Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    27. Rujan 2017. 10:34

Kathryn hvala, malo si me sad utješila ipak sa tim (ne)simptomima. Nije gotovo dok vještica ne dođe,znam! To je taj duh, odmah u šoping,hehe! Lijepa ideja, mislim da će biti suza radosnica navečer! Kupi i dječji šampanjac da nazdravite ;)
    Jessy, ja sam čitala 15-20min, i cure su pisale oko 10-15min. Ti si sad u akciji jel? jel piješ, si pila štogod? Držim fige da jedan plivač odradi posao odmah!

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 10:38

Hahaha da, meni je sad to doba i MM uopće nije raspoložen jer ima neku frku na poslu, ali nema hoćeš-nećeš!
    Za sada ništa ne pijem, razmišljam o onome što su cure ovdje spominjale, s druge strane mi doktorica kaže da je to nepotrebno pa evo za sada nisam još počela, ali mogla bi uskoro početi.

Ninnach
    27. Rujan 2017. 10:38

Ja isto radila kao i Kathryn, okrenula se prema zidu, noge digla na zid, jastuk pod guzu i tako sam bila čak 20min...mm i ja smo skupa legli, ja tako s nogama u zraku, on pokraj mene i to čekanje iskoristili kao uživanje i odmaranje nakon "akcije"

Honey
    27. Rujan 2017. 10:44

Jessy, ne slušaj svoju dr, ako se dobro sjećam, tebi je rekla da vi to krivo radite?!? Ja sam čitala da maca pomaže i za dizanje libida, tako da bi ja to gurnula tvom mužu nek i on malo okusi čari pripreme, hehe. Ja ću početi sa macom odmah poslije M, ako dođe, pa do plodnih dana, tako sam nekako čitala da se pije. Ne može naškoditi! Idemo sad svim sredstvima!

Ninnach
    27. Rujan 2017. 10:46

Curke, ja vam neznam da li je meni i mm pomogao taj maca prah i cink koji je on pio ili bi se primilo i bez tog, ali eto u svakom slučaju nije odmoglo. Mono je isto pila maca prah, znam jer sam nju nešto pitala o tom. Iako ga je ona prvenstveno uzela svom mužu koliko se sjećam jer poboljšava spermiogram. Svega mjesec dana sam pila taj prah, taman sam stala oko ovulacije u dobitnom ciklusu. Ali svakako noge u zrak, ja sam još i pazila da zdravo jedem i išla na treninge redovito s mužem, čak sam skinula 7kg u 2mj haha, a sad daj bože da duplo vratim s bebom... 

Ninnach
    27. Rujan 2017. 10:53

Jedino, moram vas upozoriti, okus tog praha je blago rečeno odvratan. Mi smo ga miješali sa sokom, stavljali smo po jednu malu žličicu i čepili nos kad smo morali to progutati, ali šta ćeš, sve za bebu! Iako mm ne pridaje zasluge nikakvom prahu, već se sad šepuri okolo po kući kako je on pravi majstor za pravljenje beba jer mu je tako brzo pošlo za rukom, unatoč godinama, haha 

Honey
    27. Rujan 2017. 11:03

Hahaha, pa pusti čovjeka, imam i ja jednog u četrdesetima doma, neznam uopće kako ću ga nagovoriti na taj prah hehe... On je uvjeren da će on to odraditi, ah... Jesi ti njega pila i za vrijeme M? Koji si kupila? Ja sam isto mislila krenut malo i vježbat i pokrenut mužića, čitala sam i da to pomaže. Samo ako ja skinem 7kg bit ću kostur, a tebi svaka čast!!!

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 11:06

Da, koji ste koristile prah? I kako se to čita (da se ne osramotim u dućanu haha) - je li sa C ili K?

bella1234
    27. Rujan 2017. 11:14

Čestitke našoj novoj trudnici, nek ti je sa srećom....😊😊😚  A isto tako sretno svima koje su u iščekivanju..... meni evo M piči ko luda, puno ugrušaka.. toliko boli da ne mogu ništa sa sobom 😣😣😣

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Ninnach
    27. Rujan 2017. 11:15

Haha, čita se sa k, kao maka prah. Ja sam kupila u point centru u Zagrebu, u trgovini "tvornica zdrave hrane". Cijena mu je 99kn za 500g,što je i više nego dovoljno za dvije osobe za više od mjesec dana, sigurno i dva mjeseca,jer nama je ostalo još pola tog praha, a pili smo samo mj dana. Gdje god drugdje sam ga tražila, bio je skuplji, a pakiranje manje. Idite na net i ukucajte tvornica zdrave hrane, pa u tražilicu maca prah i izbaci vam točno taj koji sam ja kupila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.