Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.

njaknjak,nije sve tako crno…ima onih koji sa losijim spermiogramom ostvare trudnocu prije nego sa dobrim..i da,samo je jedan dovoljan i eto plusica! Samo pozitivne misli i sve ce kad tad doci na svoje…
Puno ti hvala :) nisam neki negativko ali ponekad mi malo padne moral. Sad cekam petak da vidim rezultate. Čestitam svim curama, tako mi je drago zbog vas. Slusajuci vas dobivam toliko korisnih savjeta i iskustava. Jedva cekam i ja ugledati plusić.
Njak,
Ako imate tempirane odnose vec dugo i ne uspjeva…s takvim spermiogramom, asthenozoo mozda da rade odete na mpo….mislim moguce da se prirodno dogodi, ali ako do sad nije…nemojte gubiti vrijeme ! To ti je moj savjet….ima nacina !
Jessy draga, to je baš tako od srca. Tebi će znači sada O, najbolje odmah napad na mužića :) hehe, čitala sam da je najbolje odmah nakon M krenuti svaka dva - tri dana u akciju.
Krenuli smo već svaka dva dana pa nadajmo se najboljem....
Njaknjak, znam kako je, i meni moral padne pa se onda digne pa opet ispočetka....

Drago mi je da smo pozitivno ozivjele temu, samo da se nastavi u tom tempu i duhu. Mnogo srece vam zelim, a i nama da nam budu lijepe trudnoce.

Curke meni stigla vještica taman... sve nade pale u vodu....al nema predaje....
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Bar je pozitivno sto nisam morala do gin, tablete i ostalo sam izbjegla 😃
i zauvijek znaj to!!!
Bella ma slijedeći mjesec je tvoj s plusićem :) Cure, a što kažete na zatvorenu Face grupu trudilica??

To bi bilo divno..extra ideja sa grupom
i zauvijek znaj to!!!
Nina ako si krvarila neki dan ili imala iscjedak obavezno reci ginekologici i smanji treninge ili prekini sa njima do prvog pregleda..nije da te plasim ali bolje sprijeciti nego ljeciti mada su neka krvarenja bezazlena u trudnoci

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji