Cure, Honey i Babyloading, navijam još i za vas da upotpunite ovaj mjesec! puno sreće želim!
Ajmeee pa to su predivne vijesti. :))))
Curke, ninochka i kathryn čestitam vam od srca!!!!
Baš je bio plodan ovaj mjesec, samo neka tako i nastavi i za nas ostale!!
Noa 💙
I ja vam od srca čestitam! Toliko sam sretna, kao da se meni dogodilo. Svaki vaš plusić mi ulijeva sve veću nadu
Kathyrn cestitke od srca! Zelim ti skolsku trudnocu
Bas su krenuli plusici, samo neka se nastavi u tim smjeru
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Kathryn cestitaaaaam cure, nizu se plusici. Honey, Babyloading drzim fige da se i vi uskoro javite sa plusicima
Hvala svima na podršci, ako i ne bude ovaj mjesec, slijedeći je nova prilika i onda jako navijamo za vas sada koje ste u plodnim! :) Ja malo imam simptome, pa onda ne osjećam ništa, i tako u krug. Ne želim se previše prepustiti, prošli mjesec sam baš mislila da sam T, imala sam brdo simptoma i 4 dana prije očekivane M i smeđi iscjedak/krvarenje, puklo mi je srce kad je došla, tulila sam cijeli dan. Zato sam došla tu, lakše mi je kad vidim da ste i vi svašta prošle i da smo sve zapravo iste i da želimo isto. Nek nam se svima ostvari <3 Samo svaki put kad vidim test dođem u napast XD
Jane_Doe, ja sam čula samo da je to dobro za podizanje imuniteta i neke kožne infekcije. A u tom slučaju više naginjem propolisu... A za što ti treba?
Kathryn86 cestitke!!!!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji