Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyloading
    29. Rujan 2017. 13:47

lotus

Babyloadingzao mi je zbog negativnog testa. Psiha je gadna stvar, tesko se opustit kad zelis nesto najvise na svijetu. Ja sam odlucila jos mjesec, dva pokusat s trakicama i folikulometrijom, muz ceka nalaze spermiograma, ali nakon toga jednostavno cu prestat sa svime jer kao sto si rekla utjece jako na psihu. Imas kakvu mogucnost da odete negdje na vikend, makar malo prosetat, odmaknut se od svega ili radite? Uzmi si vrijeme za posvetit se sebi na koji dan, vama i ja vjerujem da ces se vratit puna snage i optimizma za nove borbe i da ces nas uskoro razveselit s plusicem

Nazalost M ne moze jer sad bas puno radi. Ali hvala ti zaista na divnim rijecima i podrsci..izdrzat cemo mi to!

Ana_Marija_2019
    29. Rujan 2017. 14:10

Babyloading, ja te razumijem, i nama je tako... Išli smo mi i na put i godišnji i radimo pa ni to nije previše pomoglo.
    Lotus, koja je dijagnoza na spermiogramu?

Honey
    29. Rujan 2017. 14:12

Jessy ja nisam ništa izbacila, kavu svaki dan do dvije šalice, alkohol dosta često (mislim ne samo vikend, nisam alkoholičar haha), a nekad sam znala u društvu i zapalit a nisam pušač! Naravno da je bolje sve izbacit, ali ja bi tek kad nebi ništa uspjelo. Sad kad sam T smanjujem kavu na 1 šalicu (makar ju danas nisam ni popila) a alkohol i ostalo ne dolazi u obzir naravno.
    Babyloading žao mi je zbog M, ali idemo dalje! Nema odustajanja! Znam da je teško ali stvarno mislim da se treba pokušati i opustiti, pa dok radiš na svemu (trakice, maca prah-počni odmah!!!, i noge u zrak itd) nađi načina i vremena da se opustite, ja sam se uspjela nekako ovaj ciklus i evo +!
    Ninochka, eto svi smo ti rekli da "jesmo ti rekli"  Drago mi je da je beta uredna draga, sad uživaj u posljedicama njenog rasta, haha. Imaš kakve simptome?
    Lotus, žao mi je zbog lošeg spermiograma ali sad bar znate gdje se fokusirati. Nema odustajanja, sama si napisala u svom potpisu!!! Ja vjerujem obzirom kolika vam je želja da ćeš naći snage za dalje i da će uskoro i plusić! Šaljem ti puno pozitive i sretno dalje!  
    Barbara hvala ti, dobar stav tako i treba! Sretno i tebi dalje!!!

Ana_Marija_2019
    29. Rujan 2017. 14:15

Meni je ovo prvi mjesec s nogama u zraku hahaha

Honey
    29. Rujan 2017. 14:27

Želim ti da ti bude i zadnji Jessy
    Ninochka, ja mislim da smo ti i ja isto T. Po onome kako se računa po zadnjoj M ti si 4tj+6d a ja sam ravno 4tj., no kako je tebi kasnila O mislim da smo u isto vrijeme ostale trudne hehe :)

Ninnach
    29. Rujan 2017. 14:45

Honey

Želim ti da ti bude i zadnji JessyNinochka, ja mislim da smo ti i ja isto T. Po onome kako se računa po zadnjoj M ti si 4tj+6d a ja sam ravno 4tj., no kako je tebi kasnila O mislim da smo u isto vrijeme ostale trudne hehe :)

Hehe pa da, po toj računici jesmo! 

Ana_Marija_2019
    29. Rujan 2017. 14:47

Honey

Želim ti da ti bude i zadnji Jessy

Da bar bude zadnji :/

Ninnach
    29. Rujan 2017. 14:47

Honey

Jessy ja nisam ništa izbacila, kavu svaki dan do dvije šalice, alkohol dosta često (mislim ne samo vikend, nisam alkoholičar haha), a nekad sam znala u društvu i zapalit a nisam pušač! Naravno da je bolje sve izbacit, ali ja bi tek kad nebi ništa uspjelo. Sad kad sam T smanjujem kavu na 1 šalicu (makar ju danas nisam ni popila) a alkohol i ostalo ne dolazi u obzir naravno.
    Babyloading žao mi je zbog M, ali idemo dalje! Nema odustajanja! Znam da je teško ali stvarno mislim da se treba pokušati i opustiti, pa dok radiš na svemu (trakice, maca prah-počni odmah!!!, i noge u zrak itd) nađi načina i vremena da se opustite, ja sam se uspjela nekako ovaj ciklus i evo +!
    Ninochka, eto svi smo ti rekli da "jesmo ti rekli" Drago mi je da je beta uredna draga, sad uživaj u posljedicama njenog rasta, haha. Imaš kakve simptome?
    Lotus, žao mi je zbog lošeg spermiograma ali sad bar znategdje se fokusirati. Nema odustajanja, sama si napisala u svom potpisu!!! Ja vjerujem obzirom kolika vam je želja da ćeš naći snage za dalje i da će uskoro i plusić! Šaljem ti puno pozitive i sretno dalje!
    Barbara hvala ti, dobar stav tako i treba! Sretno i tebi dalje!!!

Evo da ti kažem da mi je zadnjih dana malo mučno, ali ne povraćam zasad. I zna me glava zabolit, pa onda trbuh i jajnici, leđa su nešto popustila i grudi su mi baš osjetljive. 

Ninnach
    29. Rujan 2017. 14:50

Nego, da vam kažem kako je bilo kod doktorice... Opet sam ušla i izašla u roku od minute. Ovaj put je rekla da su vijesti dobre, da se beta lijepo poduplala ali kako je rana trudnoća da nek OPET u ponedjeljak vadim betu... Već kad dođem u labos ne moram ni reći po šta sam došla, poznaju me hehe Ah, dobro, šta je tu je, izvadit ću opet pa ćemo vidjeti. Malo mi je lakše ipak nakon današnjeg nalaza. 

mina04
    29. Rujan 2017. 14:52

mono1111

Mina,
    Nemoj ukidati Duphastone nikako sad. Pij u kontinuitetu.
    Ninocka,
    Odlicna ti je betaaaa !.odlicnaaaaaaaaaaa!!!!
    Babyloading
    Zao mi je radi M.
    Cureeee, sretnooo

Hvala Mono 😙😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.