Bar je pozitivno sto nisam morala do gin, tablete i ostalo sam izbjegla 😃
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Bella ma slijedeći mjesec je tvoj s plusićem :) Cure, a što kažete na zatvorenu Face grupu trudilica??
To bi bilo divno..extra ideja sa grupom
i zauvijek znaj to!!!
Nina ako si krvarila neki dan ili imala iscjedak obavezno reci ginekologici i smanji treninge ili prekini sa njima do prvog pregleda..nije da te plasim ali bolje sprijeciti nego ljeciti mada su neka krvarenja bezazlena u trudnoci
Ja nemam fejs tako da otpadam! Heh
Bella, zao mi je, ali dobro razmisljas! M brzo prode i onda je period novih prilika! Iako sam sebi obecala tek radit test kad ce kasnit, sve me vuce napravit ranije nakon svih vas koje ste napravile! Nekako je lakse primit razocaranje si mislim nego izdrzat ovu neizvjesnost!
I da..dodite na proljetnice :)) tamo nas ima i koje smo usle u drugo tromjesecje i nekih koje su jos u prvom i bit ce vam lakse :)
Honey tocno znam kako ti je...i ja sam bila totalno nestrpljiva....al ja sam to gledala ovako, bolje da sacekam hoce li doci M jer ako napravim test prije i vidim minus samo cu se razocarati a s druge strane opet se nadati dok vjestica ne dođe pa ako dođe jos jednom se razocarati......ja sam napravila test odmah prvi dan kašnjenja i bio minus al nisam bila sigurna jel test ispravan, i naravno nadala se i nadala....i svaki dan kasnjenja iza toga sam htjela napravit test al me nekako bilo strah opet se razocarat....do jutros, ma idem ga napravit pa sta bude, i opet munus....i par sati nakon toga eto vještice.....mislim sama sa sobom pa sto nisi bar malo ranije da bar test sacuvam za drugi put 😂😂😂
i zauvijek znaj to!!!
Prestala sam ja s treningom još od tog dana, jer mi ni ne paše kako me bolucka trbuh. Nego cure moje, ja izvadila betu, a kad ono beta SAMO 73,6!? Pa nije to valjda biokemijska, piše na netu da biokemijska ima niske vrijednosti bete? Tako sam sad u panici, što ako se moj plusić ne održi? Mono? Ima netko koju riječ utjehe? Piše i da bi to bila beta za 15 dan nakon O. To bi odgovaralo mojoj procjeni ali, svejedno, jel normalna tako niska beta?
Ja sam se uvijek pokušavala kontrolirati i čuvati test za idući put, nekako se okupirati drugim stvarima i sl. I evo, do sada sam samo jednom upotrijebila test :)
Elvira, hvala na pozivu, mi se selimo u drugu grupu čim bude plus, ali tko zna hoće li tada biti aktualne proljetno/ljetne bebe ili možda jesensko/zimske :/
Za grupu na fejsu super ideja, samo je mislim da dosta cura nema fejs...
Sortiraj odgovore
Najstariji