninochka,po meni je to to!! Jesmo ti rekle da se ne trebas brinuti..a sad nabij nalaz dr na nos!
A dal je beta obavezna za vadit il ne? Meni moja nis nije spominjala a ni ja nisam pitala!
babyloading žao mi je što je došla M, znam da je sad teško ali nađi snage i nemoj odustati nagrada je divna, vjerujem u to.
Nina beta izgleda ok, lijepo se promijenila. Nisam ni ja pohvatala tjedan po ZM . puno je podataka
Babyloading zao mi je zbog negativnog testa. Psiha je gadna stvar, tesko se opustit kad zelis nesto najvise na svijetu. Ja sam odlucila jos mjesec, dva pokusat s trakicama i folikulometrijom, muz ceka nalaze spermiograma, ali nakon toga jednostavno cu prestat sa svime jer kao sto si rekla utjece jako na psihu. Imas kakvu mogucnost da odete negdje na vikend, makar malo prosetat, odmaknut se od svega ili radite? Uzmi si vrijeme za posvetit se sebi na koji dan, vama i ja vjerujem da ces se vratit puna snage i optimizma za nove borbe i da ces nas uskoro razveselit s plusicem
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Babyloading,nemoj odustati..bit ce…ceka nas i vas sve mala mrvica da nam uljepsa zivote,doci ce i na tebe red! Svaki mjesec je nova prilika!
Ninochka,po meni je to to!! Jesmo ti rekle da se ne trebas brinuti..a sad nabij nalaz dr na nos!
A dal je beta obavezna za vadit il ne? Meni moja nis nije spominjala a ni ja nisam pitala!
Meni je ova odmah dala uputnicu za vadit betu, navodno neki daju, neki ne koliko sam čitala po netu. Po meni je to isto valjda ok beta, a vadila sam je ono u utorak zadnji put, znači prošla su 2 i pol dana i skočila je na 367. Baš me zanima šta će mi danas dr reći, baš me zbilja zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji