Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njaknjak
    26. Rujan 2017. 16:02

Da, ispočetka :) nema nam druge. Sad ne mogu dočekati petak

panda102
    26. Rujan 2017. 16:05

Ma kakva beta ni narucila me jos nije. Danas sam zvala ne javlja se. Poslala sam mail pa kad nazoce nazad cu saznat termin. 

• njaknjak
    26. Rujan 2017. 16:08

jeli itko od vas primao terapiju hormona? jer mi je ginić rekao da mi je to sljedeće ako ovo ne uspije

bella1234
    26. Rujan 2017. 16:20

Kod mene je sljedece muza poslat da se provjeri...do sad sam ja šetala po ordinacijama al sve ok...sad se šaltamo na njega

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

Ninnach
    26. Rujan 2017. 16:27

panda102

Ma kakva beta ni narucila me jos nije. Danas sam zvala ne javlja se. Poslala sam mail pa kad nazoce nazad cu saznat termin.

Aha, znači ti još nisi ništa od tog obavila, bar se nećeš ovako šokirat kao ja. Možda je kod mene samo jako rana trudnoća? Ponoviti ću betu za dva dana da vidim da li se dupla, jooj toliko sam si to željela i cijeli dan se veselimo mm i ja i sad vidim tu nisku betu i sve mi se pokvari. 

Honey
    26. Rujan 2017. 16:32

U pravu ste cure, hvala na podršci, ipak ću pričekat M i nadat se da ne dođe... Iako se svaki dan budim sa drugim razmišljanjem, i svađam se sama sa sobom već! Sa mužem ni ne razgovaram o tome, ovako jadan već ima dosta briga oko posla, di će se još bavit sa mnom! Zato ovaj forum dođe kao spas! Eh kad bi barem koji simptomić još došao....
    Ninochka, nemoj se sikirat unaprijed, sama si rekla da si čitala da bi ta beta odgovarala tvom ciklusu, smiri se, bit će sve u redu. Već sam čitala po forumima da su bile male vrijednosti tako, i na kraju su se normalno duplale i rasle. Držim fige da bu sve ok!

Ninnach
    26. Rujan 2017. 17:01

Honey

U pravu ste cure, hvala na podršci, ipak ću pričekat M i nadat se da ne dođe… Iako se svaki dan budim sa drugim razmišljanjem, i svađam se sama sa sobom već! Sa mužem ni ne razgovaram o tome, ovako jadan već ima dosta briga oko posla, di će se još bavit sa mnom! Zato ovaj forum dođe kao spas! Eh kadbi barem koji simptomić još došao….
    Ninochka, nemoj se sikirat unaprijed, sama si rekla da si čitala da bi ta beta odgovarala tvom ciklusu, smiri se, bit će sve u redu. Već sam čitala po forumima da su bile male vrijednosti tako, i na kraju su se normalno duplale i rasle. Držim fige da bu sve ok!

Hvala ti Honey, sad mi ne preostaje ništa nego čekati. Nikad kraja tom čekanju, uvijek nešto. :/

Ninnach
    26. Rujan 2017. 17:37

Panda102, ja sam evo danas nešto pisala na proljetnicama... Imala sam neke upite, pa tako... Pridruži se i ti:) Dođem ja i na ovu temu, nekako ste mi sve prirasle srcu pa vas svako malo škicam. 

• Profa1988
    26. Rujan 2017. 17:43

Ninochka

Prestala sam ja s treningom još od tog dana, jer mi ni ne paše kako me bolucka trbuh. Nego cure moje, ja izvadila betu, a kad ono beta SAMO 73,6!? Pa nije to valjda biokemijska, piše na netu da biokemijska ima niske vrijednosti bete? Tako sam sad u panici, što ako se moj plusić ne održi? Mono? Ima netko koju riječ utjehe? Piše i da bi to bila beta za 15 dan nakon O. To bi odgovaralo mojoj procjeni ali, svejedno, jel normalna tako niska beta?

To ti je i viša beta nego bi trebala bit 15 dan nakon o, tako da nema panike :) Ponovi za dva dana pa ces vidjet da ce biti dupla ;)

Ninnach
    26. Rujan 2017. 17:50

Profa1988

Ninochka

Prestala sam ja s treningom još od tog dana, jer mi ni ne paše kako me bolucka trbuh. Nego cure moje, ja izvadila betu, a kad ono beta SAMO 73,6!? Pa nije to valjda biokemijska, piše na netu da biokemijska ima niske vrijednosti bete? Tako sam sad u panici, što ako se moj plusić ne održi? Mono? Ima netko koju riječ utjehe? Piše i da bi to bila beta za 15 dan nakon O. To bi odgovaralo mojoj procjeni ali, svejedno, jel normalna tako niska beta?

To ti je i viša beta nego bi trebala bit 15 dan nakon o, tako da nema panike :) Ponovi za dva dana pa ces vidjet da ce biti dupla ;)

Šta bi ja bez vas cura... tnx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.