Ne znam jel i drugi imaju ovaj problem, ali ja evo ne mogu nikako iz glave izbaciti pomisao da nikada neću ostati trudna. Kad smo radili nalaze, na svakom sam skoro očekivala neki problem iako je na kraju sve bilo ok, ali svejedno imam taj osjećaj. Uopće to ne mogu zamisliti.
Jessy, razumijem te. Ja sam razmišljala o tome, da li sam spremna prihvatiti tu činjenicu da se to možda nikada neće dogoditi? I došla sam do zaključka da jesam! Želim biti mama, jako, najjače, ali ako neće biti, neće biti. Imam svoj život, i volim ga i ovakvog, znam tko sam, obožavam svog muža i sretna sam u našem zajedničkom životu. Oboje jako želimo djecu, ali smo i razgovarali o tome što ako se ne dogodi jer on je u 40ima. Zaključak je da nas to neće promijeniti kao osobe niti će promijeniti naš odnos. Dat ćemo sve od sebe i hvala Bogu da je danas i medicina toliko napredovala da se može svašta. U konačnici, ima i mnogo anđela koje nemaju dom a trebaju ljubav, makar o posvojenju nikad nismo razgovarali ni razmišljali. Ali da, bitno je ja mislim i pomirit se sa sobom da možeš nastaviti život normalno. Ostat ćeš ti u drugom stanju vidjet ćeš, posebno kad su nalazi ok! Samo noge u zrak :)) Ja evo opet imam test krizu, piškim svakih 15min, sutra mi je 14.dan poslije O, i sve razmišljam napraviti test, možda mi se posreći kao kathryn, a opet sutra je dan za vješticu, jaooooo...
Jessy tako sam i ja razmisljala, uvjerena sam bila da necu nikad moci biti mama. ne znam zasto, ali tako sam mislila. i na kraju smo imali takvu srecu da sam ostala trudna iz prve oba dva puta. s tim da iz jedne T imam curicu od 2 i pol godine, a sad drugi put je zavrsilo kiretazom..
ali i moja sestra ima isto misljenje, a bez razloga..
samo opusteno, doci ce beba
Honey drzim fige da ne dobijes M.. kad mislis piskiti test ako nema M?
Jessy razumijem te imam i ja te periode ali onda si mislim ma moram biti pozitivna, nesmijem privlačiti negativu i onako je ima previše u ovom svijetu. Tako da samo pozitivne misli molim lijepo :) . Honey ajd ti molim te skokni po test ili ako imaš uradi ga, jer ako je to to ovaj ciklus + bi trebao biti ko kuća. Pa nam lijepo javi što ima novog ++++++++ :) Jane što ste vi prakticirali da ste uspjeli oba puta iz prve ? ;)
Podrav dame moje😊 čitam vec dugo sto pisete i sada sam se i ja pridruzila vama jer radimo na bebi, imam par pitanja za vas .. menst sam imala 9.9 do 15.9, a od 17og do 24og smo radili na bebi, sada iduca menst bi trebala doci za 7 dana(5.10)
Ja se nadam da smo uspjeli ovaj puta, ali nemam nikakve simptome, nesto da osjetim, jel rano za neke simptome? Stovise nemam simptome ni da ce menst uskoro doci, inace me u ove dane pred menst bole grudi, leda, grcevi, sada nistaa..
Nena 2 godine ne pazimo, a intenzivno malo vise od godine dana, tj, od kad su mi ciklusi postali manje vise normalni..
Honey sutra piski a mi drzimo fige i saljemo pozitivuuu...
Podrav dame moje😊 čitam vec dugo sto pisete i sada sam se i ja pridruzila vama jer radimo na bebi, imam par pitanja za vas .. menst sam imala 9.9 do 15.9, a od 17og do 24og smo radili na bebi, sada iduca menst bi trebala doci za 7 dana(5.10)
Ja se nadam da smo uspjeli ovaj puta, ali nemam nikakve simptome, nesto da osjetim, jel rano za neke simptome? Stovise nemam simptome ni da ce menst uskoro doci, inace me u ove dane pred menst bole grudi, leda, grcevi, sada nistaa..
Jutros dok sam lezala i gledala tv onako mi je nesto proslo kroz trbuh, kao grc neki od kojeg sam imala osjecaj da mi se trbuh "skupio" .. sada nez jel to mozda neki simptom
Cure potpuno vas razumijem. Igram se sa svojim nećacima i razmišljam si, Bože pa kad ću ja doživjeti da zagrlim naše dijete. Nekad mi bude baš teško, ali točno mi se događa ono čega sam se najviše i bojala. Da neću moći ostati trudna.. barem prirodno ne, ali nema veze, ima načina i nećemo nikad odustati. Dani i mjeseci prolaze i zadnjih godinu i pola sam samo u tome, pretrage, trakice i ciljani odnosi, sve uštimano i opet ništa. Čekam mail iz Petrove da krenem sa injekcijama sad kad dobijem mengu i da možemo napokon u postupak. To je takva borba i nitko to ne razumije osim nas koji smo u tome. Dođe mi nekad da počnem vrištati, plakati i derati se iz sveg glasa samo da izbacim sve to iz sebe. Samo muž i ja znamo, nitko drugi. Moramo biti jake cure, kad nam Bog da blagoslov i mi ćemo ostati trudne i uživati u svojim anđelima.
Noa 💙
Lunaa nista posebno hahah, sve kao i obicno. mozda sam prvi put cak i drzala noge u zraku ali nisam sigurna..a sad drugi put nista, cak sam se skoro odmah ustala i sve je iscurilo hahahah jednostavno smo imali srece, nemam drugog objasnjenja. a sad me npr. strah da nam nece uspjet iz prve kao ta dva puta..
Marina to sto si napisala da ti se kao trbuh skupio me podjsetilo kad sam u prvoj T imala BH kontrakcije.. i od tad pokusavam opisat sama sebi kakav je to osjecaj i nisam uspjela hahaha tek sad sam skuzila da je stvarno takav osjecaj, stisne se i skupi i kao da sva krv ili neki pritisak ode u glavu, a ne boli nis :) ko zna, mozda je simptom, drzim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji