Suza bas mi je drago da si se javila :))) kako si sada?? Kako se osjecas? Kod mene vjecito neki strahovi :)
Elvira,ja sam ti super evo u 27 tt ,moja curica je jako zivahna i non stop je osjetim..nemam nikakvih tegoba,u plusu sam 0kg ,s bebom sve ok i sad cekamo Bozic da ju ugledam ;-) Kako si ti?
Vauuu..nisi ni kile dobila..to je stvarno vauu..super sto nemas nikakvih tegoba :) :) ja sam vjecito u nekom strahu a nepotrebno..haha..sad sam u 16 tjednu..cekam da saznam spol..kada si ti saznala spol?
I ti si skoro na polovici,kako to prolazi.
Spol sam saznala sa 16tt ,isla sam privatno na 4D. ;-)
Ja se nadam da cu saznati sad na slj.uzv u Petrovoj na Triple testu..jel se vidlo onda sve na 4D?? Ja sam mislila ici nakon 20 tt na 4D..malo smo tu izvan teme 😀 nadam se da cure nece zamjeriti
Je,sve se vidjelo...mada sam u prethodnoj trudnoci isla sa 20tt ,e tad se bas bas vidi ...bebica je veca,sa 16tt izgleda ko mali zeleni :-P...ja sam najvise isla da znam da je sve ok i da budem mirna.
Neznam kak da nastavin spavati...samo buljim u mob i ne vjerujem! 😂😁
Omg!!! Kathryn cestitaaaaaammm!!! Znala sam, nisam te jucer ni htjela pitati jesi ponavljala test. Zelim ti lijepu trudnocu
Babyloading sad smo nas dvije jos na odbrojavanju za ovaj mjesec! Drzimo se pa sta bude!
Kathryn CESTITKE!!!!! bome se zaredalo plusica..plodan mjesec..😂😂😂😀😀
Honey..nadam se!❤
Tooo cureeeeeee Kathryn cestitam od srca i zelim ti mnogo srece i zdravlja u trudnoci
Bogme nas je krenulo. Prijavljujem predivne grudi ali ipak bolne heheheheh
Joj hvala vam od srca...tak mi je cudno, ja kak sam blesava radit cu sutra jos jedan test da se uvjerim jos jednom! 😂😂
Eto, mislim da je Hsg urodio plodom i najzasluzniji je, makar sam ja dizala noge i gurala jastuke pod guzicu..😂😂
A jos jucer idem na posao i prolazim kraj inetrspara,i skoro povracam od mirisa przenih lignji i cudim se od kud to...😂😂
Da,bome se zaredalo ovaj mjesec..cure sad jos vas cekamo..😍😍😘😘
Ninochka,
Da li ti ciklusi traju 30 dana cca.? Mislim vidim da si gore napisala…
Da li mozda cca znas kad bi O mogla biti?? Tj.da li si po bilo kakvim simptomima, zadnjem odnosu ili sl mogla ustanoviti da je tad bila O?? Prije koliko dana bi cca ti bilo.
Znaci tek 6 do 12 dana nakon oplodnje se oplodjena j.s.implantira….e sad, nekome se to desava cca vec 6dan, a nekome kasnije….posto si ti tek sad kakti trebala dobiti M, a ni ne znas kad ti je bila O..mislim da je to ok beta za taj dan…
Inace, da je O bila skolski 14 dc, beta bi sad trebala biti malo vislja….meni je recimo bila beta u prirodnoj T 28 dc 230 a O je tad bila 17 dc….
Ali kod svakoga je drukcije…
Nazalost, ne mozemo znati da li je biokemijska ili nije, ali naravno necemo tako ni razmisljati sad…svakako ponovi betu za dva dana…ako se podupla super je !!!!
Znaci trebala bi ti biti oko 160 - 200, cak i vise nego duplo.
Kad si rekla da je bio smedji iscjedak?? Taj je vjerovatno bila implantacija…
Sretnooooo do krajaaa
Hej mono, tvoji postovi su uvijek puni pozitive, hvala ti na odgovoru. Da, ciklusi su mi nekih cca 28-30dana,jedino je prošli zakazao pa sam pila duphaston, to sam već bila napisala. Mislim da O nije bila prije 12.ili 13.9., a smeđi iscjedak sam uočila 22.9.ako je to bila implantacija... Neznam jesam dobro izračunala ali otprilike mislim da je tako. Ali mislim si, sutra ću izvaditi betu ponovno pa ću sve znati i onda vam javim rezultat. Stvarno se nadam da će sve biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji