Ne znam jel i drugi imaju ovaj problem, ali ja evo ne mogu nikako iz glave izbaciti pomisao da nikada neću ostati trudna. Kad smo radili nalaze, na svakom sam skoro očekivala neki problem iako je na kraju sve bilo ok, ali svejedno imam taj osjećaj. Uopće to ne mogu zamisliti.
Upravo to, mislila sam da sam jedina. A kad nekom kazem odmah pocne se "derati" na mene onda mi jos gore 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟
Skoro zaboravila, Mono vjerujem da se ne mozes opustit i da puses i na hladno, ali kroz par mjeseci u narucju ces drzat preslatku malu curicu koja ce ti zaljecit sve rane i losa sjecanja.
Bella tvoj gin je stvarno lud, ja neznam kako neki dobiju ljecnicku licencu. Svasta
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Honey, nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe, nemaš pojmaaaaaasretnoooo
Honey cestitaaaaam!! Ajme curke moje sta je ovo!! Ja sam presretna s toliko plusica..nadam se da ce ih i u 10 mj biti jos i vise 😊😊😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure drage, sad citam unatrag postove i ne vjerujem!!! Čestitam vam svima koliko god vas ima s plusicima!!Ninochka primjetila sam da si ti piskila na lh trakicu, ja sam ovaj mjesec morala pauzirat s pravljenjem bebe zbog posla ali nije da smo pazili bas..nije mi dao vrag mira pa reko kad ih vec imam na bacanje idem i ja pisnit na jednu..kad ono testna se pojavila, inace meni se testna pojavi samo 3 dana u mjesecu i ta tri dana postepeno tamni do najtamnije i poslije a i prije ne bude nista…malo je reci da sam zbunjena..M trebam dobiti za 4 dana a sutra sam narucena kod gin da mi da uputnicu za hormone vaditi i muzu za spermiogram…samo se bojim da ta trakica ne ocitava neki problem s hormonima, malo je reci da sam zbunjena 😣 evo i slika
Petraaa, točno tako je bilo i kod mene,par dana prije očekivane M, testna crtica se pojavila, a inače mi se jedva bila pojavila prije O. I to nekih 3 dana. Ni prije ni poslije ništa. E, sad, ne želim nikome davati lažne nade i po lh trakici se ne utvrđuje trudnoća ali kod mene je bilo tako kao i kod tebe. Sretnoooo!
Ajme Honey pa cestitam!! ❤ Nek nam je uredna i skolska!!
Babyloading jos tebe cekamoooo...
Joj sta je plodan ovaj 9.mjesec..😁😁

Ja sam imala još jedan test pa sam ga danas ponovila, crtica je bila nešto tamnija... Pomislila sam, ako bude tamnija, možda je moj beta hcg porastao, tako sam tužna ova dva dana da vam to ne mogu opisati. Znam da ne mogu na ništa utjecati i da će biti onako kao što mora biti. Dobro je mono napisala. Uglavnom, eto sutra ću valjda saznati. U međuvremenu sam na netu pronašla dr Daniel Šeba u dz švarcova, maksimir da je kao neki ok ginekolog. Nadam se da prima pacijente. Sutra ću zvati da vidim, ne može biti gori od ove moje.
Ma moj ginekolog daje sebi za pravo svasta reci i prokomentirati....na zadnjem pregledu me pita da koliko ja želim djece, reko za sad bi bila sretna da mogu imat makar jedno na što mi on mogla bi ti barem troje....pa čovječe ja se mučim za jedno a ti me sad doslovno zaj*.....al eto nakon godinu dana sam probala i to sto mi je rekao( ne mozes vjerovat MM je uspio tri puta)....sad da mi netko kaze da probam na trepavicama probala bi😂... al inace prakticiramo to svako drugi dan....za sad nije upalilo nista od navedenog
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Honey cestitam 😁😁😁zelim ti skolsku trudnocu..
Ninochka opusti se..ako je tamnija crtica znaci da je beta u porastu..sve ce biti super..vidjet ces sutra ujutro..naravno odmah javi ali vidjet ces da ce se i vise nego poduplati..i promjeni ginicku a sutra kad ce beta biti dupla joj nabij to u usta..tako..neki put ne mogu vjerovati sta si neki doktori dopustaju a mi ih placamo

Honey cestitam 😁😁😁zelim ti skolsku trudnocu..
Ninochka opusti se..ako je tamnija crtica znaci da je beta u porastu..sve ce biti super..vidjet ces sutra ujutro..naravno odmah javi ali vidjet ces da ce se i vise nego poduplati..i promjeni ginicku a sutra kad ce beta biti dupla joj nabij to u usta..tako..neki put ne mogu vjerovati sta si neki doktori dopustaju a mi ih placamo
Ma samo da se podupla... Onda ću joj sa zadovoljstvom reći točno šta mislim o njoj i njenom ophođenju s pacijentima! Sutra sam se morala zamijeniti za smjenu na poslu pa idem vadit betu tek u 14h,čim saznam javim vam kakav je nalaz. Stvarno se jako bojim, pogotovo kad se sjetim reakcije te doktorice na prvi nalaz. Ali me zato veseli novi plusić naše drage Honey, čestitam još jednom:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji