Honey,
Wauuuuuu !!!!!! Pa cestitkeee ! Ovo se stvarno zaredalo !!!!!!!!! Zelim ti prije svega urednu i skolsku T, i zdravuuu bebuuu !
Bella,
Moram napomenuti da ovo sto ti je rekao gin.ne bi rekla da je tocno nikako !!! I puno gin.ce opovrgnuti tu tezu...zato jer precestom ejakulacijom spermiji gube na kvaliteti, nisu ni zreli oploditi j.s.zato predlazu odnose imati svakih dva dana, ne svaki dan, a kamoli par puta dnevno ! I veca je sansa oplodnje kada zena odnos ima prije O, kako bi spermiji doplivali do cilja i cekali cim folikul pukne, i napali j.s.
J.s.kad izadje iz folikula je oplodiva svega 12 do 24 h najvisee, i to je max, najcesce ona vec ako se ne oplodi nakon 12 h propada...a treba uzeti u obzir da i spermijima treba da doplivaju do cilja...najcesce njima ne treba dugo, ali po ovome sto tvoj gin.kaze sve mi se cini krivo...
Hvala draga Mono! Nadam se da ce sve biti ok, u pon cu zvati gin za neki termin, prije vidim nema smisla.
Bella ovo kaj je tebi tvoj gin reko ne mogu vjerovat, pa to se on zajebava?! Hahaha .. Tko moze tri puta zaredom svrsit u sat i pol? Uostalom, apsolutno se slazem s Mono, svi kazu da je svaka dva dobitno!
Opa kako ste aktivne!! Dok ja sve procitala i pohvatala prodje vrijeme. Neka, neka, samo da se u tom tonu nastavi
Honey cestitam i zelim ti skolsku trudnocu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ne znam jel i drugi imaju ovaj problem, ali ja evo ne mogu nikako iz glave izbaciti pomisao da nikada neću ostati trudna. Kad smo radili nalaze, na svakom sam skoro očekivala neki problem iako je na kraju sve bilo ok, ali svejedno imam taj osjećaj. Uopće to ne mogu zamisliti.
Upravo to, mislila sam da sam jedina. A kad nekom kazem odmah pocne se "derati" na mene onda mi jos gore 😐
All of God’s grace in one tiny face 💟
Skoro zaboravila, Mono vjerujem da se ne mozes opustit i da puses i na hladno, ali kroz par mjeseci u narucju ces drzat preslatku malu curicu koja ce ti zaljecit sve rane i losa sjecanja.
Bella tvoj gin je stvarno lud, ja neznam kako neki dobiju ljecnicku licencu. Svasta
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Honey, nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe, nemaš pojmaaaaaasretnoooo
Honey cestitaaaaam!! Ajme curke moje sta je ovo!! Ja sam presretna s toliko plusica..nadam se da ce ih i u 10 mj biti jos i vise 😊😊😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure drage, sad citam unatrag postove i ne vjerujem!!! Čestitam vam svima koliko god vas ima s plusicima!!Ninochka primjetila sam da si ti piskila na lh trakicu, ja sam ovaj mjesec morala pauzirat s pravljenjem bebe zbog posla ali nije da smo pazili bas..nije mi dao vrag mira pa reko kad ih vec imam na bacanje idem i ja pisnit na jednu..kad ono testna se pojavila, inace meni se testna pojavi samo 3 dana u mjesecu i ta tri dana postepeno tamni do najtamnije i poslije a i prije ne bude nista…malo je reci da sam zbunjena..M trebam dobiti za 4 dana a sutra sam narucena kod gin da mi da uputnicu za hormone vaditi i muzu za spermiogram…samo se bojim da ta trakica ne ocitava neki problem s hormonima, malo je reci da sam zbunjena 😣 evo i slika
Petraaa, točno tako je bilo i kod mene,par dana prije očekivane M, testna crtica se pojavila, a inače mi se jedva bila pojavila prije O. I to nekih 3 dana. Ni prije ni poslije ništa. E, sad, ne želim nikome davati lažne nade i po lh trakici se ne utvrđuje trudnoća ali kod mene je bilo tako kao i kod tebe. Sretnoooo!
Ajme Honey pa cestitam!! ❤ Nek nam je uredna i skolska!!
Babyloading jos tebe cekamoooo...
Joj sta je plodan ovaj 9.mjesec..😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji