Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    28. Rujan 2017. 18:39

Ja sam imala još jedan test pa sam ga danas ponovila, crtica je bila nešto tamnija... Pomislila sam, ako bude tamnija, možda je moj beta hcg porastao, tako sam tužna ova dva dana da vam to ne mogu opisati. Znam da ne mogu na ništa utjecati i da će biti onako kao što mora biti. Dobro je mono napisala. Uglavnom, eto sutra ću valjda saznati. U međuvremenu sam na netu pronašla dr Daniel Šeba u dz švarcova, maksimir da je kao neki ok ginekolog. Nadam se da prima pacijente. Sutra ću zvati da vidim, ne može biti gori od ove moje. 

bella1234
    28. Rujan 2017. 18:53

Ma moj ginekolog daje sebi za pravo svasta reci i  prokomentirati....na zadnjem pregledu me pita da koliko ja želim djece, reko za sad bi bila sretna da mogu imat makar jedno na što mi on mogla bi ti barem troje....pa čovječe ja se mučim za jedno a ti me sad doslovno zaj*.....al eto nakon godinu dana sam probala i to sto mi je rekao( ne mozes vjerovat MM je uspio tri puta)....sad da mi netko kaze da probam na trepavicama probala bi😂... al inace prakticiramo to svako drugi dan....za sad nije upalilo nista od navedenog

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

• Elviramagistic
    28. Rujan 2017. 19:14

Honey cestitam 😁😁😁zelim ti skolsku trudnocu..
    Ninochka opusti se..ako je tamnija crtica znaci da je beta u porastu..sve ce biti super..vidjet ces sutra ujutro..naravno odmah javi ali vidjet ces da ce se i vise nego poduplati..i promjeni ginicku a sutra kad ce beta biti dupla joj nabij to u usta..tako..neki put ne mogu vjerovati sta si neki doktori dopustaju a mi ih placamo

Ninnach
    28. Rujan 2017. 19:21

Elviramagistic

Honey cestitam 😁😁😁zelim ti skolsku trudnocu..
    Ninochka opusti se..ako je tamnija crtica znaci da je beta u porastu..sve ce biti super..vidjet ces sutra ujutro..naravno odmah javi ali vidjet ces da ce se i vise nego poduplati..i promjeni ginicku a sutra kad ce beta biti dupla joj nabij to u usta..tako..neki put ne mogu vjerovati sta si neki doktori dopustaju a mi ih placamo

Ma samo da se podupla... Onda ću joj sa zadovoljstvom reći točno šta mislim o njoj i njenom ophođenju s pacijentima! Sutra sam se morala zamijeniti za smjenu na poslu pa idem vadit betu tek u 14h,čim saznam javim vam kakav je nalaz. Stvarno se jako bojim, pogotovo kad se sjetim reakcije te doktorice na prvi nalaz. Ali me zato veseli novi plusić naše drage Honey, čestitam još jednom:) 

ikyri
    28. Rujan 2017. 19:34

Ma mislim da je doktorica u brzini rekla da nije dovoljno visoka beta te da ne može sigurno reć išta. Rane trudnoće često loše završavaju i to je njima svakodnevnica. Gle bolje da traži betu u petak i da želi sve provjerit ...nego da kaže kako je sve divno i krasno pa ta naruči za 3 tj... i sl. a mogla je to reć.Ja nebi bila ginekolog da se rodim 20x. To je najnezahvalniji posao u struci. 

Ninnach
    28. Rujan 2017. 19:41

ikyri

Ma mislim da je doktorica u brzini rekla da nije dovoljno visoka beta te da ne može sigurno reć išta. Rane trudnoće često loše završavaju i to je njima svakodnevnica. Gle bolje da traži betu u petak i da želi sve provjerit …nego da kaže kako je sve divno i krasno pa ta naruči za 3 tj… i sl. a mogla je to reć.Ja nebi bila ginekolog da se rodim 20x. To je najnezahvalniji posao u struci.

Ma znam ikyri, ali bez obzira što si ona mislila, mogla je to ljudski izgovoriti, a ne onako kao da pričamo o salati na rasprodaji. Ma i inače je sva takva bešćutna, bila je i kad sam samo na preglede dolazila. Ljudi se masovno žale i na nju i njenu bezobraznu sestru. Svakako ću se pokušati prebaciti drugdje. Ionako sam nju izabrala davno kad mi je bilo svejedno, a sad mi više baš i nije svejedno. 

mina04
    28. Rujan 2017. 19:54

Curke, mene danas nesto trbuh ubija i leđa ko da cu procuriti svaki cas. I jajnik me malo probada s vremena na vrijeme. Vec 3 dana neki pritisak. Ne znam sta je..17 dc danas. Mozda O? Nisam opet uspjela pratit s trakicama

All of God’s grace in one tiny face 💟

Honey
    28. Rujan 2017. 20:21

Hvala cure! 😍 Sta reci, Ninochka hvala na inspiraciji i Kathryn hvala na poticaju, hehe ❤❤❤ Ikyri slažem se s tobom, zato ja cekam uopce da se javim gin, znam da je rana T, i to ce mi i on reci. Pa tako Ninochka moja ces ti vidjeti da ce sve biti sutra super i onda lijepo dr u pm! 
    Mina, moze biti ovulacija tako i mene boli inace, znas sta treba sada 

mina04
    28. Rujan 2017. 20:30

Honey

Hvala cure! 😍 Sta reci, Ninochka hvala na inspiraciji i Kathryn hvala na poticaju, hehe ❤❤❤ Ikyri slažem se s tobom, zato ja cekam uopce da se javim gin, znam da je rana T, i to ce mi i on reci. Pa tako Ninochka moja ces ti vidjeti da ce sve biti sutra super i onda lijepo dr u pm!
    Mina, moze biti ovulacija tako i mene boli inace, znas sta treba sada

Da bas me jako bole jajnici..kad sjedam ih posebno osjetim i kad idem na wc. Inace sam na duphastonima. Ne znam jel kasno za O? Sutra stize muz pa se nadam da cemo stici nesto uloviti 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

Honey
    28. Rujan 2017. 21:51

Nije kasno za O, al ona inace dode par dana nakon sto si popila zadnji duphaston. Sta ih jos pijes? Jer kao moze biti da pod duphastonom ne dode do O, vec se samo izazove krvarenje. Nisam trosila al imam medicinske sestre u obitelji, ima cura koje znaju vise neka me isprave. Ja to zelim da uspijete nesto uloviti i da listopad bude prepun + kao sto je rujan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.