Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunaa
    28. Rujan 2017. 13:00

Jessy razumijem te imam i ja te periode ali onda si mislim ma moram biti pozitivna, nesmijem privlačiti negativu i onako je ima previše u ovom svijetu. Tako da samo pozitivne misli molim lijepo :) . Honey ajd ti molim te skokni po test ili ako imaš uradi ga, jer ako je to to ovaj ciklus + bi trebao biti ko kuća. Pa nam lijepo javi što ima novog ++++++++ :) Jane što ste vi prakticirali da ste uspjeli oba puta iz prve ? ;)

• Marinaaaa
    28. Rujan 2017. 13:00

Podrav dame moje😊 čitam vec dugo sto pisete i sada sam se i ja pridruzila vama jer radimo na bebi, imam par pitanja za vas .. menst sam imala 9.9 do 15.9, a od 17og do 24og smo radili na bebi, sada iduca menst bi trebala doci za 7 dana(5.10) 
    Ja se nadam da smo uspjeli ovaj puta, ali nemam nikakve simptome, nesto da osjetim, jel rano za neke simptome? Stovise nemam simptome ni da ce menst uskoro doci, inace me u ove dane pred menst bole grudi, leda, grcevi, sada nistaa.. 

kathryn
    28. Rujan 2017. 13:02

Nena 2 godine ne pazimo, a intenzivno malo vise od godine dana, tj, od kad su mi ciklusi postali manje vise normalni..
    Honey sutra piski a mi drzimo fige i saljemo pozitivuuu... 

• Marinaaaa
    28. Rujan 2017. 13:03

Marinaaaa

Podrav dame moje😊 čitam vec dugo sto pisete i sada sam se i ja pridruzila vama jer radimo na bebi, imam par pitanja za vas .. menst sam imala 9.9 do 15.9, a od 17og do 24og smo radili na bebi, sada iduca menst bi trebala doci za 7 dana(5.10)
    Ja se nadam da smo uspjeli ovaj puta, ali nemam nikakve simptome, nesto da osjetim, jel rano za neke simptome? Stovise nemam simptome ni da ce menst uskoro doci, inace me u ove dane pred menst bole grudi, leda, grcevi, sada nistaa..

Jutros dok sam lezala i gledala tv onako mi je nesto proslo kroz trbuh, kao grc neki od kojeg sam imala osjecaj da mi se trbuh "skupio" .. sada nez jel to mozda neki simptom

m.girl6
    28. Rujan 2017. 13:06

Cure potpuno vas razumijem. Igram se sa svojim nećacima i razmišljam si, Bože pa kad ću ja doživjeti da zagrlim naše dijete. Nekad mi bude baš teško, ali točno mi se događa ono čega sam se najviše i bojala. Da neću moći ostati trudna.. barem prirodno ne, ali nema veze, ima načina i nećemo nikad odustati. Dani i mjeseci prolaze i zadnjih godinu i pola sam samo u tome, pretrage, trakice i ciljani odnosi, sve uštimano i opet ništa. Čekam mail iz Petrove da krenem sa injekcijama sad kad dobijem mengu i da možemo napokon u postupak. To je takva borba i nitko to ne razumije osim nas koji smo u tome. Dođe mi nekad da počnem vrištati, plakati i derati se iz sveg glasa samo da izbacim sve to iz sebe. Samo muž i ja znamo, nitko drugi. Moramo biti jake cure, kad nam Bog da blagoslov i mi ćemo ostati trudne i uživati u svojim anđelima. 

Noa 💙

Jane_Doe
    28. Rujan 2017. 13:25

Lunaa nista posebno hahah, sve kao i obicno. mozda sam prvi put cak i drzala noge u zraku ali nisam sigurna..a sad drugi put nista, cak sam se skoro odmah ustala i sve je iscurilo hahahah jednostavno smo imali srece, nemam drugog objasnjenja. a sad me npr. strah da nam nece uspjet iz prve kao ta dva puta..

Marina to sto si napisala da ti se kao trbuh skupio me podjsetilo kad sam u prvoj T imala BH kontrakcije.. i od tad pokusavam opisat sama sebi kakav je to osjecaj i nisam uspjela hahaha tek sad sam skuzila da je stvarno takav osjecaj, stisne se i skupi i kao da sva krv ili neki pritisak ode u glavu, a ne boli nis :) ko zna, mozda je simptom, drzim fige 

• Marinaaaa
    28. Rujan 2017. 13:34

Jane_Doe evo nadam se da bi to moglo biti to😊 stvarno cudan osjecaj, prvo kao da ti nesto hoda po stomaku, zatim kao neki grc s kojim se stomak skupi hahaha 

Ana_Marija_2019
    28. Rujan 2017. 13:44

m.girl6

Cure potpuno vas razumijem. Igram se sa svojim nećacima i razmišljam si, Bože pa kad ću ja doživjeti da zagrlim naše dijete. Nekad mi bude baš teško, ali točno mi se događa ono čega sam se najviše i bojala. Da neću moći ostati trudna.. barem prirodno ne, ali nema veze, ima načina i nećemo nikad odustati. Dani i mjeseci prolaze i zadnjih godinu i pola sam samo u tome, pretrage, trakice i ciljani odnosi, sve uštimano i opet ništa. Čekam mail iz Petrove da krenem sa injekcijama sad kad dobijem mengu i da možemo napokon u postupak. To je takva borba i nitko to ne razumije osim nas koji smo u tome. Dođe mi nekad da počnem vrištati, plakati i derati se iz sveg glasa samo da izbacim sve to iz sebe. Samo muž i ja znamo, nitko drugi. Moramo biti jake cure, kad nam Bog da blagoslov i mi ćemo ostati trudne i uživati u svojim anđelima.

Suosjećam... Koju dijagnozu imate?

Ana_Marija_2019
    28. Rujan 2017. 13:48

Cure, hvala vam na pozitivi i ohrabrenju. Evo iskreno ja do prije godinu dana nisam uopće imala želju za djecom i da mi je netko tada rekao da ih neću imati, ne bi mi vjerojatno toliko teško palo. A u godini dana se sve promijenilo, baš sam promijenila razmišljanje.

Honey
    28. Rujan 2017. 14:04

Ništa cure nagovorile ste me idem ja po test i piškim sutra! pa šta bude, da vas više prestanem maltretirati ovako sam postala ko ninochka sa malo imam pa malo nemam simptome, haha samo se nadam da mi nebu patka! A jbga, idemo dalje ako bude neg., sa maca prahom i nogama visokooooo visookkoooo u zraku. Naučit ću stoj radit majke mi, hehehe . Sve cure, samo pozitiva i ne odustati, sve ćemo mi biti mame !!! xxx
    Marina draga, dobro nam došla, držim fige da je to to! Ima tu još puno cura koje odbrojavaju do 05.10., a ako si čitala prije, simptomi nisu pravilo, neke nisu ni imale nikakve simptome, a neke sve moguće. Sve smo mi različite, a dok vještica ne dođe, sve je moguće! ;)
    Jessy, ja isto prije godinu dana da sam ostala trudna rekla bi ajme šta ću sad! A dragi i ja smo 5g tad bili skupa, a u pola godine nam se okrenula pamet i samo o djeci pričamo i gledamo trudnice i bebe oko sebe. A gle, osjetiš kad dođe vrijeme, a onda se treba naoružat sa strpljenjem, drugo nam ne preostaje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani