Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marinaaaa
    28. Rujan 2017. 16:16

Zene moje da vas pitam jel vam se desilo da niste imale bolnu ovulaciju i da niste imale nikakve tegobe prije dolaska menst? Na to mislim bolne cike, bolovi u ledima, stomaku i tako to.. 
    Pitam jer radimo na bebi a menst trebam dobiti 5.10(nadam se da nece doci😊) inace me boli sve sto sam nabrojala a sada nistaaa

bella1234
    28. Rujan 2017. 16:25

Cure moje sada kad vec pricate o nogama u zraku da podjelim s vama sto je meni moj ginic rekao "kako se rade djeca" ugl. Kada osjetite lagano probadanje u jajniku lijevom ili desnom nije bitno to je onda to....iza toga 5-10 sati treba krenuti u akciju..nakon akcije jastuk pod guzu i noge u zrak..tako pola sata....nakon pola sata jos jednom akcija tako da se spermići od prvog puta "odu dublje"...i onda opet pola sata noge u zrak...nakon pola sata opet akcija al taj put čisto da se imate čega sjećati....to su riječi moga ginića....e jos jedna zanimljivost...što mi je bilo ful čudno...kad sam mu rekla da nisam mogla u akciju nakon 10 sati od probadanja, jer sam tada već na poslu, već nakon nekih 5 sati, on mi kaže dobro ako se uhvatilo onda bi trebala bit muška beba....nažalost nije se uhvatilo 😏

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Honey
    28. Rujan 2017. 16:54

Honey
    28. Rujan 2017. 16:56

Nisam mogla izdrzati !!!  i sad ne mogu vjerovati!!! 

bella1234
    28. Rujan 2017. 17:03

Honey čestitaamm.....baš sam sretna zbog tebe

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Tajchi2
    28. Rujan 2017. 17:04

Honey

Nisam mogla izdrzati !!!i sad ne mogu vjerovati!!!

Cestitaaaaaaam!!!!! 😍😍😍😍😍

• babyloading
    28. Rujan 2017. 17:14

Ajme Honey...cek sad si ga radila...i plus..ajme meni ja cu se sad rasplakati od srece majkemi radi svih ovih beba koje stizu!!! Cestitke draga!!!! Pa ja ne vjerujem...❤❤❤❤👏👏👏😍😍😍

ikyri
    28. Rujan 2017. 17:19

Honey

Nisam mogla izdrzati !!!i sad ne mogu vjerovati!!!

Čestitam svim curama! Veselim se s vama! Želim vam svima školske trudnoće! 😍😍😍😘

Petraaa
    28. Rujan 2017. 17:42

Cure drage, sad citam unatrag postove i ne vjerujem!!! Čestitam vam svima koliko god vas ima s plusicima!! 
    Ninochka primjetila sam da si ti piskila na lh trakicu, ja sam ovaj mjesec morala pauzirat s pravljenjem bebe zbog posla ali nije da smo pazili bas..nije mi dao vrag mira pa reko kad ih vec imam na bacanje idem i ja pisnit na jednu..kad ono testna se pojavila, inace meni se testna pojavi samo 3 dana u mjesecu i ta tri dana postepeno tamni do najtamnije i poslije a i prije ne bude nista...malo je reci da sam zbunjena..M trebam dobiti za 4 dana a sutra sam narucena kod gin da mi da uputnicu za hormone vaditi i muzu za spermiogram...samo se bojim da ta trakica ne ocitava neki problem s hormonima, malo je reci da sam zbunjena 😣 evo i slika

Honey
    28. Rujan 2017. 17:42

Joj cure hvala vam od srca! Ja sam van sebe evo. Radila ga sad u pola 5, rekoh tko ce cekat jutro! uzela ja odmah dva, taj i gavignost mini, sad mi izgleda drugi nece trebati.  Draga moja babyloading, nadam se da ces nam se pridruziti sa velikim plusicem za koji dan!!! I svim ostalim curama drzim palceve jako, samo pozitivno! xxx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.