Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    28. Rujan 2017. 19:34

Ma mislim da je doktorica u brzini rekla da nije dovoljno visoka beta te da ne može sigurno reć išta. Rane trudnoće često loše završavaju i to je njima svakodnevnica. Gle bolje da traži betu u petak i da želi sve provjerit ...nego da kaže kako je sve divno i krasno pa ta naruči za 3 tj... i sl. a mogla je to reć.Ja nebi bila ginekolog da se rodim 20x. To je najnezahvalniji posao u struci. 

Ninnach
    28. Rujan 2017. 19:41

ikyri

Ma mislim da je doktorica u brzini rekla da nije dovoljno visoka beta te da ne može sigurno reć išta. Rane trudnoće često loše završavaju i to je njima svakodnevnica. Gle bolje da traži betu u petak i da želi sve provjerit …nego da kaže kako je sve divno i krasno pa ta naruči za 3 tj… i sl. a mogla je to reć.Ja nebi bila ginekolog da se rodim 20x. To je najnezahvalniji posao u struci.

Ma znam ikyri, ali bez obzira što si ona mislila, mogla je to ljudski izgovoriti, a ne onako kao da pričamo o salati na rasprodaji. Ma i inače je sva takva bešćutna, bila je i kad sam samo na preglede dolazila. Ljudi se masovno žale i na nju i njenu bezobraznu sestru. Svakako ću se pokušati prebaciti drugdje. Ionako sam nju izabrala davno kad mi je bilo svejedno, a sad mi više baš i nije svejedno. 

mina04
    28. Rujan 2017. 19:54

Curke, mene danas nesto trbuh ubija i leđa ko da cu procuriti svaki cas. I jajnik me malo probada s vremena na vrijeme. Vec 3 dana neki pritisak. Ne znam sta je..17 dc danas. Mozda O? Nisam opet uspjela pratit s trakicama

All of God’s grace in one tiny face 💟

Honey
    28. Rujan 2017. 20:21

Hvala cure! 😍 Sta reci, Ninochka hvala na inspiraciji i Kathryn hvala na poticaju, hehe ❤❤❤ Ikyri slažem se s tobom, zato ja cekam uopce da se javim gin, znam da je rana T, i to ce mi i on reci. Pa tako Ninochka moja ces ti vidjeti da ce sve biti sutra super i onda lijepo dr u pm! 
    Mina, moze biti ovulacija tako i mene boli inace, znas sta treba sada 

mina04
    28. Rujan 2017. 20:30

Honey

Hvala cure! 😍 Sta reci, Ninochka hvala na inspiraciji i Kathryn hvala na poticaju, hehe ❤❤❤ Ikyri slažem se s tobom, zato ja cekam uopce da se javim gin, znam da je rana T, i to ce mi i on reci. Pa tako Ninochka moja ces ti vidjeti da ce sve biti sutra super i onda lijepo dr u pm!
    Mina, moze biti ovulacija tako i mene boli inace, znas sta treba sada

Da bas me jako bole jajnici..kad sjedam ih posebno osjetim i kad idem na wc. Inace sam na duphastonima. Ne znam jel kasno za O? Sutra stize muz pa se nadam da cemo stici nesto uloviti 😁

Honey
    28. Rujan 2017. 21:51

Nije kasno za O, al ona inace dode par dana nakon sto si popila zadnji duphaston. Sta ih jos pijes? Jer kao moze biti da pod duphastonom ne dode do O, vec se samo izazove krvarenje. Nisam trosila al imam medicinske sestre u obitelji, ima cura koje znaju vise neka me isprave. Ja to zelim da uspijete nesto uloviti i da listopad bude prepun + kao sto je rujan 

mina04
    28. Rujan 2017. 22:01

Honey

Nije kasno za O, al ona inace dode par dana nakon sto si popila zadnji duphaston. Sta ih jos pijes? Jer kao moze biti da pod duphastonom ne dode do O, vec se samo izazove krvarenje. Nisam trosila al imam medicinske sestre u obitelji, ima cura koje znaju vise neka me isprave. Ja to zelim da uspijete nesto uloviti i da listopad bude prepun + kao sto je rujan

Receno mi je da pijem od 11 do 25dc. Al su mi curke tu rekle da je to prerano jedino ako mi je O ranije. Pa sad zadnja dva mj pijem tek od 16dc. Meni su dr rekli da duphaston potice ovulaciju, zato ih i pijem. Zbog cudnog ciklusa i zbog anovulacijskog(ne znam jesam dobro napisala).
    Samo mi jos recite da je u njima problem? Ajme sta cu..😯

Danijela0503
    28. Rujan 2017. 22:04

Pozz mame, imam pitanjce...
    Znaci pila sam folnu kiselinu otprilike 8 mjeseci. Svih tih 8 mjeseci mensruacija mi je kasnila od 7-10 dana, ali znaci doslovno svaki mjesec (s time da naglasim da mi je menga uvijek bila redovna i uredna). I onda sam se ponadala da sam trudna no nažalost nisam. Nakon 8 mjeseci neuspjelih pokusaja, odlucila sam baciti folnu kiselinu i ici prirodno, bez nje. Zatim sam iduci mjesec dobila menstruaciju na vrijeme. 
    Citala sam i trazila po forumima i manje-vise svugdje pise da je folna dobra i sve a meni nije valjala.. meni je nekako izazivala neredovne cikluse i odbacivanje oplodnje.,. dali je to moguce ili sam si ja to samo umislila? 

Hvala !

Danijela Kosec

• Elviramagistic
    28. Rujan 2017. 22:13

Mina duphaston moze sprijeciti ovulaciju i zato  se pije iza ovulacije..Mono ce to bolje znati objasniti..ja sam isto pila od 16-25 dc i strahovala dal ce mi upropastiti ovulaciju posto mi je bila tako oko 16-17 dc al eto..prvi mjesec ostala trudna 😀😀 

Honey
    28. Rujan 2017. 22:43

Elvira tocno, ja sam zmixala klomifen i duphaston. Mina dobro si ucinila sto si pomaknula prema kraju ciklusa, znam da je on kao los za O. Tako da sansa stvarno postoji da ti je O bez obzira na duph. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani