Bok cure.. Hvaala vam mono i kathryn... evo ja na kratko bila otišla s posla, labos mi je tu blizu, pa sam izvadila krv,kad mi pošalju rezultat, javim vam. Nadam se najboljem. Babyloading, jesi radila test?
Bok cure.. Hvaala vam mono i kathryn… evo ja na kratko bila otišla s posla, labos mi je tu blizu, pa sam izvadila krv,kad mi pošalju rezultat, javim vam. Nadam se najboljem. Babyloading, jesi radila test?
Javi! Sretno!
Honey čestitam!!!!! :))))))))))))
Bella, meni je isto to prečudno što ti je rekao ginekolog jer meni je moj s druge strane rekao da je sve češće od svaka 4 dana previše! A i također ne znam koji to muškarac može toliko puta za redom, posebno u ovim godinama hahaha
Mina04 drago mi je da me netko razumije :/
Ninochka jesi se raspitala jel se možeš prebaciti kod drugog ginekologa? Cure, netko mi je bio rekao da ako se prebaciš kod drugog doktora, da ti on prvih 2 mjeseca ne smije pisati bolovanje. Jel netko zna je li to istina? Nema mi to baš smisla...
Honey čestitke od srca :) :)
Babyloading jesi li napravila test?
Meni bi sutra vještica trebala stići, sve nakako mislim da ovaj mjesec ništa od +.. imamo osjećaj kao da ću svaki čas procuriti.. Boli me lijevi jajnik za poluditi..
Ninochka jesi se raspitala jel se možeš prebaciti kod drugog ginekologa? Cure, netko mi je bio rekao da ako se prebaciš kod drugog doktora, da ti on prvih 2 mjeseca ne smije pisati bolovanje. Jel netko zna je li to istina? Nema mi to baš smisla…
Pa, mislim, mogu se valjda prebaciti?Koliko ja znam, jednom godišnje možeš mijenjati doktora preko hzzo.Našla sam jednog ginekologa, sad baš zovem ali nitko mi se ne javlja. Planiram poslije posla skoknuti do njega pa vidjeti možda danas radi popodne pa da pitam da li prima nove pacijente. Nisam čula to da ti ne smije pisati bolovanje 2 mj?? Ako mi se posreći i taj dr bude danas radio, baš ću pitati jel to za bolovanje istina. Pa ti javim:)
Super, javi svakako! :)
Još jedno pitanje :D
Jeste vi potpuno prestale piti alkohol i kavu dok pokušavate zatrudniti? Nije da sam neki veliki kavopija ni alkoholičar, ali recimo da popijem kavu 2 puta tjedno, a vikendom vino ili pivo. Čitala sam da bi trebalo potpuno izbaciti pa ne znam je li to istina.
Jeste vi potpuno prestale piti alkohol i kavu dok pokušavate zatrudniti? Nije da sam neki veliki kavopija ni alkoholičar, ali recimo da popijem kavu 2 puta tjedno, a vikendom vino ili pivo. Čitala sam da bi trebalo potpuno izbaciti pa ne znam je li to istina.
Kavu nisam izbacila, alkohol ne pijem osim nekih prigoda, ali sam zato sa druge strane pušač.
Ništa ne izbacujem još neko vrijeme, ali budem sigurno ako ne bude uspješno još koji ciklus, sigurno ne može odmoć a ako može pomoć super.
Pomičem vješticu na 05.10. nisam dobro izračunala drugi dio ciklusa nekidan ali on je uvijek isti kod mene, tako da je očekujem dva dana kasnije nego što sam bila prijavila :)
Koliko ja znam alkohol smanjuje plodnost. Treba ga se bar izbjegavat tokom ovulacije. Muškima jako naruši spermiogram a ako ošteti i najmanje plod...dođe do biokemijske trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji