Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 11:25

Super! Našla sam, hvala! Mogla bih pokušati s manjim pakiranjem za početak :)

Ninnach
    27. Rujan 2017. 11:25

Honey

Hahaha, pa pusti čovjeka, imam i ja jednog u četrdesetima doma, neznam uopće kako ću ga nagovoriti na taj prah hehe… On je uvjeren da će on to odraditi, ah… Jesi ti njega pila i za vrijeme M? Koji si kupila?Ja sam isto mislila krenut malo i vježbat i pokrenut mužića, čitala sam i da to pomaže. Samo ako ja skinem 7kg bit ću kostur, a tebi svaka čast!!!

Ja sam ga taman kupila kad sam taj mjesec bila na duphastonima i pila sam i te tbl i maca prah, nakon 8 dana došla M i ja samo nastavila piti prah unatoč M. I tako sam pila do O i onda stala jer mi je mono savjetovala da ne pijem dalje u slučaju da zatrudnim, i tako je i bilo. Blago tebi da nemaš viška kg, ja taman namjeravala skinut još 4,al umiješala se beba u moj plan hehe... Da, i ja sam čitala da vježbanje pomaže, a čuj bolje se prokrvljuje organizam tijekom vježbe i ne može negativno utjecati. Ja sad jedino čekam da vidim šta će biti s tom betom sutra, da se riješim brige daj bože, a danas nosim jučerašnji nalaz ginekologici pa ću vidjeti šta će mi pametno reći. 

Ninnach
    27. Rujan 2017. 11:27

Jessy2009

Super! Našla sam, hvala! Mogla bih pokušati s manjim pakiranjem za početak :)

Da, pametno, pokušaj s manjim, da ti kad ostaneš slijedeći mjesec trudna ne ostane viška hehe

Honey
    27. Rujan 2017. 11:47

Ninochka, tako cu i ja onda poceti piti, hvala 
    Sretno, vjerujem da ce biti dobro, javi sta tvoja dr kaze. 

Ninnach
    27. Rujan 2017. 12:01

Honey

Ninochka, tako cu i ja onda poceti piti, hvala
    Sretno, vjerujem da ce biti dobro, javi sta tvoja dr kaze.

Hoću, javim se ja, a kome bi drugome rekla nego vama

• babyloading
    27. Rujan 2017. 12:18

Honey

Babyloading,
    meni je datum za dva dana, al se ipak ne usudim. I mužu sam obećala da radim test tek kad kasni.Kad je ti (ne)očekuješ?

Meni bi (ne)trebala doci u sub..kada je 25.dan ciklusa..jer mi je tako bila u zadnja dva puta..ali moram ostaviti opciju od 25-28 ..nikad kasnije mi nije dosla moze samo ranije. 
    Jest zafrkana je ta biokemijska..al opet sam kontala mozda u petak ujutro napraviti test..pa se rjesit nedoumice..
    Bravo sto ti mozes izdrzati..

kathryn
    27. Rujan 2017. 12:25

ohooo, znaci drzimo fige za petak!! Honey i Babyloading sretnooooooo

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2017. 12:26

Taman se čujem s MM i kaže da je on u stvari već imao taj prah (skroz sam zaboravila na to!) i da mu se toliko zgadio da ne želi opet to piti hahaha
    A ništa, moram onda tablete :D

• babyloading
    27. Rujan 2017. 12:31

Jessy2009

Taman se čujem s MM i kaže da je on u stvari već imao taj prah (skroz sam zaboravila na to!) i da mu se toliko zgadio da ne želi opet to piti hahaha
    A ništa, moram onda tablete :D

Smiksaj mu u smoothie..nece ni skontati!😂 ja sam tu macu pila vec prije za podizanje energije i imuniteta..doduse nisam sad dok radimo na bebi..je i kod mene sve obrnuto..ugl imam novu zapakiranu na polici ..😉

• babyloading
    27. Rujan 2017. 12:35

kathryn86

ohooo, znaci drzimo fige za petak!! Honey i Babyloading sretnooooooo

Hvala ti trudnice nasa!❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.