Ali vidis suza4, i moja je beta 73.6,toliko je bila i tvoja. I zato se ja brinem. To što mi je testna crtica bila tamnija mislim da nema veze s ničim nego do testa. Ah, vidjet ću u četvrtak dal se dupla. Ne mogu glavom kroz zid.
Ne brini draga, samo pozitivne misli. Nemoj nista citati, samo ces se muciti bezveze. Beta je vjerojatno niska jer je rana trudnoca..sve ce biti to dobro 😙😙😙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ninochka aaaaaa cestitke!!!! Nemoj se nervirati sigurna sam da je sve ok..❤
Bella idemo dalje zajedno u nove pobjede!..
Honey nadam se da ce nas iznenaditi ovi (ne)simptomi..i uciniti i nas sretnicama..jao bojim se opet svojih razocarenja..vec se s tugom pripremam..a sto cu?
Ali vidis suza4, i moja je beta 73.6,toliko je bila i tvoja. I zato se ja brinem. To što mi je testna crtica bila tamnija mislim da nema veze s ničim nego do testa. Ah, vidjet ću u četvrtak dal se dupla. Ne mogu glavom kroz zid.
Kad ti je bila zadnja m?i jel redovita?Ja mislim da nemas razloga za brigu...
Suza bas mi je drago da si se javila :))) kako si sada?? Kako se osjecas? Kod mene vjecito neki strahovi :)
Elvira,ja sam ti super evo u 27 tt ,moja curica je jako zivahna i non stop je osjetim..nemam nikakvih tegoba,u plusu sam 0kg ,s bebom sve ok i sad cekamo Bozic da ju ugledam ;-) Kako si ti?
Kad ti je bila zadnja m?i jel redovita?Ja mislim da nemas razloga za brigu…
Zadnja je bila 26.8.ali mi je O kasnila nekih 5,6 dana od idealnih 14, sigurna sam. Jedino je mjesec prije bila izostala pa sam morala piti duphaston da dođe, a do tad školski po 28-30 dana. Uglavnom, šta je tu je, vjerujem da će biti sve ok. Moram pozitivno misliti:))
Suza bas mi je drago da si se javila :))) kako si sada?? Kako se osjecas? Kod mene vjecito neki strahovi :)
Elvira,ja sam ti super evo u 27 tt ,moja curica je jako zivahna i non stop je osjetim..nemam nikakvih tegoba,u plusu sam 0kg ,s bebom sve ok i sad cekamo Bozic da ju ugledam ;-) Kako si ti?
Vauuu..nisi ni kile dobila..to je stvarno vauu..super sto nemas nikakvih tegoba :) :) ja sam vjecito u nekom strahu a nepotrebno..haha..sad sam u 16 tjednu..cekam da saznam spol..kada si ti saznala spol?
Ninochka,
Da li ti ciklusi traju 30 dana cca.? Mislim vidim da si gore napisala...
Da li mozda cca znas kad bi O mogla biti?? Tj.da li si po bilo kakvim simptomima, zadnjem odnosu ili sl mogla ustanoviti da je tad bila O?? Prije koliko dana bi cca ti bilo.
Znaci tek 6 do 12 dana nakon oplodnje se oplodjena j.s.implantira....e sad, nekome se to desava cca vec 6dan, a nekome kasnije....posto si ti tek sad kakti trebala dobiti M, a ni ne znas kad ti je bila O..mislim da je to ok beta za taj dan...
Inace, da je O bila skolski 14 dc, beta bi sad trebala biti malo vislja....meni je recimo bila beta u prirodnoj T 28 dc 230 a O je tad bila 17 dc....
Ali kod svakoga je drukcije...
Nazalost, ne mozemo znati da li je biokemijska ili nije, ali naravno necemo tako ni razmisljati sad...svakako ponovi betu za dva dana...ako se podupla super je !!!!
Znaci trebala bi ti biti oko 160 - 200, cak i vise nego duplo.
Kad si rekla da je bio smedji iscjedak?? Taj je vjerovatno bila implantacija...
Sretnooooo do krajaaa
Kad ti je bila zadnja m?i jel redovita?Ja mislim da nemas razloga za brigu…
Zadnja je bila 26.8.ali mi je O kasnila nekih 5,6 dana od idealnih 14, sigurna sam. Jedino je mjesec prije bila izostala pa sam morala piti duphaston da dođe, a do tad školski po 28-30 dana. Uglavnom, šta je tu je, vjerujem da će biti sve ok. Moram pozitivno misliti:))
Ma to je to nemas brige,ja sam imala impl.krvarenje sad kad sam ostala trudna,i ti si jel?,Ja sam sigurna da je sve ok,ne brigaj.
Vauuu..nisi ni kile dobila..to je stvarno vauu..super sto nemas nikakvih tegoba :) :) ja sam vjecito u nekom strahu a nepotrebno..haha..sad sam u 16 tjednu..cekam da saznam spol..kada si ti saznala spol?
I ti si skoro na polovici,kako to prolazi.
Spol sam saznala sa 16tt ,isla sam privatno na 4D. ;-)
I ti si skoro na polovici,kako to prolazi.
Spol sam saznala sa 16tt ,isla sam privatno na 4D. ;-)
Ja se nadam da cu saznati sad na slj.uzv u Petrovoj na Triple testu..jel se vidlo onda sve na 4D?? Ja sam mislila ici nakon 20 tt na 4D..malo smo tu izvan teme 😀 nadam se da cure nece zamjeriti
Sortiraj odgovore
Najstariji