Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    28. Rujan 2017. 22:01

Honey

Nije kasno za O, al ona inace dode par dana nakon sto si popila zadnji duphaston. Sta ih jos pijes? Jer kao moze biti da pod duphastonom ne dode do O, vec se samo izazove krvarenje. Nisam trosila al imam medicinske sestre u obitelji, ima cura koje znaju vise neka me isprave. Ja to zelim da uspijete nesto uloviti i da listopad bude prepun + kao sto je rujan

Receno mi je da pijem od 11 do 25dc. Al su mi curke tu rekle da je to prerano jedino ako mi je O ranije. Pa sad zadnja dva mj pijem tek od 16dc. Meni su dr rekli da duphaston potice ovulaciju, zato ih i pijem. Zbog cudnog ciklusa i zbog anovulacijskog(ne znam jesam dobro napisala).
    Samo mi jos recite da je u njima problem? Ajme sta cu..😯

All of God’s grace in one tiny face 💟

Danijela0503
    28. Rujan 2017. 22:04

Pozz mame, imam pitanjce...
    Znaci pila sam folnu kiselinu otprilike 8 mjeseci. Svih tih 8 mjeseci mensruacija mi je kasnila od 7-10 dana, ali znaci doslovno svaki mjesec (s time da naglasim da mi je menga uvijek bila redovna i uredna). I onda sam se ponadala da sam trudna no nažalost nisam. Nakon 8 mjeseci neuspjelih pokusaja, odlucila sam baciti folnu kiselinu i ici prirodno, bez nje. Zatim sam iduci mjesec dobila menstruaciju na vrijeme. 
    Citala sam i trazila po forumima i manje-vise svugdje pise da je folna dobra i sve a meni nije valjala.. meni je nekako izazivala neredovne cikluse i odbacivanje oplodnje.,. dali je to moguce ili sam si ja to samo umislila? 

Hvala !

Danijela Kosec

• Elviramagistic
    28. Rujan 2017. 22:13

Mina duphaston moze sprijeciti ovulaciju i zato  se pije iza ovulacije..Mono ce to bolje znati objasniti..ja sam isto pila od 16-25 dc i strahovala dal ce mi upropastiti ovulaciju posto mi je bila tako oko 16-17 dc al eto..prvi mjesec ostala trudna 😀😀 

Honey
    28. Rujan 2017. 22:43

Elvira tocno, ja sam zmixala klomifen i duphaston. Mina dobro si ucinila sto si pomaknula prema kraju ciklusa, znam da je on kao los za O. Tako da sansa stvarno postoji da ti je O bez obzira na duph. 

baarbaraa29
    28. Rujan 2017. 23:11

Wow cure ovaj forum je postao pravo aktivan u svakom smislu  Honey cestitke!!!
    Ja sam neku vecer pojela vise od pola flasice cikle..onako, uz tv hahah, ali krenuo moj spotting tako da nista ni ovaj mj. Danas smo napokon krenuli u obradu i bili na prvim konzultacijama i iako sam bila straaaaaasno nervozna sad vec imam osjecaj kao da od plusa imam vec jednu crticu 
    Nove trudnice nemojte nas zaboravit i javljajte novosti i dalje!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    28. Rujan 2017. 23:15
    Curke jel to to? Pozitivna?
    Curke jel to to? Pozitivna?

• babyloading
    28. Rujan 2017. 23:40

kathryn86

Ajme Honey pa cestitam!! ❤ Nek nam je uredna i skolska!!
    Babyloadingjos tebe cekamoooo…
    Joj sta je plodan ovaj 9.mjesec..😁😁

Ja se sad bojim svoje tuge sutra😯

mono1111
    29. Rujan 2017. 00:06

Barbara,
    Sto su rekli na konz dns??
    Mina,
    Duphastone moze sprijeciti O tako da se ne bi smio piti prije O...nego tek nakon. To ti nije poz.lh trakica, mora bas ta testna crta biti iste jacine kao kontrolna. Ili bar mrvicu svijetlija, ali ovo nije jos poz.
    Ninochka,
    Javiii sutra betu ! Navijam ta dobru brojku !

mina04
    29. Rujan 2017. 00:32

mono1111

Barbara,
    Sto su rekli na konz dns??
    Mina,
    Duphastone moze sprijeciti O tako da se ne bi smio piti prije O…nego tek nakon. To ti nije poz.lh trakica, mora bas ta testna crta biti iste jacine kao kontrolna. Ili bar mrvicu svijetlija, ali ovo nije jos poz.
    Ninochka,
    Javiii sutra betu ! Navijam ta dobru brojku !

Hvala Mono.Nije mi nikad bila ovak tamna..jucer je bila svijetlija. A ja sam mislila da je prosla i danas pocela s duphastonom. Mislis da bi bio problem kad bi stala s njim na dva dana? Da vidim hoce sutra biti tamnija? Sad sam sva luda..

kathryn
    29. Rujan 2017. 06:48

ninochka sretno s betom, bit ce i vise nego dupla, vidjeti ces...
    Babyloading nemoj tako...nije kraj jos,,,cea radit danas test ili ces jos malo pricekati? Drzimo svi fige u svakom slucaju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.