Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    29. Rujan 2017. 11:59

Ninochka beta ti je narasla kako i treba za 2 i pol dana. mislim da se nemas potrebe brinuti. bit ce sve ok 

Ninnach
    29. Rujan 2017. 12:03

Tajchi2

babyloading žao mi je što je došla M, znam da je sad teško ali nađi snage i nemoj odustati nagrada je divna, vjerujem u to.

Nina beta izgleda ok, lijepo se promijenila. Nisam ni ja pohvatala tjedan po ZM . puno je podataka

Jane_Doe

ajme, od jucer ste 10 stranica uspjele napisati
    nisam sve čitala sam uspjela pohvatati da je i Honey piskila +cetitam od srca i zelim ti super urednu trudnocubabyloadingne znam koliko dugo pokusavate, sori ali tesko mi je sve vas popamtiti. zao mi je sto niste uspjeli ali nemoj odustati. tesko je, ali probaj biti pozitivna i opustena. zelim ti srecuninochka to je beta u 2 dana razlike? po meni je to ok.. koliko si tjedana po ZM?

Zadnja M je bila 26.8.,ali je O kasnila oko 5,6 dana pa se sve pomaknulo za tjedan dana, zato neznam točno datum kad je bila O, ni implantacija, iako sam imala vrlo oskudni smeđkasti iscjedak 22.8., možda je to od implantacije bilo, stvarno neznam. Sve u svemu ja mislim da sam sad ne 5tj.,nego 4tj.čak i po iznosu bete,  koja je od 5-426 za 4.tj trudnoće, se uklapa moj izračun da sam 4 tj sad trudna. 

mono1111
    29. Rujan 2017. 12:04

Mina,
    Nemoj ukidati Duphastone nikako sad. Pij u kontinuitetu.
    Ninocka,
    Odlicna ti je betaaaa !.odlicnaaaaaaaaaaa!!!!
    Babyloading 
    Zao mi je radi M.
    Cureeee, sretnooo

Ninnach
    29. Rujan 2017. 12:08

Čovjek si misli da kad ugleda plus da je to to, ali zapravo tek onda počinje borba, pogotovo za sve nas paničarke, pod ovim prvenstveno mislim na sebe. Hvala vam cure na podršci, stvarno bez vas neznam kako bih izdržala sav taj pritisak iščekujući betu. Pusa svima:) 

Ninnach
    29. Rujan 2017. 12:09

mono1111

Mina,
    Nemoj ukidati Duphastone nikako sad. Pij u kontinuitetu.
    Ninocka,
    Odlicna ti je betaaaa !.odlicnaaaaaaaaaaa!!!!
    Babyloading
    Zao mi je radi M.
    Cureeee, sretnooo

Hvala ti mono, sad se mogu malo opustiti.. 

Tinchy_07
    29. Rujan 2017. 12:21

Muzev spermiogram je los. Morf.pravilno on ima 0 ref. Vrijednostt >4%, nepokretni 92 ref. Vrijednost ne pise nista, progresivno pokretni 5 ref. Vrijednost >32%, pokretljivost 8 >40%, ukupan broj 91,32ref. Vrijednost  >39 milijuna, morf pravilni 0

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Lunaa
    29. Rujan 2017. 12:33

Ninochka evo vidiš da je sve ok. Nema panike :) . Lotus žao mi je draga, ne kužim se u te vrijednosti ako neko zna neka pobliže objasni. Sad s tim nalazom tek idete da vam doktor objasni kako dalje ili ? Dobra je vijest ta da se sve to da poboljšat raznim prirodnim sredstvima, a i čut ćeš što će još i dok. imati za reć. Šaljem zagrljaj  

suza4
    29. Rujan 2017. 12:51

Ninochka

kathryn86

Babyloading,nemoj odustati..bit ce…ceka nas i vas sve mala mrvica da nam uljepsa zivote,doci ce i na tebe red! Svaki mjesec je nova prilika!
    Ninochka,po meni je to to!! Jesmo ti rekle da se ne trebas brinuti..a sad nabij nalaz dr na nos!
    A dal je beta obavezna za vadit il ne? Meni moja nis nije spominjala a ni ja nisam pitala!

Meni je ova odmah dala uputnicu za vadit betu, navodno neki daju, neki ne koliko sam čitala po netu. Po meni je to isto valjda ok beta, a vadila sam je ono u utorak zadnji put, znači prošla su 2 i pol dana i skočila je na 367. Baš me zanima šta će mi danas dr reći, baš me zbilja zanima.

Ninocha to je ok,rekla sam ti..bez veze si brinula.
    SRETNO DALJE! :-)

• Elviramagistic
    29. Rujan 2017. 13:20

Nina beta je supeeeer..rekla sam ti da ce tako i biti  😙😙😙😙

• babyloading
    29. Rujan 2017. 13:43

Jao cure stvarno ste divneee..zaista..samu sebe cu izluditi..jutros sam sve htjela pobacati..ali sad nakon vasih recenica prave podrske..a pritom mislim da me stvarno razumijete..stvarno se osjecam bolje...
    O muko moja..nista idemo dalje! Ne odustajem..krecem sa maca prahom i nogicama u zrak...kad to bude bilo moguce naravno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.