Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    30. Rujan 2017. 10:01

Nazalost ovdje je prvi pregled od 8 do 10 tedna. Eto tako je. Mene idalje zna zignut jajnik, malo nista strasno. Cice su tvrde i osjetljive ali podnosljivo. Samo ne znam sta mi je sad s napuhanosti. Znaci napuhana kao 6.mjesec hahahaha 

panda102
    30. Rujan 2017. 10:04

Honey
    30. Rujan 2017. 12:32

Ja se nadam da cu brze dobit termin, tko ce toliko cekati! Meni sve nestalo samo glava danas. Stigla beta, 130.8, to bi trebalo bit dobro za 4tt i 15dpO? Panda selimo se na novu temu? Trudilicama sretno i da se sto prije pridruze 

• Marijetaa
    30. Rujan 2017. 14:59

Koliko je moguce da sam trudb imala sam samo dva spolna odnosta u jednom dana ali u plodnom danu 

Ninnach
    30. Rujan 2017. 17:02

Honey

Ja se nadam da cu brze dobit termin, tko ce toliko cekati! Meni sve nestalo samo glava danas. Stigla beta, 130.8, to bi trebalo bit dobro za 4tt i 15dpO? Pandaselimo se na novu temu? Trudilicama sretno i da se sto prije pridruze

Da, to je dobra beta. Glava je i mene znala zabolit na trenutke. Sada više ne. Ja sam privatno dobila termin za 11.10. Kod ove socijalne neznam šta slijedi dalje... Zasad sam još na vađenju te bete. Jel tebi dr rekla da ćeš morati ponavljati betu? 

Ninnach
    30. Rujan 2017. 17:08

panda102

Kao prvo Honey cestitam i zelim ti sve najbolje. Babyloading mnogo mi je zao ali eto ne mozemo uticati na to. I ja sam se dugo pitala pa sto nece i nece. I kad skontam taj jedan jedini odnos sam imala noge uz zid dignute i imali smo odnos tik pred ovulacijom. Zelim vam mnogo uspjeha u oktobru.
    Moja Nina hahahah pa zeno nemoj se brinutiiiii!!!! Ja pojma nemam sta se desava u meni kakve bete ovo ono hahahah razmisljala sam i ja da odem izvadit betu u srijedu ali nema uopce u gradu u kojem radim laboratorij a ne bih mogla bas da izostajem s posla citav dan. I onda me je neko na forumu pohvalio kako sam smirena i stalozena a ja kupila jos jesan test za trudnocu i uradila hahahahahah toliko o smirenosti.
    Znaci 2.11.moj pregled prvi u 10.tednu. Pa ima da izadjem iz koze do tad….nisam vas zaboravila tu sam hhahah jos uvijek trudna.

Uh, stvarno se dugo čeka na pregled kod tebe... Ja se naručila privatno i dala mi je termin već 11.10.! Vidiš ti koliko puta ja vadim krv, a ti još ništa. U pon se opet nadam da će beta biti puuuno veća i da me više neće slati da je ponavljam. 

Honey
    30. Rujan 2017. 17:31

Ninochka ja ti jos nisam ni isla gin. Otisla danas u Synlab a otici cu ponovit mozda pon/uto. Mi smo ti preselile sve na temu Proljetne bebe pa dodi nam i ti. Bas sam postavila tamo pitanje jel tko planira i privatno pratit T jer me moj muz nagovara da idem privat. 

Honey
    30. Rujan 2017. 17:33

Marijetaa tad se najcesce i zatrudni, tako da - da naravno da je moguce da ostanes trudna. Kad ocekujes M? 

Tajchi2
    30. Rujan 2017. 19:39

Ima li jos ko sa mnom u iscekivanju M sljedeci tjedan. Ima li kakvih simptoma
    Moj dan za nedobit je 5.10. Navecer kad legnem zna me dole boljeti i zatezati a od danas i cicke bole . bole i u PMS-u ali nekako sad jace malo nego inace moram i u kuci nosit grudnjak jer me bas bole bez njega. Sa grudnjakom ih bas i ne osjecam nesto mozda na dodir ali bez grudnjaka nemogu ih ni taknuti sa strane od pazuha bas bole. 
    Ne sjecam se bas da su bile ikad ovakve u PMS-u

mina04
    30. Rujan 2017. 21:50

Tajchi2

Ima li jos ko sa mnom u iscekivanju M sljedeci tjedan. Ima li kakvih simptoma
    Moj dan za nedobit je 5.10. Navecer kad legnem zna me dole boljeti i zatezati a od danas i cicke bole . bole i u PMS-u ali nekako sad jace malo nego inace moram i u kuci nosit grudnjak jer me bas bole bez njega. Sa grudnjakom ih bas i ne osjecam nesto mozda na dodir ali bez grudnjaka nemogu ih ni taknuti sa strane od pazuha bas bole.
    Ne sjecam se bas da su bile ikad ovakve u PMS-u

Ja je ne ocekujem 9.10. ja samo stalno osjecam neku mucninu i napuhana sam non stop. Naravno ne pripisujem to nekim simptomima. A grudi me bole za poludit. Bas kako si opisala. Sam meni je to vjerojatno do duphastona..jer mi je jos jakoo rano za bilo koji simptom. Al luda zenska glava pa drzi nadu 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.