Hvala svima na podršci, ako i ne bude ovaj mjesec, slijedeći je nova prilika i onda jako navijamo za vas sada koje ste u plodnim! :) Ja malo imam simptome, pa onda ne osjećam ništa, i tako u krug. Ne želim se previše prepustiti, prošli mjesec sam baš mislila da sam T, imala sam brdo simptoma i 4 dana prije očekivane M i smeđi iscjedak/krvarenje, puklo mi je srce kad je došla, tulila sam cijeli dan. Zato sam došla tu, lakše mi je kad vidim da ste i vi svašta prošle i da smo sve zapravo iste i da želimo isto. Nek nam se svima ostvari <3 Samo svaki put kad vidim test dođem u napast XD
I ja sam isto tako..doslovno..zato cu pricekati ovaj puta..bar da se priblizi datum..
Babyloading,
meni je datum za dva dana, al se ipak ne usudim. I mužu sam obećala da radim test tek kad kasni. Kad je ti (ne)očekuješ?
Cure, svima koje su dobile ++, čestitam!! Bome je plodan mjesec, a kad malo razmislim i inače jaaako puno rođendana imam baš tako početkom ljeta :)))
Čitala sam ovo o biokemijskoj trudnoći što ste pisale i čini mi se da sam i ja imala jer znalo se dogoditi da mi malo kasni i onda bude dosta obilna s ugrušcima. Nisam radila test pa nisam sigurna, ali evo kad čitam i razmišljam, i draže mi je da nisam znala.
Neznam kak da nastavin spavati…samo buljim u mob i ne vjerujem! 😂😁
Cestitam :)))
Jbte nema me na forumu 3 dana kad ono 20 str. za pročitati. Znači nova 2 + ninochka i kathryn čestitke od srca a vama u iščekivanju puno sreće
kathryn čestitke na +.. Ja brojim još tri dana do sljedeće vještice (da barem ne dođe ).. prošli put sam tri dana prije očekivane vještice napravila test i bio je pozitivan a na kraju se dogodila biokemijska
tako da ovaj put neću ni kupiti test dok mi vještica ne bude dobro kasnila.. Samo što nekako imam osjećaj da neće zakasniti.. Pravi pms osjećam.. Jeidno što me cicke ne bole toliko nego su mi više napuhane.. :/
Jana znači i ti si s nama u odbrojavanju. Meni isto cicke napuhane, bradavice bole na dodir, ali manje nego jučer,tako da sam isto sve manje optimistična. Ajde bar nas ima još, nadam se da će biti još plusića, a ako ne onda zajedno idemo u nove izazove. Ja prvi put čula za tu biokemijsku ovdje na forumu, i onda sam malo čitala da ih je čak u 50%-60% slučajeva. Baš me to zaprepastilo, tako da isto mislim nek zakasni, pa bar dan-dva, jer sumnjam da ću izdržati više da pričekam sa testom. Sve su trudnice dizale noge, bogme ću i ja, dok mi ne otrnu! haha
Ja nemam nista od simptoma osim bolnih cicka, a citajuci o tome kako bole kad je T u pitanju nisam ni mislila da je to to..onak prosjecno al ne prestaju bolit ko inace dan dva prije M! Ni ne piskim nesto vise, samo jucer taj miris lignji mi dizao zeludac...inace imam smeckasti iscjedak dan prije nego bas krene, sad je to izostalo pa sam se zbog tog i nadala da ce bit +!
Nisam muzu nista jos rekla, idem fino kupit male papucice, kutijicu pa cu mu dat navecer kad dodem doma s posla da se iznenadi!
Hvala svima jos jednom..cekalicama drzim fige, ne gubite nadu!
Mene samo zanima koliko dugo držite noge podignute i u kojem točno položaju (okomito ili skvrčene) hahaha koja pitanja.
Ja ostanem lezat, samo se pomaknem/okrenem prema zidu, noge u zrak i naslonim ih na zid. I jastuk pod guzu...ostala tako bar 10-tak min
Sortiraj odgovore
Najstariji