Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyloading
    27. Rujan 2017. 12:39

Kathryn jesi ti radila test koji dan prije ili nakon kasnjenja?

kathryn
    27. Rujan 2017. 12:52

radila sam u ponedjeljak na dan kad sam ju ocekivala, i tad sam vidjela sjenu, onak vidim ju kad se zabuljim 
    i danas.. 

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 13:29

Našla sam recimo ove tablete: https://www.biobio.hr/maca-kapsule-proizvod-21586/
    Samo što tu piše da se može uzimati do 10 dnevno, a to mi se čini stvarno previše (?)

• frutikica
    27. Rujan 2017. 13:40

Ima li koja iskustva s Poliklinikom Ginekos u Zagrebu?

Tajchi2
    27. Rujan 2017. 14:19

Pozdrav svima. Nova sam ovdje.Čitam već par dana ali nikako krenuti tipkati. 
    Mm i ja trudimo se od ožujka, hvatali smo ovulaciju prema sluzi,a  ovaj mjesec sam počela koristiti i trakice za ovulaciju. O je bila 21.09. i po trakici i po gadnoj boli na desnoj strani. Odnosima pokriven dan prije taj dan i dan poslije.
    Sad u iščekivanju , M bi trebala doći 3. ili 4.10 ciklus šeta od 29-31 dana.

Prvog bebeča začeli iz prekinutog snošaja, a evo za drugoga se malo mučimo. 
    Simptomi od jučer se nešto pokrenulo na tom polju: stomak nisko sinoć  neki nelagodan osjećaj i zategnutnost. Sise nikakva promjena.
    Danas isto nekakva probadanja povremena i želudac mi je nekako u grlu.
    Ništa ne mogu povezati sa mogućom T jer mučninu znam imati i u PMS-u kao i probadanja. zategnuti osjećaj u donjem dijelu stomaka je jedina stvar koja mi nije uobičajena u PMS-u.
    Jedini simptom koji mi daje nadu al ga guram iz glave je da mi je cigareta danas  teška, inače jedini simptom koji sam imala u prošloj trudnoći dok nisam napravila test bio je taj sa cigaretom, da mi je smrdljiva i teska,a i inače mi je mirisna i privlačna ( znam da nije za pohvalu,ali što da se lažemo tako je kako je ,bar kod mene ja taj slučaj )

Još tjedan iščekivanja do M pa ćemo sve vidjeti.
    Svima u iščekivanju od srca što prije želim da ugledaju +, a svi koju su ga nedavno ugledali čestitke !!!!

mina04
    27. Rujan 2017. 14:41

Tajchi2

Pozdrav svima. Nova sam ovdje.Čitam već par dana ali nikako krenuti tipkati.
    Mm i ja trudimo se od ožujka, hvatali smo ovulaciju prema sluzi,a ovaj mjesec sam počela koristiti i trakice za ovulaciju. O je bila 21.09. i po trakici i po gadnoj boli na desnoj strani. Odnosima pokriven dan prije taj dan i dan poslije.
    Sad u iščekivanju , M bi trebala doći 3. ili 4.10 ciklus šeta od 29-31 dana.

Prvog bebeča začeli iz prekinutog snošaja, a evo za drugoga se malo mučimo.
    Simptomi od jučer se nešto pokrenulo na tom polju: stomak nisko sinoć neki nelagodan osjećaj i zategnutnost. Sise nikakva promjena.
    Danas isto nekakva probadanja povremena i želudac mi je nekako u grlu.
    Ništa ne mogu povezati sa mogućom T jer mučninu znam imati i u PMS-u kao i probadanja. zategnuti osjećaj u donjem dijelu stomaka je jedina stvar koja mi nije uobičajena u PMS-u.
    Jedini simptom koji mi daje nadu al ga guram iz glave je da mi je cigareta danas teška, inače jedini simptom koji sam imala u prošloj trudnoći dok nisam napravila test bio je taj sa cigaretom, da mi je smrdljiva i teska,a i inače mi je mirisna i privlačna ( znam da nije za pohvalu,ali što da se lažemo tako je kako je ,bar kod mene ja taj slučaj )

Još tjedan iščekivanja do M pa ćemo sve vidjeti.
    Svima u iščekivanju od srca što prije želim da ugledaju +, a svi koju su ga nedavno ugledali čestitke !!!!

Dobro nam dosla..nadam se da ju neces docekati i da ce biti jos plusica!! 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Tajchi2
    27. Rujan 2017. 14:49

Hvala i ja se nadam.  Mada naučila sam si srezati krila ovih dva tri zadnja mjeseca jer sam prvih dva trin akon kretanja u akciju za novom bebicom baš bila pokisla gadno nakon dolaska M, pa sam se ova zadnja dva mjeseca skulirala na tom polju da bed nakon stizanja M bude manji.

Ne možemo preskočiti čekanje nikako, tako da srećom posla i djeteta pa se glava može zaokupirati. Navečer samo počnem čituckati forum i osluškivati tijelo.

• njaknjak
    27. Rujan 2017. 15:32

Ajme ja sam jutros mislila da necu moci docekati petak i taman htjela otici po test kad ono poceli bolovi u trbuhu kao i svaki mj kad mi treba doci M. Bas sam mislilila da je ovaj mj to to  Cure, da vam kazem pila sam taj maca prah i zakamuflirala sam ga u vocnom smoothiju. Muzu sam isto kupila ali u kapsulama jer drugacije nema sanse da bi pio, i oboje smo bioastn pili. Za njega je imalo ucinak jer se vidjelo na spermiogramu. I moram vam reci da mi je ginekolog rekao da pocnem piti aspirin 100. Bas sam se zacudila ali posto on nije od velikih rijeci proguglala sam sama i skuzila da ga piju mnoge zene koje planiraju trudnocu. Zovu ga jos i "baby aspirin"  

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 16:01

Ovo za aspirin stvarno nisam znala, baš ću i to pogledati :)
    Drži se njak!

Honey
    27. Rujan 2017. 17:16

Aspirin vjerojatno zbog cirkulacije?! A to se onda bolje pokrenuti!!! Ako grijesim sorry, ali nikad cula a izbjegavam tbl dok mogu. 
    Tajchi, ti vec imas andela, pa ce sigurno i drugi brzo, drzim fige! Malo je mozda rano za takve simptome pms-a, al nije rano za implantaciju!!!! Drzim fige svima nama sretno! I svaka cast na iskrenosti! 
    Ninochka, kaj je dr rekla za betu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.