Citam sad propustene postove kad ono +!! Ninochka cestitam i zelim ti skolsku trudnocu
Bella zao mi je, vidjela da je tebi doslo. Ma novi mjesec nova prilika, za tebe i sve nas. Bit ce, mora!!
Luna ja ne odbrojavam jos jer nakraju iako sam mislila da sam dobila kad i ti krvarenje je bilo stalo isti dan i ponovno krenulo 22.tako da sad imam stvari i ludim. Dosli mi neki nalazi makar nisam ih jos ni pogledala kako treba, tsh mi pao na 2,5, ft4 porastao na 13, a prolaktin u sredini ciklusa mi previsok. Kad mi zavrse stvari otic cu do gin na konzultacije. Ti, iscekujes o? Spremna za nove pobjede
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Prestala sam ja s treningom još od tog dana, jer mi ni ne paše kako me bolucka trbuh. Nego cure moje, ja izvadila betu, a kad ono beta SAMO 73,6!? Pa nije to valjda biokemijska, piše na netu da biokemijska ima niske vrijednosti bete? Tako sam sad u panici, što ako se moj plusić ne održi? Mono? Ima netko koju riječ utjehe? Piše i da bi to bila beta za 15 dan nakon O. To bi odgovaralo mojoj procjeni ali, svejedno, jel normalna tako niska beta?
To ti je i viša beta nego bi trebala bit 15 dan nakon o, tako da nema panike :) Ponovi za dva dana pa ces vidjet da ce biti dupla ;)
Šta bi ja bez vas cura…tnx
Ninocha ja sam imala biokemijsku trudnocu,vecinom je kod biokemijskih trudnoca druga crtica jako svijetla i izblijedi za 2—3 sata,takodjer mi je beta bila niska i imala sam krvarenje...kod tebe se crtica bas lijepo vidi i mislim da to nije biokemijska
Suza, kako si skuzila da je biokemijska. Ja sam prosli ciklus imala pozitivan test tri dana prije ovmčekivane m. A onda na dan ocekivane negativan. Kasnila mi je na kraju 3 dana ( inace je ko sat). I trajala je 6 dana (inace traje 4). Mozda da to nije bilo to?? Sad cekam novu ovulaciju za par dana :)
Prestala sam ja s treningom još od tog dana, jer mi ni ne paše kako me bolucka trbuh. Nego cure moje, ja izvadila betu, a kad ono beta SAMO 73,6!? Pa nije to valjda biokemijska, piše na netu da biokemijska ima niske vrijednosti bete? Tako sam sad u panici, što ako se moj plusić ne održi? Mono? Ima netko koju riječ utjehe? Piše i da bi to bila beta za 15 dan nakon O. To bi odgovaralo mojoj procjeni ali, svejedno, jel normalna tako niska beta?
To ti je i viša beta nego bi trebala bit 15 dan nakon o, tako da nema panike :) Ponovi za dva dana pa ces vidjet da ce biti dupla ;)
Ninocha ja sam imala biokemijsku trudnocu,vecinom je kod biokemijskih trudnoca druga crtica jako svijetla i izblijedi za 2—3 sata,takodjer mi je beta bila niska i imala sam krvarenje…kod tebe se crtica bas lijepo vidi i mislim da to nije biokemijska
Sad bih te izljubila da mogu! Ma puno je lakše kad ovako čuješ od osobe kako stvari stoje iz prve ruke. Posao mi je takav da po cijele dane mogu bit na internetu pa svašta pročitam i uplašim samu sebe. Ovdje na forumu imam neku sigurnost i nisam sama, vi ste uvijek tu, hvala curke:)))
Kakva je to biokemijska trudnoca? I sta je to beta? Bas sam neupućena :P
Kakva je to biokemijska trudnoca? I sta je to beta? Bas sam neupućena :P
Znaci isto da citam sebe prije nego sto sam dosla na forum. Nisam nista znala!!!
https://www.bipoklub.hr/Zdravo-i-pametno/Trudnice/ID/5400/Sto-je-beta-HCG-i-sto-mi-moze-reci
http://www.bebac.com/tekst/sta-je-biohemijska-trudnoca
Suza, kako si skuzila da je biokemijska. Ja sam prosli ciklus imala pozitivan test tri dana prije ovmčekivane m. A onda na dan ocekivane negativan. Kasnila mi je na kraju 3 dana ( inace je ko sat). I trajala je 6 dana (inace traje 4). Mozda da to nije bilo to?? Sad cekam novu ovulaciju za par dana :)
Je to je bilo to.Napravila sam test 14dana nakon ovulacije i bio je blago pozitivan,a i ta crtica je blijedila.Otisla sam gin i izvadila betu bila je oko 70..nakon tjedan dana od izvadjene bete pojavilo mi se malo smedje krvi da bi 2 dana nakon toga nastupilo obilno krvarenje sa ugruscima..ponovno vadila betu i bila je samo 4.
To je bilo 6.3.2017. 24.4 2017 test pozitivan i evo me sad u 27tt...ja sam odmah ostala trudna,menstruaciju poslije biokemijske nisam ni dobila...
Ninocha ja sam imala biokemijsku trudnocu,vecinom je kod biokemijskih trudnoca druga crtica jako svijetla i izblijedi za 2—3 sata,takodjer mi je beta bila niska i imala sam krvarenje…kod tebe se crtica bas lijepo vidi i mislim da to nije biokemijska
Sad bih te izljubila da mogu! Ma puno je lakše kad ovako čuješ od osobe kako stvari stoje iz prve ruke. Posao mi je takav da po cijele dane mogu bit na internetu pa svašta pročitam i uplašim samu sebe. Ovdje na forumu imam neku sigurnost i nisam sama, vi ste uvijek tu, hvala curke:)))
Nemoj nista citati,samo se nerviras bezveze...;-)
Suza bas mi je drago da si se javila :))) kako si sada?? Kako se osjecas? Kod mene vjecito neki strahovi :)
Ali vidis suza4, i moja je beta 73.6,toliko je bila i tvoja. I zato se ja brinem. To što mi je testna crtica bila tamnija mislim da nema veze s ničim nego do testa. Ah, vidjet ću u četvrtak dal se dupla. Ne mogu glavom kroz zid.
Sortiraj odgovore
Najstariji